Friss Hírek
...

A Színházi Kritikusok Céhe idén Lázár Katinak ítélte az életműdíjat. Az elismerést a színházművészet bármely területén kiemelkedőt alkotó, 65 év feletti művésznek adományozzák, aki sokat tett a magyar nyelvű színház fejlődéséért, eredményeiért, színvonalának emeléséért, s hozzájárult a magyar színházművészet jövőjének alakításához, a fiatalabb színházi generációk neveléséhez, formálásához. Szívből gratulálunk az elismeréshez!


...

371 előadás, 4 saját bemutató, 4 kiállítás, 100000 néző – ez röviden az Átrium 2017/2018-as évadának mérlege.


...

Az Átrium nyitvatartása módosul júliusban és augusztusban. 


...

Társadalomkritikus musicalekkel és komédiákkal, itt még sosem játszott Pintér Béla-előadásokkal, Molnár Ferenc szerelmeiről szóló felolvasószínházi produkcióval várja közönségét az új évadban az Átrium. Az augusztusi, szeptemberi és októberi előadásokra július 5-én délutántól vásárolhatók jegyek.


Új Előadások
...

Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Alföldi Róbert, Parti Nóra, Herczeg Adrienn

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A második évad nyitóepizódja Molnár Ferenc, Darvas Lili és Fedák Sári szerelmi háromszögét dolgozza fel.


Kiadványok
...

A nagysikerű előadás műsorfüzete, amely bemutatja a darab magyarországi bemutatóit és fogadtatását, valamint interjúk segítségével az Átrium bemutatójának létrejöttét, illetve annak alkotóit.


...

Az Igenis, miniszterelnök úr! 100. előadása alkalmából készült napilap formátumú műsorújság.Iratkozzon fel hírlevelünkre!