Rendező: Császi Ádám. Főszereplők:  Brasch Bence, Debreczeny Csaba, Fehér Balázs Benő, Gyabronka József, Kovács Máté, Lecső Péter, Lugosi György, Mihályfi Balázs, Mucsi Zoltán, Sütő András, Szatory Dávid, Varga Ádám


Rendező: Alföldi Róbert. Szereplők: Hernádi Judit, Bányai Kelemen Barna, Parti Nóra, Bercsényi Péter, Mihályfi Balázs, Szatory Dávid

A boldogság nem mindig vidám.


Rendező: Bodó Viktor. Szereplők: Gyabronka József, Bálint András, Molnár Piroska, Lázár Kati, Lugosi György, Némedi Árpád, Fehér Balázs Benő, Kurta Niké, Dékány Barnabás, Rainer-Micsinyei Nóra, Lecső Péter, Kovács Ádám


Rendező: Pintér Béla. Szereplők: Friedenthal Zoltán, Pintér Béla, Thuróczy Szabolcs, Adorjáni Bálint

A sehova kapuját akkor léped át, amikor úgy érzed, hogy nem kell tovább tapogatóznod a fal mentén, minden kérdésedre választ kapsz és boldog lehetsz a földön. A sehova azonban csak egy buta és kegyetlen szürke köd.


Rendező: Pintér Béla. Szereplők: Thuróczy Szabolcs, Friedenthal Zoltán, Szamosi Zsófia, Roszik Hella, Quitt László

„Bartellt ajánlott egy nagy multi cég! / Vár ránk egy küldetés! / Véget érhet a szenvedés! / Mert a profitunk ebből egy, azaz egy milliárd!”


Rendező: Bereczki Csilla. Szereplők: Péterfy Bori, Herczeg Adrienn, Szikszai Rémusz / Pál András, Hevér Gábor

Két kisfiú játszik a téren, majd egyik kiüti a másiknak a fogát. Négy szülő beszélget egy lakásban, majd kiderül: semmivel sem jobbak, mint a gyermekeik.


Rendező: Alföldi Róbert. Szereplők: Stohl András, Hevér Gábor, Fehér Balázs Benő, Fehér Tibor / Józan László, Mihályfi Balázs, Bánfalvi Eszter / Parti Nóra, Hullan Zsuzsa / Söptei Andrea, Fodor Boglárka / Hartai Petra, Nagy Dániel Viktor / Szatory Dávid, a Madárkák és a Ketrec zenekara

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt. 


Rendező: Alföldi Róbert. Főszereplők: Brasch Bence / Fekete Ernő, Parti Nóra, Huzella Júlia / Sodró Eliza, Csarnóy Zsuzsa / Hernádi Judit, Hámori Ildikó, Mihályfi Balázs, Bercsényi Péter, Fehér Balázs Benő / Figeczky Bence, Fodor Annamária, Vásári Mónika / Katona Vanda, Tornyi Ildikó, Nagy Anikó, Hollai Anna és sokan mások

„Ezen az estén két lány történetét meséljük el önöknek, akik... Nem könnyű elmondani, de valami olyasmiről van szó, olyan egyszerű dologról, hogy ők boldogok szeretnének lenni. Persze rögtön felmerül a kérdés: mit is jelent az, hogy boldogság...” 


Rendező: Császi Ádám. Szereplők: Farkas Franciska, Oláh Edmond, Pászik Cristopher, Varga Norbert, Horváth Kristóf.

„A szegénység kreatívvá tesz, a kirekesztettség különlegessé. Nem csoda, hogy a Tudás Hatalom csoport tagjai szándékosan születtek bele ebbe. Mert cigánynak lenni jó, még akkor is, ha soha nem felejtjük el, hogy a személyi igazolványunkon az állampolgárság utáni kettőspont mögött ez áll: MAGYAR.”


Rendező: Boross Martin. Szereplők: Balog Gyula, Kőszegi Mária, Szabó Zola, Szenográdi Réka

A felnőtt közönségnek és középiskolai diákoknak egyaránt játszott előadás egy helyzetjelentés saját társadalmunkról, amely egyfelől rávilágít a hajléktalanság mindannyiunkat érintő okaira, és megkérdőjelezi azokat a káros előítéleteket, amelyek azt állítják, hogy „annyit érsz, amennyi pénzed, van”, és „ha szegény vagy, magadra vess”.


Szereplők: Szesztay Dávid és a Kiscsillag zenekar: Lovasi András (gitár, ének), Leskovics Gábor Lecsó (gitár, ének), Erős Márton (basszusgitár), Bajkai Ferenc (dob)


Rendező: Znamenák István. Főszereplők: Alföldi Róbert, Szatory Dávid, Lénárdt Laura, Lugosi György, Parti Nóra, Debreczeny Csaba, Mihályfi Balázs

Norrisonnak egyetlen órája van, hogy kifordítsa a sarkából a világot. Persze ennek ára van. Magas ára.


