Rendező: Pintér Béla. Szereplők: Friedenthal Zoltán, Csákányi Eszter, Roszik Hella, Enyedi Éva, Pető Kata / Szamosi Zsófia, Pintér Béla, Thuróczy Szabolcs, Stefanovics Angéla, Póta György, Pelva Gábor

„Egyikünk sem tökéletes, és bizony mindannyiunknak vannak titkai... Nem vagyunk hibátlanok… De a valóság józan fanatikusai vagyunk, és a jó kompromisszumok robotosai.” (Pánczél elvtárs)


Rendező: Radnai Márk. Főszereplők: Gosztonyi Csaba, Bán Bálint, Kovács Ádám, Adilov Alim

Egy budapesti éjszakán, négy taxis autójában utazunk, ahol különböző, egymástól független emberrel ismerkedünk meg. Egy közös van bennük: mindenki valahova megy és valahonnan jön. A két esemény között ülnek az autóban. Nem tudjuk pontosan kik ezek az emberek. Egy megadott tér és egy magadott idő.


Rendező: Znamenák István. Szereplők: Hevér Gábor, Alföldi Róbert, Parti Nóra, Szatory Dávid, Marton Róbert

Milyen áldozatot lehet hozni a 21. században a politika és közgazdaság oltárán, a fenekedő bulvárlapok szenzációra éhes újságíróinak gyűrűjében? Mi történik, ha a kormány unortodox megoldásokhoz folyamodik? Hogyan rontja a helyzetet a globális felmelegedés? Na és mi lesz a brexittel?


Rendező: Magács László. Szereplők: Téri Sándor, Závory Andrea és a Közép-Európa Táncszínház táncosai

Az összetartozás öröme és nehézsége, az emlékezés csalafintasága és a játék feszültsége a meghatározója az előadásnak, amely egyaránt szól kicsiknek és nagyoknak. A négy művészeti terület egy egyrészes előadásban válik mesévé.


Rendező: Néder Panni. Szereplők: Bíró Kriszta, Hevér Gábor

Öt rövid jelenet a magánélet legintimebb szféráiból. Hogy mégis mi közük van a figuráknak egymáshoz, önmagukhoz, hozzánk; hogy párhuzamosan élt magányos életeink valahogy összekapcsolódnak-e – erre keresi a választ az előadás.


Rendező: Bodzsár Márk. Szereplők: Ötvös András, Börcsök Enikő, Rába Roland, Szabó Kimmel Tamás, Szabó Emília, Stork Natasa

A W. úr üzen a Chandler-krimik és a film noirok világát idézi meg, de nem a harmincas évek fülledten elegáns Los Angelesében játszódik, hanem napjaink Budapestjén. A figurák a képzelet szülöttei, és mindannyiunk nagy szerencséje, hogy csak az előadás világában léteznek.


Rendező: Alföldi Róbert. Szereplők: Stohl András, Hevér Gábor, Kovács Máté, Fehér Tibor / Józan László, Friedenthal Zoltán / Marton Róbert / Mihályfi Balázs, Bánfalvi Eszter / Parti Nóra / Tornyi Ildikó, Csarnóy Zsuzsanna / Söptei Andrea, Fodor Boglárka / Hartai Petra, Ivanics Tamás / Nyomárkay Zsigmond e.h., a Madárkák és a Ketrec zenekara

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.