Rendező: Császi Ádám. Főszereplők:  Brasch Bence, Debreczeny Csaba, Fehér Tibor, Gyabronka József, Katona Péter Dániel, Kovács Máté, Lecső Péter, Lugosi György, Mucsi Zoltán, Sütő András, Szatory Dávid, Varga Ádám

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?


Rendező: Kocsis Gergely. Játssza: Kovács Máté

Van ez a srác, aki nem a Dózsa György unokája, de azért lehet belőle valaki. Jár is hát rendületlenül gitárórákra. Persze a leckékből a legmerészebb fantáziával sem lesz nagyszóló meg Dzsimi Hendriksz. Majd jövőre, ha leteszi a vizsgát. Útnak indul a bogyósgyümölcs-ültetvényről, hogy felfedezze a nagyvilágot.


Rendező: Alföldi Róbert. Szereplők: Hernádi Judit, Bányai Kelemen Barna, Parti Nóra, Friedenthal Zoltán, Mihályfi Balázs, Szatory Dávid

A boldogság nem mindig vidám.


Rendező: Alföldi Róbert. Szereplők: Hevér Gábor, Debreczeny Csaba, Szatory Dávid, Rába Roland, Bánfalvi Eszter, Murányi Tünde, Herczeg Adrienn, Brasch Bence, Friedenthal Zoltán, Gyabronka József, Fodor Tamás / Molnár Piroska.

„Hűséget fogadok az Amerikai Egyesült Államok zászlajának és a köztársaságnak, amelyet jelképez: egy és oszthatatlan nemzet Isten színe előtt, amely szabadságot és igazságosságot nyújt mindenkinek.”


Rendező: Urbán András. Szereplők:  Alföldi Róbert, Búbos Dávid, Fülöp Tímea, Kovács Máté, Kucsov Borisz, Mészáros Gábor, Péterfy Bori, Verebes Andrea

Száz éve máshogy élünk mi, magyarok, itt, Magyarországon, és ők, magyarok, ott, egy másik országban. Ők ugyanúgy magyarok, mint mi, de hogyan lettek ők ők, ha ők mi voltunk (és vagyunk)?


Egy étel, egy ital, egy este, hozzá zene.

Rendező: Bereczki Csilla. Szereplők: Péterfy Bori, Herczeg Adrienn, Pál András, Hevér Gábor

Két kisfiú játszik a téren, majd egyik kiüti a másiknak a fogát. Négy szülő beszélget egy lakásban, majd kiderül: semmivel sem jobbak, mint a gyermekeik.


Rendező: Alföldi Róbert. Szereplők: Stohl András, Hevér Gábor, Kovács Máté, Fehér Tibor / Józan László, Mihályfi Balázs, Bánfalvi Eszter / Parti Nóra / Tornyi Ildikó, Csarnóy Zsuzsanna / Hullan Zsuzsa / Söptei Andrea, Fodor Boglárka / Hartai Petra, Ivanics Tamás / Katona Péter Dániel e.h., a Madárkák és a Ketrec zenekara

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt. 


Rendező: Znamenák István. Főszereplők: Alföldi Róbert, Szatory Dávid, Lénárdt Laura, Lugosi György, Parti Nóra, Debreczeny Csaba, Mertz Tibor

Norrisonnak egyetlen órája van, hogy kifordítsa a sarkából a világot. Persze ennek ára van. Magas ára.


Játssza: 2021. december 17.: Molnár Áron


Rendező: Duda Éva. Főszereplők: Gubik Petra, Szabó P. Szilveszter, Kálid Artúr, Molnár Áron

„Merj élni, meghalni bárki tud!” (Frida Kahlo)


Rendező: Alföldi Róbert. Koreográfus: Vári Bertalan. Játssza:  Bánházy Eszter, Deák Bálint, Dunaveczki Éva, Hahn Jusztina Sára, Halmosi Dzsenifer, Hernicz Albert, Jaklics Liliána, Kecskeméti Gergely, Klemanovits Artúr, Perger Balázs, Péter Szilvia, Simon Gergő, Vári Bertalan, Végső Zsolt, Zolja Adél.

Isten, haza, család. És ami mögötte van.


Rendező: Kovács Máté. Játssza:  Katona Péter Dániel.