Játssza 2019. június 8-án: Hernádi Judit, 2019. június 20-án: Balsai Móni (helyszín: Fishing On Orfű 2019)


Rendező: Duda Éva. Főszereplők: Gryllus Dorka / Gubik Petra, Szabó P. Szilveszter, Kálid Artúr, Molnár Áron

„Merj élni, meghalni bárki tud!” (Frida Kahlo)


Rendező: Földes Eszter. Szereplők: Hevér Gábor, Szatory Dávid, Földes Eszter és a Kiscsillag zenekar: Lovasi András (gitár, ének), Leskovics Gábor Lecsó (gitár, ének), Erős Márton (basszusgitár), Bajkai Ferenc (dob)


Rendező: Znamenák István. Szereplők: Hevér Gábor, Alföldi Róbert, Parti Nóra, Ficza István / Szatory Dávid, Némedi Árpád / Marton Róbert

Milyen áldozatot lehet hozni a 21. században a politika és közgazdaság oltárán, a fenekedő bulvárlapok szenzációra éhes újságíróinak gyűrűjében? Mi történik, ha a kormány unortodox megoldásokhoz folyamodik? Hogyan rontja a helyzetet a globális felmelegedés? Na és mi lesz a brexittel?


Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Kőszegi Ákos, Katona Kinga, Szatory Dávid

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A második évad hatodik része Ady Endréről szól.


Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Fekete Ernő, Kiss Diána Magdolna, Bercsényi Péter.

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A második évad negyedik része Babits Mihályról szól.


Rendező: Réczei Tamás. Szereplők:Thuróczy Szabolcs, Trokán Anna, Tarján Lőrinc

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A második évad ötödik része Csáth Gézáról szól. Köszönet a segítségért Földessy Margitnak.– 18 éven felülieknek!


Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Fehér Balázs Benő, Döbrösi Laura. Közreműködik: Márkos Albert.

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A második évad harmadik része József Attila és Vágó Márta kapcsolatát dolgozza fel.


Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Gyabronka József, Járó Zsuzsa, Tary Patrícia

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A második évad hatodik rész Krúdy Gyula szerelmi életét dolgozza fel.


Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Bálint András, Krausz Gergő, Moldvai Kiss Andrea, Radnay Csilla.

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A második évad második része Márai Sándor, Matzner Lola és Mezei Mária szerelmi háromszögét dolgozza fel.


Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Alföldi Róbert, Parti Nóra, Herczeg Adrienn, Bajor Lili e.h., Kovács Máté e.h.

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A második évad nyitóepizódja Molnár Ferenc, Darvas Lili és Fedák Sári szerelmi háromszögét dolgozza fel.


Rendező: Alföldi Róbert. Főszereplők: Fekete Ernő, Jordán Tamás, Patkós Márton, Radnay Csilla, Gyabronka József, Szatory Dávid

„Valóban meg kell érteni a népet minden körülmények között? Valóban elvárt, hogy háttérbe szorítsa önmagát a köz érdekében? Vagy valóban mindent megtehet, azért mert ő az uralkodó? Mi a hatalom? Nem tudom.” (Alföldi Róbert)


Rendező: Pintér Béla. Főszereplők: Stefanovics Angéla, Thuróczy Szabolcs, Pintér Béla, Terhes Sándor, Mucsi Zoltán

Baráznay Ignácz történetünk képzeletbeli főhőse. Ő a Szabadságharc mártírja, kit a nemzet csak a „Sukorói Oroszlánként” emleget. Tisztázatlan halála után negyven évvel leánya, Amália egy különös transzcendens utazás alkalmával, melynek során bármi megtörténhet, visszakerül 1848-ba...Rendező: Pintér Béla. Szereplők: Terhes Sándor, Friedenthal Zoltán, Bencze Sándor, Csatári Éva, Enyedi Éva, Nagy Abonyi Sarolta, Szalontay Tünde, Thuróczy Szabolcs, Mucsi Zoltán, Pintér Béla

Végzetes orvosi műhiba következtében meghal a kórházban egy 63 éves alkoholista. Fia, a halott személyes tárgyainak átvétele után, egy pillanatra teljesen összeomlik. A színmű ezt az egyetlen percet a fiú elméjében, szibériai, dél-amerikai és magyarországi helyszíneken tett kalandos utazásként mutatja be.


Műsorvezető: Krizsó Szilvia. Vendégek: Náray Tamás és Závada Pál & Závada Péter (5.25.)

A Krizshow sokkal több, mint beszélgetős est. Havonta kétszer az amerikai „talk show-k” világát idézi, a „talk” mellett tehát nagy hangsúlyt kap a „show” is. Meglepetésvendégek, filmes és színpadi jelenetek, humoros játékok, izgalmas kérdések teszik különlegessé ezeket az estéket.


Rendező: Vidovszky György. Szereplők: Farkas Dénes, Molnár Áron, Kovács Gergely, Blahó Gergely, Bárdi Gergő, Sipos Viktória, Császár Réka, Egri Bálint

Elkezdődik a kemény munka, melynek során ezek a romkocsmában merengő, elkényeztetett, idealista művészpalánták a mai kor elvárásainak megfelelően életre nevelődnek. Vagy nem...


