Rendező: Pass Andrea. Szereplők: Vizi Dávid, Jászberényi Gábor, Lestyán Attila, Réti Adrienn, Formán Bálint

Vajon mit jelent a mai fiatalok számára a hatalom? Mit várnak el tőle? Képesek észrevenni a hatalom túlkapásait? És ha igen, vannak eszközeik tenni ellene? Akarnak egyáltalán? Vajon ma is ugyanolyan passzívak a fiatalok, mint Musset korában?


Rendező: Földes Eszter. Szereplők: Scherer Péter és a Kiscsillag zenekar: Lovasi András (gitár, ének), Leskovics Gábor Lecsó (gitár, ének), Erős Márton (basszusgitár), Bajkai Ferenc (dob), Szesztay Dávid (billentyű)

A történet központjában egy 11 éves kisfiú áll, Péter, akinek az édesanyja Zsuzsa, mindig szomorú, és ha kérdezi tőle, mi a baj, csak annyit mond: SEMMI. Kitalálja tehát, hogy kéne egy konferencia a Semmiről, ahová elhívná mind a Semmi szakértőit, hátha majd tőlük megtudja, mi az a Semmi, amitől az édesanyja szomorú, és ha megtudja, biztos meggyógyul és újra jókedvű lesz.


Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Scherer Péter, Danis Lídia, Hajduk Károly, Sütő András

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A negyedik rész Karinthy Frigyes, Bőhm Aranka és Déry Tibor szerelmi háromszögét dolgozza fel.


Rendező: Farkas Atilla. Szereplők: Boznánszky Anna, Szepes Anna, Stangl Franciska, Nyáry Pál, Borbás Gergő, Bíró Gergely

Hogyan lehet úrrá lenni a bizonytalanságon? Marad még bármi, ami bizonyos? Miben hihetünk, és kinek? Hogyan válasszunk jövőt magunknak, és mennyi ebbe a valódi beleszólásunk? Világmegváltsunk, vagy inkább csak igyunk még egy fröccsöt?


Rendező: Horgas Ádám. Szereplők: Bereczki Zoltán és a k2 Színház színészei

„A háború: Béke
A szabadság: Szolgaság
A tudatlanság: Erő”
(George Orwell)