Fontos!
...

Tao nélkül – mi a probléma, mi a helyzet most, mit tehetünk, hogyan segíthetnek nézőink, barátaink, partnereink?


Friss Hírek
...

A decemberi hétvégéken karácsonyi vásárral, kedvezményes jegyvásárlással, ajándéktárgyakkal, kiadványokkal várjuk kedves közönségünket az Átriumban. Az ajánlatok egy része online is elérhető.


...

December 12-én új bemutatóval jelentkezik az Átriumban a magyar irodalom nagyjainak szerelmi életét bemutató felolvasószínházi sorozat, az Így szerettek ők. A második évad harmadik részének főszereplője József Attila.


...

December 12. és 14. között Lovasi András és a Kiscsillag színházi estjeiből rendezünk fesztivált az Átriumban.


...

Rendes tagjanak sorába választotta Alföldi Róbert színész-rendezőt, az Átrium számos előadásának alkotóját, galériánk művészeti tanácsadóját a Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia.


Új Előadások
...

Rendező: Császi Ádám. Főszereplők:  Brasch Bence, Debreczeny Csaba, Fehér Balázs Benő, Gyabronka József, Kovács Máté, Lecső Péter, Lugosi György, Mihályfi Balázs, Mucsi Zoltán, Sütő András, Szatory Dávid, Varga Ádám


Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Fekete Ernő, Kiss Diána Magdolna, Bercsényi Péter.

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A második évad negyedik része Babits Mihályról szól.


Kiadványok
...

Pintér Béla az egyik legsikeresebb alternatív „színházcsináló” ma. A Társulat 1998-ban alakult, és az elmúlt 14 év során 17 ősbemutatót tartott a budapesti Szkéné Színházban, egyet pedig a Nemzeti Színházban. Célja, hogy a társadalom és saját személyük kritikus-ironikus megfigyelései alapján - a szó egészséges értelmében vett - nemzeti ihletettségű, kortárs színpadi műveket hozzanak létre


...

A nagysikerű előadás műsorfüzete, amely bemutatja a darab magyarországi bemutatóit és fogadtatását, valamint interjúk segítségével az Átrium bemutatójának létrejöttét, illetve annak alkotóit.Iratkozzon fel hírlevelünkre!