Terembérlet

Átrium terembérlet kiajánló

 

 

A jelenleg színházként működő Átrium eredetileg mozinak épült, Bauhaus stílusban, 1936-ban. Az Átrium színvilágát a fekete, fehér és narancssárga színek határozzák meg, szürkével és vörössel kiegészítve. Jellemző az acél, az üveg, a tükrök használata. A patinás előcsarnok mutatja ma is legjobban az eredeti állapotot.

A színházteremben a modern hang- és fénytechnikai berendezések segítik a 110 m2-es színpadon zajló rendezvényeket. A különleges kupolájáról ismert, egyedi hangulatú, klimatizált nézőtéren 350 klasszikus színházi széken lehet helyet foglalni.

Konferenciák, komoly- és könnyűzenei koncertek, filmbemutatók, üzleti és magánrendezvények, színházii előadások, motivációs tréningek, szakmai, vállalati továbbképzések, könyvbemutatók gyermekprogramok ideális helyszíne lehet ez az épület.

Bővebb információ és ajánlatkérés:
Studniczky László operatív menedzser
+36 30 954 7462 | event@atrium.hu
 

Átrium Event Venue – in the heart of the city

The Átrium theatre is a Bauhaus building designed and built in 1936, which for a long time was one of the few movie theatres in Budapest. Black, white and orange are the main colours of the inner space which is also complemented by grey, carmine and burgundy red. The use of glass, steel and mirrors highlights the characteristics of the Bauhaus design.

The most hi-tech sound and light equipment promotes to a succesful performance on the 110m2 stage. The airconditioned auditorium can seat 350 people.

Excellent spot of conferences, concerts, business events, theatre shows, workshops, trainings book presentations etc.

For further information please contact:
László Studniczky, Supervising Manager
+36 30 954 7462 | event@atrium.hu