Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Gyabronka József, Takács Katalin, Trokán Nóra

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. Az első rész Kosztolányi Dezső, Harmos Ilona és Radákovich Mária történetét dolgozza fel.


Előadók: Gubás Gabi, Szabó Győző és az Éjszakai Nesz zenekar.

Mi kell a Nőnek? A Férfi. Mi kell a Férfinak? A Nő. Közismert slágerek meglepő és fülbemászó átdolgozása latinos stílusokban nagyszerű idézetekkel fűszerezve nemre és korosztályra való tekintett nélkül.


Rendező: Dénes Viktor. Szereplők: Horányi Juli, Ágoston Péter, Märcz Fruzsina

Cserháti Zsuzsa korának meghatározó énekesnője volt, mindenki elismerte hangi kvalitását, tehetségét, mégsem tartozhatott a kor legtámogatottabb művészei közé. Cserháti Zsuzsa történetét a dokumentarista színház és a koncert eszközeivel mutatja be Horányi Juli énekesnő és zenekara, Märcz Fruzsina és Ágoston Péter közreműködésével.

 


Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Nyáry Krisztián, Kerekes Viktória, Kurta Niké

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A második rész Szabó Lőrinc, Mikes Klára és Korzáti Erzsébet történetét dolgozza fel.


Rendező: Horgas Ádám. Szereplők: Bereczki Zoltán és a k2 Színház színészei

„A háború: Béke
A szabadság: Szolgaság
A tudatlanság: Erő”
(George Orwell)