Friss Hírek
...

A manipulált közvéleményből, a mesterségesen felépített celeb-létből élő médiahiéna, Mary Sunshine megformálója az Átrium Alföldi Róbert rendezésében
készülő Chicago produkciójában.


...

Az Őrült Nők Ketrece homofób képviselője, A félelem megeszi a lelket idegengyűlölő kisemberei után pozitív figurát hoz a gyilkos nőkkel és gengszter fazonokkal benépesített Chicagó-ban. Az átváltozásokban jeleskedő színész a szeretőgyilkos Roxie Hart férjét alakítja az Alföldi Róbert rendezte társadalmi revüben.


...

A félelem megeszi a lelket után a férjgyilkosok „királynőjét”, Velma Kellyt formálja meg az Átriumban Alföldi Róbert készülő Chicago-rendezésében, amelynek bemutatóját június 23-án tartják. Parti Nórával Szentgyörgyi Rita beszélgetett.


...

200. alkalommal kerül színpadra június 5-én az Átriumban Az Őrült Nők Ketrece.


Új Előadások
...

Rendező: Alföldi Róbert. Főszereplők: Fekete Ernő / Brasch Bence, Parti Nóra, Huzella Júlia / Sodró Eliza, Hernádi Judit / Csarnóy Zsuzsa, Hámori Ildikó, Mihályfi Balázs, Bercsényi Péter, Figeczky Bence és még sokan mások

„Ezen az estén két lány történetét meséljük el önöknek, akik... Nem könnyű elmondani, de valami olyasmiről van szó, olyan egyszerű dologról, hogy ők boldogok szeretnének lenni. Persze rögtön felmerül a kérdés: mit is jelent az, hogy boldogság...” 


Kiadványok
...

Az Igenis, miniszterelnök úr! 100. előadása alkalmából készült napilap formátumú műsorújság.


...

Tasnádi István és Jeli Viktória, Hajós Zsuzsa és Kárpáti István, Gyulay Eszter, Kovács Krisztián és Scherer Péter valamint Pass Andrea ifjúsági darabjai fiatalokról nem csak fiataloknak.Iratkozzon fel hírlevelünkre!