Rendező: Alföldi Róbert. Főszereplők: Orosz Ákos, Hevér Gábor, Bányai Kelemen Barna, Fehér Balázs Benő

A jelen nem képes legyőzni a múltat, ezért a jövő sokkal rosszabb lesz, mint bárki is gondolná…


Rendező: Soós Attila. Szereplők: Hay Anna, Egyed Bea, Jaskó Bálint, Bárnai Péter

Négy személyiség. Négy élethelyzet. Négy történet. Egyetlen cél köti őket össze, hogy mind a négyen ki akarnak szállni az eddigi életükből.


Rendező: Magács László. Főszereplők: Börcsök Enikő, Feczesin Kristóf, Domokos Zsolt, Prohászka Fanni, Boros Anna

Csongor és Tünde két külön színdarab – amelyek végül mégis egybefonódnak. Ami az első részből hiányzik, az ott van a másodikban. Ami a Férfiból hiányzik, megvan a Nőben, és fordítva. És csak így érthetjük meg a nagy egészet: az Embert.


Rendező: Horgas Ádám. Szereplők: Pokorny Lia, Bereczki Zoltán, Seress Zoltán, Ágoston Katalin / Kurta Niké

Brooklyn, napjainkban. Sarah elismert, sikeres, jó nevű fotóriporter, aki az iraki háborúból való tudósítás során súlyos balesetet szenved. A darab, amellett, hogy nagyon fontos és aktuális kérdéseket vet fel, leginkább az emberi kapcsolatokról mesél. Elgondolkodtat, megnevettet és könnyeket csal a néző szemébe.


Rendező: Pass Andrea. Szereplők: Bíró Gergely, Borbás Gergő, Boznánszky Anna, Nyáry Pál, Stangl Franciska, Szepes Anna

Vajon a tehetség képes-e utat törni magának egy olyan közegben, ami nagyon gyakran korlátozza? Milyen falakba kell ütközni ahhoz, hogy végül arra az elhatározásra jussunk: elhagyom Magyarországot? És mi lesz azokkal, akik itt maradnak?


Rendező: Fábián Gábor. Szereplők: Kurta Niké, Jaskó Bálint, Rezai Mohammed Amin

Az interaktív színházi társasjáték alkotóinak célja, hogy a játékon keresztül alapvető emberi jogi dilemmák átgondolására bírják a közönséget. Ezek a döntési helyzetek a játékban a menekültek sorsához kapcsolódnak, de sokkal általánosabb kérdéseket vetnek fel a demokrácia vagy a diktatúra működése, az önbíráskodás vagy a szolidaritás, a tolerancia és a befogadás vagy éppen a kirekesztés kapcsán. 


Rendező: Réthly Attila. Főszereplők: Peller Anna, Janza Kata, Szomor György, Gubik Petra, Mészáros Árpád Zsolt

A musicalben jóakarók, ellenségek és nők minden mennyiségben, hol gyalog, hol taxival kergetik érzelmeiket, háttérben a reklámfilm-forgatások kaotikus világa, rögzítőkön hagyott telefonüzenetek sora, na meg nyugtatók a turmixgépben. Temperamentumos, latinos zene és igazi mediterrán életérzés a színpadon.