Rendező: Dohy Balázs. Szereplők:  Samudovszky Adrian, Kövesi Zsombor, Rohonyi Barnabás, Fekete Ernő, Fekete Ádám

„Kezdetben mindent sötétség borított, és nem volt semmi, és Isten így szólt: ez a sötétség és ez a semmi nem elég. És Isten megteremtette a gépfegyvert, és megteremtette a platós furgont, és megteremtett egy német céget fényjelző lőszer gyártására, és rászerelte a gépfegyvert a platós furgon rakodófelületére, és a fényjelző lőszerrel lövöldözni kezdett, mint egy őrült, a sötétbe, és így lett megteremtve az égbolt.”


Rendező: Urbán András. Szereplő: Béres Márta

Béres Márta szólóelőadása egy csodálatos vajdasági színésznő életének mozaikképeit tárja elénk. Reális és szürreális, vagány és üde színfoltja a Kosztolányi Dezső Színház repertoárjának - egy szerethető, izgalmas utazás a túlzások és realitások talaján. A szabadkai Kosztolányi Dezső Színház előadása.


Rendező: Horvát Lili. Szereplők:  Szemenyei János, Stork Natasa, Nagy Zsolt, Wrochna Fanni, Boros Anna

Robert Schumann Dichterliebe dalciklusa előadásunkban egy elképzelt szerelem története: egy olyan szerelemé, amelyhez egy ember is elég. A túlfűtött, hol vissza­emlékező, hol dühös, hol lemondó dalok belső történésekről szólnak, nem egy valódi, megélt kapcsolat kínjairól és bol­dogságáról. A külső és a belső világ konfrontációját emeli ki koncert-film-színházi előadásunkban a különböző műfajok üt­köztetése. A dalciklus zenekari feldolgo­zását Balogh Máté Erkel-díjas zeneszerző készítette el a Zenekar számára, így az előadás egyben a kortárs zeneművésze­tet is reprezentálja.


Rendező: Urbán András. Szereplők:  Búbos Dávid, Fülöp Tímea, Kucsov Borisz, Mészáros Gábor, Verebes Andrea

Képzeljünk el egy várost, melybe soha senki nem jön. Ahonnan mindenki el szeretne menni. Ne a saját városukat képzeljék el. Ez a történet nem az önök városáról szól. Ez a történet nem önökről szól. Önök jó emberek. Ez egy egészen más történet. Ez egy szomorú történet. A szabadkai Kosztolányi Dezső Színház előadása.


Befogadott produkció – A Hillsong Budapest Connect istentisztelete.


Tintanyúl Klub családias hangulattal az Átriumban, 0–99 éves korig.