Jegypénztár nyitvatartási idő

Megvásárolhatják színházjegyüket személyesen az Átriumban, jegypénztárunkban, illetve információs pultunknál:

  • hétköznap nyitás: 10:00, zárás: 20:00, illetve az utolsó előadás vége után 20 perccel;
  • hétvégén nyitás az első előadás előtt másfél órával, zárás az utolsó előadás vége után 20 perccel; ha nincs előadás, zárva. 

A jegyárakról, kedvezményekről, akciókról, az elfogadott fizetőeszközökről és fizetési módokról itt olvasható tájékoztatás.

Jegyek vásárolhatók továbbá online, bankkártyával, kezelési költség nélkül az atrium.jegy.hu oldalon (az atrium.hu jegyvásárlás linkjei ide mutatnak).

Jegyfoglalás telefonon: 20/382 0997. A telefonszám hétköznap 10 és 20 óra között hívható.
Jegyfoglalás emailben: jegy@atrium.hu
Jegyeket csak legfeljebb három munkanapos határidővel tudunk befoglalni, a határidőig át nem vett foglalások automatikusan felszabadulnak. Lehetőség van átutalással való fizetésre is, ezzel kapcsolatban a jegy@atrium.hu mailcímen tudnak kollégáink felvilágosítást adni.

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy az Átriumban játszó társulatok közül néhányan önálló szervezőirodát működtetnek, ezért jegyfoglalással, szervezési kérdésekkel kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatos ügyekben közvetlenül őket érdemes keresni. A Budapesti Operettszínház előadásaival (Frida, Nők az idegösszeomlás szélén) kapcsolatban a jegy@operett.hu, a Pintér Béla és Társulata előadásaival (A Sehova Kapuja, A Soha Vissza Nem Térő, Kaisers TV, Ungarn, Kórház–Bakony, Szutyok, Titkaink, Tündöklő középszer) kapcsolatban a jegy@pbest.hu címen érdeklődjenek.

VISZONTELADÓKAT NEM SZOLGÁLUNK KI.