Jegypénztár nyitvatartási idő

Megvásárolhatják színházjegyüket személyesen az Átriumban, jegypénztárunkban, illetve információs pultunknál:

  • hétköznap nyitás: 11:00, zárás: 19:00, illetve az utolsó előadás vége után 15 perccel;
  • hétvégén nyitás az első előadás előtt másfél órával, zárás az utolsó előadás vége után 15 perccel; ha nincs előadás, zárva. 

FIGYELEM! 2019. szeptember 30-án, október 1-jén és 4-én az Átrium épülete zártkörű rendezvény miatt zárva, de a jegypénztár a Jurányi Ház 123-as laborja melletti irodában nyitva tart. Bejárat a Jurányi utca 3. szám alatt (a Varsányi Irén utcai saroknál), az iroda az I. emeleten található, ezeken a napokon 11 és 19 óra között itt várjuk nézőinket!

A jegyárakról, kedvezményekről, akciókról, az elfogadott fizetőeszközökről és fizetési módokról itt olvasható tájékoztatás.

Az Átrium a jegyeket elsősorban elektronikus jegy (e-ticket) formában értékesíti.

Jegyek vásárolhatók továbbá 0–24 online, bankkártyával, kezelési költség nélkül az atrium.jegy.hu oldalon (az atrium.hu jegyvásárlás linkjei ide mutatnak).

Jegyfoglalás telefonon: 20/382 0997. A telefonszám hétköznap 11 és 19 óra között hívható.
Jegyfoglalás emailben: jegy@atrium.hu (Jegyeket csak legfeljebb három munkanapos határidővel tudunk befoglalni, a határidőig át nem vett foglalások automatikusan felszabadulnak. Lehetőség van átutalással való fizetésre is, ezzel kapcsolatban szintén a jegy@atrium.hu mailcímen tudnak kollégáink felvilágosítást adni.)

VISZONTELADÓKAT NEM SZOLGÁLUNK KI.