Műsorvezető: Vecsei H Miklós. Vendégek: Barabási Albert-László (3.20.), Márka Szabolcs (5.16)

A Marslakók tudománynépszerűsítő beszélgetéssorozat. Vecsei H. Miklós kérdez külföldön dolgozó és nemzetközileg elismert magyar kutatókat. Tudományos munkásságuk mellett a beszélgetés be kívánja mutatni a meghívottak kutatói karakterét. Vajon kiből lesz nemzetközi karriert befutó szakember? Ki vagy mi segítette őket pályafutásuk során? Hogy változott meg a világról alkotott képük?


Rendező: Nyulassy Attila. Szereplők: Mészáros Attila, Nagy Éva, Öskü Bálint, Kati Gábor, Pápai Dávid, Erdei Lilla, Székely Erika, Lehoczky Zsanna, Kerezsi Anna, Nagy Erik, Stampfel Krisztina


Rendező: Fábián Gábor. Szereplők: Kurta Niké, Jaskó Bálint, Rezai Mohammed Amin

Az interaktív színházi társasjáték alkotóinak célja, hogy a játékon keresztül alapvető emberi jogi dilemmák átgondolására bírják a közönséget. Ezek a döntési helyzetek a játékban a menekültek sorsához kapcsolódnak, de sokkal általánosabb kérdéseket vetnek fel a demokrácia vagy a diktatúra működése, az önbíráskodás vagy a szolidaritás, a tolerancia és a befogadás vagy éppen a kirekesztés kapcsán. 


Rendező: Réthly Attila. Főszereplők: Peller Anna, Janza Kata, Szomor György, Gubik Petra, Mészáros Árpád Zsolt

A musicalben jóakarók, ellenségek és nők minden mennyiségben, hol gyalog, hol taxival kergetik érzelmeiket, háttérben a reklámfilm-forgatások kaotikus világa, rögzítőkön hagyott telefonüzenetek sora, na meg nyugtatók a turmixgépben. Temperamentumos, latinos zene és igazi mediterrán életérzés a színpadon.


Rendező: Földes Eszter. Szereplők: Scherer Péter/Földes Eszter és a Kiscsillag zenekar: Lovasi András (gitár, ének), Leskovics Gábor Lecsó (gitár, ének), Erős Márton (basszusgitár), Bajkai Ferenc (dob), Szesztay Dávid (billentyű)

A történet központjában egy 11 éves kisfiú áll, Péter, akinek az édesanyja Zsuzsa, mindig szomorú, és ha kérdezi tőle, mi a baj, csak annyit mond: SEMMI. Kitalálja tehát, hogy kéne egy konferencia a Semmiről, ahová elhívná mind a Semmi szakértőit, hátha majd tőlük megtudja, mi az a Semmi, amitől az édesanyja szomorú, és ha megtudja, biztos meggyógyul és újra jókedvű lesz.


Rendező: Fábián Gábor. Szereplők: Fábián Gábor / Herczeg Tamás, Hay Anna / Sipos Vera, Jaskó Bálint

A Szociopoly egy észak-magyarországi kistelepülésen játszódik. Szereplői a településen élő emberek: a falu elitje (a polgármester, a vállalkozó és az orvos), az ott működő intézmények dolgozói (a rendőr, a tanítónő, a védőnő, a boltos és a kocsmáros) és a faluban élő (többségében szegény) emberek, akik közül néhányat színészek alakítanak, de a falu lakóinak többségét a nézők személyesítik meg.


Rendező: Pintér Béla. Szereplők: Szamosi Zsófia, Szalontay Tünde, Enyedi Éva, Friedenthal Zoltán, Thuróczy Szabolcs, Quitt László, Nagy Viktor, Roszik Hella, Pintér Béla

Nem szeretve lenni, pokoli kín.


Rendező: Pintér Béla. Szereplők: Friedenthal Zoltán, Csákányi Eszter, Roszik Hella, Enyedi Éva, Pető Kata / Szamosi Zsófia, Pintér Béla, Thuróczy Szabolcs, Stefanovics Angéla, Póta György, Pelva Gábor

„Egyikünk sem tökéletes, és bizony mindannyiunknak vannak titkai... Nem vagyunk hibátlanok… De a valóság józan fanatikusai vagyunk, és a jó kompromisszumok robotosai.” (Pánczél elvtárs)


Rendező: Pintér Béla. Főszereplők: Thuróczy Szabolcs, Pintér Béla, Friedenthal Zoltán, Herczenik Anna

„Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, / A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! / És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! / Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.”


Rendező: Gothár Péter. Szereplők: Ficza István, Rétfalvi Tamás, Alföldi Róbert, Mészáros Piroska

Egy halott apa. Két egymás ellen fenekedő testvér. Egy tévelygő pap. Egy szerelmes kislány. Fivérek tragikusan nevetséges (vagy nevetségesen tragikus) háborúja egy ír szigeten. Vagy bárhol máshol, egy városban, melyre nem terjed ki a Jóisten illetékessége...