Fontos!
...

Cégét, vállalkozását szponzorként hirdetheti az Átriumban, vagy annak egyes előadásaihoz kapcsolódva. Kössön velünk szponzorációs szerződést, és vállalkozása, cége, márkája jelenjen meg a színház felületein!


...

Tao nélkül – mi a probléma, mi a helyzet most, mit tehetünk, hogyan segíthetnek nézőink, barátaink, partnereink?


Friss Hírek
...

A Szalay Zoltán hagyatékából válogatott, Feketén-fehéren című kiállítás február 25. és április 30. között látható az Átrium Galérián a színház nyitvatartási idejében. A tárlatot a képek válogatója, Alföldi Róbert, a galéria művészeti vezetője nyitja meg február 25-én este 6 órakor.


...

Január óta lehet bedobni a sorsjegyeket az Átriumban lévő gyűjtődobozba, így az adomány a sorsjegy ára, a nyeremény pedig támogatás a színháznak.


A Nők az idegösszeomlás szélén és a Frida című előadások játszását májustól a Budapesti Operettszínház nem vállalja „a kialakult tao helyzet bizonytalansága miatt, és ameddig ez a kérdés nem tisztázódik”.


...

Valentin-napon, február 14-én folytatódik az Átrium felolvasószínház-sorozata, amely a magyar irodalom nagyjainak szerelmeit és kapcsolatait dolgozza fel. Ezúttal Csáth Géza és Jónás Olga viszonyáról szól az előadás, amelynek megtekintését csak 18 éven felülieknek ajánljuk.


Új Előadások
...

Műsorvezető: Vecsei H. Miklós. Vendégek: Barabási Albert-László (3.20.)

A Marslakók tudománynépszerűsítő beszélgetéssorozat. Vecsei H. Miklós kérdez külföldön dolgozó és nemzetközileg elismert magyar kutatókat. Tudományos munkásságuk mellett a beszélgetés be kívánja mutatni a meghívottak kutatói karakterét. Vajon kiből lesz nemzetközi karriert befutó szakember? Ki vagy mi segítette őket pályafutásuk során? Hogy változott meg a világról alkotott képük?


...

Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Gyabronka József, Járó Zsuzsa

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A második évad hatodik rész Krúdy Gyula szerelmi életét dolgozza fel.


Kiadványok
...

Pintér Béla az egyik legsikeresebb alternatív „színházcsináló” ma. A Társulat 1998-ban alakult, és az elmúlt 14 év során 17 ősbemutatót tartott a budapesti Szkéné Színházban, egyet pedig a Nemzeti Színházban. Célja, hogy a társadalom és saját személyük kritikus-ironikus megfigyelései alapján - a szó egészséges értelmében vett - nemzeti ihletettségű, kortárs színpadi műveket hozzanak létre


...

A nagysikerű előadás műsorfüzete, amely bemutatja a darab magyarországi bemutatóit és fogadtatását, valamint interjúk segítségével az Átrium bemutatójának létrejöttét, illetve annak alkotóit.Iratkozzon fel hírlevelünkre!