Fontos!

Tisztelt Közönségünk!

A március 12-től március 16-ig érvényben lévő 41/2020. (III. 11.) Korm. rendelet 4. § d) pontja, illetve az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló, március 17-től érvényes 46/2020. (III. 16.) Korm. rendelet rendezvények megtartására vonatkozó 5. § a) pontjában elrendelt betiltás alapján az Átriumba és a 123-as laborba meghirdetett minden előadást határozatlan ideig elhalasztunk. Az Átrium további intézkedésig zárva tart. Kérjük, hogy aki teheti, maradjon otthon! #maradjotthon

Az előállt vis maior helyzetben az előadás pótlásáról, illetve a jegyek visszaváltásának lehetőségéről a veszélyhelyzet feloldása után tudunk tájékoztatást adni. Kérjük, a jegyeket mindenképpen őrizzék meg!

Megértésüket és türelmüket köszönjük, mindenkinek jó egészséget kívánunk!


...

Átrium Mecénás Klub, 1%, támogatói jegy, mörcs, egyszeri adomány – az Átrium a közönség támogatása nélkül már nem létezne. Kérjük, segítse színházunk működésének fenntartását!


Friss Hírek
...

Mi a színház közönség nélkül? Hogy érezzük magunkat nézők nélkül? Mi hiányzik a legjobban egy színésznek… a színháznak? Az Átrium facebook-oldalán a karantén alatt esténként művészeink, munkatársaink kisfilmjeit, gondolatait, jeleneteit, üzeneteit tesszük közzé, amelyek helyettesíteni ugyan nem tudják a színházi élményt, de mindennél jobban jelzik, hogy most is – hogy egyik előadásunk egyik népszerű dalát idézzük – #együttvagyunk. Várunk vissza mindenkit amint lehet, addig pedig, aki teheti, maradjon otthon!


...

Április 17-én, pénteken adtuk át az Átrium csapata által készített első 2000 textilmaszkot Őrsi Gergelynek, a II. kerület polgármesterének és Berg Dániel alpolgármesternek.


Tájékoztatjuk alkotó- és munkatársainkat, valamint minden, színházi területen dolgozó kollégánkat, hogy az elmúlt napokban több segélyalap nyílt meg, amelyekből támogatás hívható le az egzisztenciálisan nehéz helyzetbe került munkatársak számára. 


Az Átrium közleménye a koronavírus terjedésével kapcsolatban felmerülő kérdésekről.


Kiadványok
...

Az Igenis, miniszterelnök úr! 150. előadása alkalmából készült napilap formátumú műsorújság.


...

A nagysikerű előadás műsorfüzete, amely bemutatja a darab magyarországi bemutatóit és fogadtatását, valamint interjúk segítségével az Átrium bemutatójának létrejöttét, illetve annak alkotóit.