Fontos!
...

Mivel jelenleg csak korlátozásokkal játszhatnak a színházak (védettségi igazolvány szükséges az előadások megtekintéséhez), a 2020 őszén elhalasztott előadások pótlására 2021 őszén kerül sor. A jegyek érvényesek, a pótló előadások listája az atrium.hu oldalon lesz folyamatosan hozzáférhető, várhatóan 2021 júliusában.
 


  • A színházak jogszabály alapján csak védettségi igazolvánnyal látogathatók. A védettségi igazolvány a személyi igazolvánnyal – vagy más, személyazonosság igazolására alkalmas okirattal – érvényes, ezeket kérjük, hozzák magukkal.
  • Kérjük, időben, legkésőbb a kiírt kezdési időpont előtt tíz perccel érkezzenek, hogy munkatársaink időben ellenőrizhessék a szükséges okmányokat és a jegy érvényességét!
  • Előadás előtt, alatt és után az épületbe belépéskor a védettsági igazolványt (vagy az EESZT applikációt) a személyi igazolvánnyal és a jeggyel együtt be kell mutatni. Az adatokat nem tároljuk, csak ellenőrizzük a jogosultságot.
  • A maszkhasználat javasolt.
  • Védettségi igazolvánnyal nem rendelkező 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel és folyamatos rendeltetésszerű maszkviselési kötelezettséggel – vagy 48 órán belül készült negatív PCR-teszttel – látogathatják az épületet. 

További információk itt!


Friss Hírek
...

Három évvel ezelőtt a pécsi közönség nem láthatta az Igenis, miniszterelnök úr! című előadást, mert hiába volt meghirdetve, hiába fogytak a jegyek és hiába volt rá kíváncsi a közönség, a pécsiek elől letiltották az előadást. Most az Igenis, miniszterelnök úr! – hét hónapos, a pandémia okozta veszélyhelyzetből adódó kényszerszünet után – ismét látható lesz Budapesten, az Átrium színpadán. Amíg lehet.


...

Június 27-én új bemutatóval jelentkezik az Átrium. A COVID–19 okozta pandémia miatti rendkívüli helyzet nem tette lehetővé, hogy a Mefisztó című előadás tervezett 2021 januári premierje a nagyközönség számára látható legyen, azonban június 27-én az előadást végre közönség előtt is bemutathatja a színház.


...

Az Átrium új bemutatója, a Mefisztó Klaus Mann Mephistójának szabad átirata a kortárs kabaré műfajában, sok zenével és meglepetéssel. Az Urbán András rendezte előadásban Péterfy Bori a többi színészhez hasonlóan sokféle karaktert villant fel. 


...

Táncos castingot hirdet az Átrium és a Kultúrbrigád közös produkciója, Az Őrült Nők Ketrece című musical egyes szerepeire. A 300. előadásához közelítő produkció rendezője Alföldi Róbert, koreográfusa Gergye Krisztián.


Új Előadások
...

Rendező: Urbán András. Szereplők:  Alföldi Róbert, Hartai Petra, Huzella Júlia, Nagyabonyi Emese, Péterfy Bori, Tornyi Ildikó

Eladtam a lelkem, mocskos vagyok, lelketlen és megalkuvó. Művész. Tiszta, mint a hó. Ne bántsatok.


Kiadványok

Az Isteni végjáték előadáshoz készült logozótt bögre. 


...

Az Igenis, miniszterelnök úr! 150. előadása alkalmából készült napilap formátumú műsorújság.