„A váltás a világ legegyszerűbb dolga: addig nem ugrasz el, amíg a másik meg nem érinti az ujjával a falat. Egyetlen folyamatos mozdulat vagytok.” – Totth Benedek regényének színházi változata.


Rendező: Znamenák István. Szereplők: Hevér Gábor, Alföldi Róbert, Parti Nóra, Szatory Dávid, Marton Róbert

Milyen áldozatot lehet hozni a 21. században a politika és közgazdaság oltárán, a fenekedő bulvárlapok szenzációra éhes újságíróinak gyűrűjében? Mi történik, ha a kormány unortodox megoldásokhoz folyamodik? Hogyan rontja a helyzetet a globális felmelegedés? Na és mi lesz a brexittel?


Játssza:  Alföldi Róbert, Ivanics Tamás, Kovács Máté / Varga Ádám

Egy este a Mindenhatóval


Rendező: Vidovszky György. Szereplők: Farkas Dénes, Molnár Áron, Kovács Gergely, Blahó Gergely, Bárdi Gergő, Sipos Viktória, Császár Réka, Egri Bálint

Elkezdődik a kemény munka, melynek során ezek a romkocsmában merengő, elkényeztetett, idealista művészpalánták a mai kor elvárásainak megfelelően életre nevelődnek. Vagy nem...


Rendező: Urbán András. Szereplők:  Alföldi Róbert, Hartai Petra, Huzella Júlia, Nagyabonyi Emese, Péterfy Bori, Tornyi Ildikó

Eladtam a lelkem, mocskos vagyok, lelketlen és megalkuvó. Művész. Tiszta, mint a hó. Ne bántsatok.


Rendező: Nyulassy Attila. Szereplők: Czibor Attila, Nagy Éva, Öskü Bálint, Kati Gábor, Pápai Dávid, Erdei Lilla, Székely Erika, Lehoczky Zsanna, Kerezsi Anna, Bús Hanga, Nagy Erik, Stampfel Krisztina


Rendező: Markó Róbert. Szereplők: Némedi Árpád, Timkó János.

Egy darab a sikerember sivárságáról és magányáról, illetve a kitaszítottak lelki gazdagságáról.


Rendező: Alföldi Róbert. Szereplők: Hernádi Judit, Kiss Mari, Hartai Petra, Szatory Dávid, Kovács Máté

Egy tesvérpár története csillogásról, titkokról, gyilkosságról, összezártságról, irigységről, gyűlöletről és szeretetről.


Rendező: Spáh Dávid. Szereplők:  Brasch Bence, Bányai Kelemen Barna, Parti Nóra, Hartai Petra


Rendező: Nyulassy Attila. Szereplők: Nagy Éva, Öskü Bálint, Pósfai István

Ha kiállok magamért, akkor hogy nem nyomom el a másikat? Meddig tartok én és hol kezdődik a másik? Egyáltalán valóban magamért állok ki, vagy már a problémáim sem az enyémek? A saját történetemet élem meg vagy mások gondolatait ismételgetem? Van saját valóságom vagy ez csak színház? Érdekel ez még egyáltalán bárkit?


Rendező: Fábián Gábor. Szereplők: Fábián Gábor / Herczeg Tamás, Hay Anna / Sipos Vera, Jaskó Bálint

A Szociopoly egy észak-magyarországi kistelepülésen játszódik. Szereplői a településen élő emberek: a falu elitje (a polgármester, a vállalkozó és az orvos), az ott működő intézmények dolgozói (a rendőr, a tanítónő, a védőnő, a boltos és a kocsmáros) és a faluban élő (többségében szegény) emberek, akik közül néhányat színészek alakítanak, de a falu lakóinak többségét a nézők személyesítik meg.


TUDTA? Szemelvények a magyar történelemből – Alföldi Róbert felolvasása (Átrium online)

Ungváry Krisztián nemcsak történész, de bortermelő is. A Vayi Borászat évek óta tart rendhagyó kóstolókat, egyik legnépszerűbb eseménysorozatuk címe: „Hát akkor itt fogunk élni”. Az iszogatásnak álcázott, előadással kísért esemény alkalmat ad arra is, hogy a közélet fontosabb eseményeiről is lehessen beszélni.