Fontos!
...

A program során nézőink a nézőtéri székek jelképes megvásárlásával támogathatják az Átrium működését.

A választott székre egy gravírozott táblát helyezünk ki, amelyen két éven keresztül szerepelni fog a támogatóink által kért név, a honlapon feltüntetjük pártfogóink névsorát, valamint egy emléklapot is kiállítunk részükre. 


...

Színházunk határokat feszeget, kérdések megfogalmazására, az ember világképének átdolgozására késztet. Egyenes, nyílt, szókimondó. Nem a sorok között próbálunk sugalmazni. Állítunk, amihez viszonyulni lehet. Kérdezünk, amire mindenki szíve és érzése szerint válaszolhat. De nem mutatunk irányt, nem tanítunk, nem nevelünk. Hisszük, hogy a függetlenség a színház igazságának érvényre juttatását segíti, és hisszük, hogy jogunk van élni és alkotni a hazánkban. Repertoárunk széles műfajiságú és sokstílusú. Végtelenül egységes azonban probléma- és szociális érzékenysége, az itt és most érvényesítése, társadalomkritikai attitűdje, őszintesége és egyenessége tekintetében. Aki úgy gondolja, hogy ezek a törekvések méltók a támogatásra, kérjük, segítsen a fennmaradásban! Köszönjük!


Friss Hírek
...

2021-ben a második olyan színházi világnapot tartjuk, amelyen a színház és közönsége nem találkozhat. Erre a helyzetre reflektál világnapi üzenetében Helen Mirren, Oscar-, Golden Globe-, Tony- és BAFTA-díjas brit színésznő. Az üzenetet közönségünknek Hámori Ildikó tolmácsolja.


...

Közönségünk kérésére április 2-án, nagypénteken délután 3-tól április 5-én, húsvéthétfőn éjfélig on-demand elérhetővé tesszük két streamre elkészített előadásunkat, Molnár Ferenc Egy, kettő, három és Zach Braff Minden nagyon jó lesz című darabját, valamint a tavaly októberben bemutatott Újságmúzeum Live című produkciót az Átrium online terében.


...

A TUDTA? – Szemelvények a magyar történelemből sorozat második részében Ablonczy Balázs történész Az ismeretlen Trianon – Menekültek című tanulmányát olvassa fel Alföldi Róbert 2021. március 20-án délután 5 órakor az Átrium Youtube- és Spotify-csatornáján.


...

Egy évvel ezelőtt ilyenkor sorra sötétedtek el a színházak színpadai a világon. Erre emlékezve, a koronavírus-pandémia okozta lezárások egyéves évfordulója alkalmából egy világméretű Nyuszi-hálózatba kapcsolódunk: az Aurora Nova kiadó kezdeményezte „Let There Be Theatre!” (Legyen színház!) projekt keretében a világ számos pontján, Torontótól Berlinig, Tasmaniától Anconáig ugyanabban az időben, este 8-tól látható Nassim Soleimanpour különleges darabja.


Kiadványok
...

Az Igenis, miniszterelnök úr! 150. előadása alkalmából készült napilap formátumú műsorújság.


...

A nagysikerű előadás műsorfüzete, amely bemutatja a darab magyarországi bemutatóit és fogadtatását, valamint interjúk segítségével az Átrium bemutatójának létrejöttét, illetve annak alkotóit.