Fontos!
  • 2021. július 3-tól a színházak védettségi igazolvány nélkül látogathatók.
  • A maszkhasználat nem kötelező, de javasolt.
  • Kérjük, használják belépéskor a kihelyezett kézmosót és a kézfertőtlenítőket!
  • Kérjük, a sorban tartsák a megfelelő fizikai távolságot!
  • Kérjük, a jegypénztárban és a bisztróban is részesítsék előnyben a készpénzmentes fizetést!
  • Kérjük, ügyeljenek egymás egészségére és zavartalan szórakozására!
  • Késő, illetve a nézőtérről távozó nézőinket az előadás megkezdése után nem áll módunkban be-, illetve visszaengedni. Szünetes előadás esetén az érintettek a szünetben foglalhatják el helyüket.

 


...

Színházunk határokat feszeget, kérdések megfogalmazására, az ember világképének átdolgozására késztet. Egyenes, nyílt, szókimondó. Nem a sorok között próbálunk sugalmazni. Állítunk, amihez viszonyulni lehet. Kérdezünk, amire mindenki szíve és érzése szerint válaszolhat. De nem mutatunk irányt, nem tanítunk, nem nevelünk. Hisszük, hogy a függetlenség a színház igazságának érvényre juttatását segíti, és hisszük, hogy jogunk van élni és alkotni a hazánkban. Repertoárunk széles műfajiságú és sokstílusú. Végtelenül egységes azonban probléma- és szociális érzékenysége, az itt és most érvényesítése, társadalomkritikai attitűdje, őszintesége és egyenessége tekintetében. Aki úgy gondolja, hogy ezek a törekvések méltók a támogatásra, kérjük, segítsen a fennmaradásban! Köszönjük!


Friss Hírek
...

Szeptember 14-én mutattuk be Alföldi Róbert legújabb rendezését. A Frivol című kortárs néptánc előadás Vári Bertalan koreográfus és a VARIDANCE Társulat közreműködésével jött létre.


...

A Tudás Hatalom és a Mentőcsónak Cigány magyar című, október 10-re és 17-re kitűzött előadásai elmaradnak, az előadás a produkciót létrehozó társulat döntése alapján többé nem kerül műsorra. A társulat levelét lentebb olvashatják. 


...

Egyetlen alkalommal látható Budapesten a Lars von Trier kultfilmje alapján készült Dogville című színházi előadás az Átriumban. A produkciót az egyik legkülönlegesebb határon túli társulat, a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház előadásában, és az Átriumban futó Mefisztót is jegyző Urbán András rendezésében láthatja a közönség október 7-én, este.


...

Szeptember 29-től új kiállítás látható az Átrium Galérián. A II. kerületi színházban található kortárs képzőművészeti kiállítóhely új tárlata Részegh Botond csíkszeredai képzőművész grafikáit mutatja be, Poliphony and Pleasure (sorozat) címmel. A kiállítást 29-én este 6 órakor Barabási Albert-László Bolyai-díjas fizikus, hálózatkutató, a Magyar Tudományos Akadémia, a Román Tudományos Akadémia, az Amerikai Fizikai Társaság és az Academia Europaea tagja és Alföldi Róbert színész-rendező, az Átrium Galéria kurátora nyitja meg.


Új Előadások
...

Rendező: Markó Róbert. Szereplők: Némedi Árpád, Timkó János.

Egy darab a sikerember sivárságáról és magányáról, illetve a kitaszítottak lelki gazdagságáról.
Kiadványok
...

Az Isteni végjáték előadáshoz készült logozótt bögre. 


...

Az Igenis, miniszterelnök úr! 150. előadása alkalmából készült napilap formátumú műsorújság.