Házigazda: Réczei Tamás, Sal Endre. Közreműködik: Huzella Júlia, Grósz Zsuzsanna

Stream, színház, muzsika – Történetek a XX. századi Budapestről


Játssza:  Alföldi Róbert, Ivanics Tamás, Kovács Máté / Varga Ádám

Egy este a Mindenhatóval


Ungváry Krisztián nemcsak történész, de bortermelő is. A Vayi Borászat évek óta tart rendhagyó kóstolókat, egyik legnépszerűbb eseménysorozatuk címe: „Hát akkor itt fogunk élni”. Az iszogatásnak álcázott, előadással kísért esemény alkalmat ad arra is, hogy a közélet fontosabb eseményeiről is lehessen beszélni. 

Rendező: Urbán András. Szereplők:  Búbos Dávid, Fülöp Tímea, Kucsov Borisz, Mészáros Gábor, Verebes Andrea

Képzeljünk el egy várost, melybe soha senki nem jön. Ahonnan mindenki el szeretne menni. Ne a saját városukat képzeljék el. Ez a történet nem az önök városáról szól. Ez a történet nem önökről szól. Önök jó emberek. Ez egy egészen más történet. Ez egy szomorú történet. A szabadkai Kosztolányi Dezső Színház előadása.


TUDTA? Szemelvények a magyar történelemből – Alföldi Róbert felolvasása (Átrium online)

Rendező: Kocsis Gergely. Játssza: Kovács Máté

Van ez a srác, aki nem a Dózsa György unokája, de azért lehet belőle valaki. Jár is hát rendületlenül gitárórákra. Persze a leckékből a legmerészebb fantáziával sem lesz nagyszóló meg Dzsimi Hendriksz. Majd jövőre, ha leteszi a vizsgát. Útnak indul a bogyósgyümölcs-ültetvényről, hogy felfedezze a nagyvilágot.


Rendező: Urbán András. Szereplők:  Alföldi Róbert, Hartai Petra, Huzella Júlia / Fülöp Tímea, Péterfy Bori, Tornyi Ildikó, Verebes Andrea

Eladtam a lelkem, mocskos vagyok, lelketlen és megalkuvó. Művész. Tiszta, mint a hó. Ne bántsatok.


Rendező: Dohy Balázs. Szereplők:  Samudovszky Adrian, Kövesi Zsombor, Rohonyi Barnabás, Fekete Ernő, Fekete Ádám

„Kezdetben mindent sötétség borított, és nem volt semmi, és Isten így szólt: ez a sötétség és ez a semmi nem elég. És Isten megteremtette a gépfegyvert, és megteremtette a platós furgont, és megteremtett egy német céget fényjelző lőszer gyártására, és rászerelte a gépfegyvert a platós furgon rakodófelületére, és a fényjelző lőszerrel lövöldözni kezdett, mint egy őrült, a sötétbe, és így lett megteremtve az égbolt.”