Fontos!
...

Kedves Nézőink! Az Átriumot önök éltetik, ez a színház külön költségvetési támogatásban nem részesül, kizárólag a jegybevételből, és az ahhoz kapcsolódóan lehívható társaságiadó-felajánlásokból, illetve egy-egy pályázatból él. Ha támogatni szeretnék munkánkat, ha szeretnék, hogy az itt látható előadások továbbra is megtalálhatóak legyenek, ha szeretnék, hogy új produkciókat is létrehozhassunk, akkor váltsanak jegyet előadásainkra. Ezen felül azzal is segíthetnek, ha nekünk ajánlják fel adójuk 1%-át. Az Átrium szakmai üzemeltetőjének adószáma: 14226238-2-42. Előre is köszönjük!


Friss Hírek
...

Az Őrült Nők Ketrece négy éve tartó sikersorozata után az előadás alkotói idén új musicalt mutatnak be az Átriumban: ezúttal John Kander, Fred Ebb és Bob Fosse világhírű, Chicago című darabját viszi színre Alföldi Róbert, a magyar szöveget ismét Ugrai István jegyzi, a zenei vezető Csengery Dániel.


...

Furcsa fazonok groteszk megformálásával aratja sikereit az Átrium társadalomkritikus, szórakoztató előadásaiban, Az Igenis, miniszterelnök úr!-ban, az Egy, kettő, háromban, A Krakken műveletben. Zenész, zeneszerző és zenei vezető minőségében is számos produkciót jegyez, többnyire Mohácsi János és Znamenák István rendezéseiben. Jelenleg Mohácsival dolgozik Závada Pál Egy piaci nap című regényének színpadi változatában a Radnóti Színházban. Interjú Némedi Árpáddal.


...

Az Átrium július közepéig várja a nézőket - az évad utolsó másfél hónapjában ünnepi és ráadás előadásokkal valamint egy új musical bemutatójával készülünk.


...

A Krakken művelet című előadásunk rendezője, Bodó Viktor veheti át a Nemzetközi Színházi Intézet németországi központjának idei díját. 


Új Előadások
...

Rendező: Alföldi Róbert. Főszereplők: Fekete Ernő / Brasch Bence, Parti Nóra, Huzella Júlia / Sodró Eliza, Hernádi Judit / Csarnóy Zsuzsa, Hámori Ildikó, Mihályfi Balázs, Bercsényi Péter, Figeczky Bence és még sokan mások

KONFERANSZIÉ Hölgyeim és uraim, kedves nézőink! Önök az elkövetkezőkben egy történetet láthatnak, amelyben fontos szerepet játszik a gyilkosság, a kapzsiság, a korrupció, az erőszak, a kizsákmányolás, a megcsalás, a szex és az árulás: megannyi ismerős és szívmelengető dolog, amiben élünk! 


Kiadványok
...

Az Igenis, miniszterelnök úr! 100. előadása alkalmából készült napilap formátumú műsorújság.


...

Tasnádi István és Jeli Viktória, Hajós Zsuzsa és Kárpáti István, Gyulay Eszter, Kovács Krisztián és Scherer Péter valamint Pass Andrea ifjúsági darabjai fiatalokról nem csak fiataloknak.Iratkozzon fel hírlevelünkre!