Fontos!
...

Jelenleg aktív műsorváltozások:

2020. novemberi lockdown


...

Itt olvashatók az Átrium szeptember 21-től érvényes egészségvédelmi és járványmegelőzési szabályai az épület és a színház látogatásával kapcsolatban. [kattintson ide]


Friss Hírek
...

A színház igazi díszlete a közege, amiben megszületik. Pályázatírás eredményesen vagy eredmény nélkül, képviselői kokainozás, szexpartik az Adrián vagy Brüsszelben, politikusból lett csempész, sötét lyukba hulló közpénzek, menekülés az ereszen, tizedesek, századosok és ezredesek a kórházakban, egyetemeken és köztereken – 2020-ban, ilyen kulisszák előtt tehetünk hitet valami mellett vagy ellen, ha akarunk. Hát mi így. Boldogabb, méltóbb új évet mindenkinek!


...

Az Átrium két színházi előadását helyezte át az online térbe. Az Egy, kettő, három december 26-án és december 29-én, a Minden nagyon jó lesz december 27-én és december 30-án tekinthető meg online, este 7-től éjfélig. Így ebben a karácsonyi időszakban sem hagyja magára közönségét az Átrium: biztonságos online formában tartja a kapcsolatot nézőivel, amíg a jelenlegi rendelkezések érvényben vannak.


Online közvetítéseinkre itt válthatók jegyek: https://online-atrium.jegy.hu/

Ebben a cikkben leírást olvashatnak a streamelt előadások jegyvásárlásáról és a közvetítésről.


...

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a 2020/21-es évadban kibocsátott, illetve megváltott, de még fel nem használt Átrium Voucher ajándékutalványok beváltási és érvényességi határidejét egységesen 2021. december 31-ig meghosszabbítjuk. A most vásárolt ajándékutalványok tehát a lockdown után az egész naptári évben felhasználhatók!


Kiadványok
...

Az Igenis, miniszterelnök úr! 150. előadása alkalmából készült napilap formátumú műsorújság.


...

A nagysikerű előadás műsorfüzete, amely bemutatja a darab magyarországi bemutatóit és fogadtatását, valamint interjúk segítségével az Átrium bemutatójának létrejöttét, illetve annak alkotóit.