Fontos!
...

Átrium Mecénás Klub, 1%, támogatói jegy, mörcs, egyszeri adomány – az Átrium a közönség támogatása nélkül már nem létezne. Kérjük, segítse színházunk működésének fenntartását!


...

A tao-támogatás megszűnte, a támogatás 77%-os csökkentése miatt az Átrium a 2019/2020. évadtól befogadó színházként üzemel, a saját előadásokat a Kultúrbrigád játssza tovább az épületben. Az önök támogatását a meglévő saját produkcióink továbbjátszására fordítjuk-fordítottuk – amíg lehet. A többi napon a házat piaci alapon kiadjuk más produkciókra, rendezvényekre, amelyek lebonyolítását és szervezését az adott bérbevevők intézik.


Friss Hírek
...

Több mint egy év kihagyás után új bemutatóval jelentkezik az Átrium. A kulturális tao megszűnése után az Átrium a közönségéhez fordult, és az Átrium Mecénás Klub keretében kérte a közönség segítségét a túléléshez. Most részben ezekből a támogatásokból tud megszületni egy új produkció, a Minden nagyon jó lesz.


...

...avagy: milyen pénzt?


...

Jegypénztárunk a karácsonyi és év végi ünnepek előtt, alatt és után az alábbi rend szerint várja kedves közönségünket. Az ünnepek alatt csak jegypénztári ügyeletet tartunk, meghatározott időpontban. Ha az online jegyvásárlással ez idő alatt gondja támad, itt megtalálja az online jegyrendszer-szolgáltató ügyfélszolgálatának elérhetőségeit is.


...

December 9-én a budapesti Madách téren tüntetést tartanak a színházak szabadságáért, a kultúra függetlenségéért, az előadóművészeti törvény egyeztetés nélküli, a kormány által tervezett módosítása ellen.


Új Előadások
...

Rendező: Oliver Micevski. Főszereplők:  Szilard Varnai, Georg Bütow, Carolin Ott, Csaba Attila Gaál, Yanina Hope


...

Rendező: Spáh Dávid. Szereplők:  Brasch Bence, Bányai Kelemen Barna, Parti Nóra, Móga Piroska


Kiadványok
...

Az Igenis, miniszterelnök úr! 150. előadása alkalmából készült napilap formátumú műsorújság.


...

A nagysikerű előadás műsorfüzete, amely bemutatja a darab magyarországi bemutatóit és fogadtatását, valamint interjúk segítségével az Átrium bemutatójának létrejöttét, illetve annak alkotóit.