Rendező: Alföldi Róbert. Szereplők: Hevér Gábor, Debreczeny Csaba, Szatory Dávid, Rába Roland, Bánfalvi Eszter, Murányi Tünde, Herczeg Adrienn, Brasch Bence, Friedenthal Zoltán, Gyabronka József, Fodor Tamás / Molnár Piroska.

„Hűséget fogadok az Amerikai Egyesült Államok zászlajának és a köztársaságnak, amelyet jelképez: egy és oszthatatlan nemzet Isten színe előtt, amely szabadságot és igazságosságot nyújt mindenkinek.”


Rendező: Alföldi Róbert. Koreográfus: Vári Bertalan. Játssza:  Bánházy Eszter, Deák Bálint, Dunaveczki Éva, Hahn Jusztina Sára, Halmosi Dzsenifer, Hernicz Albert, Jaklics Liliána, Kecskeméti Gergely, Klemanovits Artúr, Perger Balázs, Péter Szilvia, Simon Gergő, Vári Bertalan, Végső Zsolt, Zolja Adél.

Isten, haza, család. És ami mögötte van.


Rendező: Kovács Máté. Játssza:  Katona Péter Dániel.

„A váltás a világ legegyszerűbb dolga: addig nem ugrasz el, amíg a másik meg nem érinti az ujjával a falat. Egyetlen folyamatos mozdulat vagytok.” – Totth Benedek regényének színházi változata.


Rendező: Markó Róbert. Szereplők: Némedi Árpád, Timkó János.

Egy darab a sikerember sivárságáról és magányáról, illetve a kitaszítottak lelki gazdagságáról.


Rendező: Nyulassy Attila. Szereplők: Nagy Éva, Öskü Bálint, Pósfai István

Ha kiállok magamért, akkor hogy nem nyomom el a másikat? Meddig tartok én és hol kezdődik a másik? Egyáltalán valóban magamért állok ki, vagy már a problémáim sem az enyémek? A saját történetemet élem meg vagy mások gondolatait ismételgetem? Van saját valóságom vagy ez csak színház? Érdekel ez még egyáltalán bárkit?


Rendező: Urbán András. Szereplők:  Alföldi Róbert, Búbos Dávid, Fülöp Tímea, Kovács Máté, Kucsov Borisz, Mészáros Gábor, Péterfy Bori, Verebes Andrea

Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A drámaivá váló beszélgetés során egymásnak szegezik fájdalmaikat és gyanakvásaikat, a többség nem tudja megérteni a kisebbséget, a kisebbség nem tudja tolerálni azt, hogy a többség nem érti, de a többség nem érti. A találkozót követően nem sokkal, egy sorsdöntő választás után a sikeres fővárosi sztárszínész már nem kap munkát, de megvilágosodik, megnősül, és örökbe fogadja fiatal vajdasági színésztársait (meg egy anyaországit). A család létrehozza a Magyar Újjászületés Pártját, amely kimondottan az elszakított területek visszacsatolásáért küzd. De a nagy tervek megvalósításához sok pénzre van szükség...


Rendező: Nyulassy Attila. Szereplők: Bánsági Ildikó, Farkasházi Réka, Studniczky Hanga és a Tintanyúl zenekar

Csodákra akkor is szükség van, ha nem hiszünk bennük.