Fontos!
...

Augusztus 14. és 21. között jegypénztárunk hétköznap délután 2 és este 6 óra között várja az érdeklődőket!


Friss Hírek
...

Októberben repertoárelőadásaink mellett egy kivételes ősbemutatót és számos újdonságot kínálunk az Átrium nézőinek. Íme a részletek.


...

A szegedi 27. THEALTER nemzetközi színházi fesztivál közönségdíját idén a Pintér Béla és Társulata nyerte el, Szívszakadtig című produkciójáért. Szívből gratulálunk a díjhoz!


...

Még soha nem játszottunk vidéken ilyen rövid idő alatt ennyi előadást, ráadásul ennyi embernek, mint az elmúlt egy hónapban. Két előadásunk, a Sirály és Az Őrült Nők Ketrece szabadtéren debütált.


Kedves barátaink, nézőink, közönségünk!

Ezúttal támogatást kérünk. Sokat segítene munkánkban, előadásaink műsoron tartásában és jövőbeni előadásaink létrehozásában, ha a jövedelemadó 1%-át színházi szakmai partnerünk, a THEA Theatre Entertainment & Art Nonprofit Kft. részére ajánlanák fel. A cég színházi előadásokat hoz létre, illetve fenntartja a Mentőcsónak Egység ifjúsági színházi nevelési munkáját. Kérünk mindenkit, akik fontosnak, értékesnek tartják tevékenységünket, hogy 1%-uk címzettjeként a 14226238-2-42 adószámot jelöljék meg. Nagyon köszönjük a segítséget!


Új Előadások
...

Műsorvezető: Krizsó Szilvia. Vendégek: Kern András, Sváby András (09.08.) / Jordán Tamás, Grecsó Krisztián (09.17.) / Lovasi András, Vujity Tvrtko (10.05.) / Bereczki Zoltán, Demcsák Zsuzsa (10.21.)

A Krizshow sokkal több, mint beszélgetős est. Havonta kétszer az amerikai „talk show-k” világát idézi, a „talk” mellett tehát nagy hangsúlyt kap a „show” is. Meglepetésvendégek, filmes és színpadi jelenetek, humoros játékok, izgalmas kérdések teszik különlegessé ezeket az estéket.


...

Rendező: Alföldi Róbert. Szereplők: Hernádi Judit, Bányai Kelemen Barna, Parti Nóra, Bercsényi Péter, Mihályfi Balázs, Szatory Dávid

„Ez egy egyszerű szerelmi történet, ami sok minden mellett arról beszél, mit jelent a valós szeretet, a valódi összetartozás, a másik tisztelete és megbecsülése.” (Alföldi Róbert)


...

Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Gyabronka József, Takács Katalin, Trokán Nóra

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. Az első rész Kosztolányi Dezső, Harmos Ilona és Radákovich Mária történetét dolgozza fel.


...

Előadók: Gubás Gabi, Szabó Győző és az Éjszakai Nesz zenekar.

Mi kell a Nőnek? A Férfi. Mi kell a Férfinak? A Nő. Közismert slágerek meglepő és fülbemászó átdolgozása latinos stílusokban nagyszerű idézetekkel fűszerezve nemre és korosztályra való tekintett nélkül.


Kiadványok
...

Molnár Ferenc kiemelkedő darabja keletkezésének, magyarországi és külföldi előadásainak, filmváltozatának szereplői, recenziói, korabeli kritikák és történetek és a mostani előadás bemutatása a kötet tárgya. A műsorfüzeten jóval túlmutató vállalású igényes összeállítás nemcsak a magyarországi Molnár-percepciót és annak történelmi korszakokon átívelő változásait mutatja be számtalan idézettel és képpel, hanem az ősbemutató eltelt több mint száz év legendás előadásait és művészeit is érzékletesen idézi meg.


...

A nagysikerű előadás teljes egészében színes műsorfüzetének második kiadása, amely bemutatja a darab, az abból készült filmek magyarországi bemutatóit és fogadtatását, valamint a 2014-ben az Átriumban bemutatott produkció sikertörténetét, a 150 előadás legemlékezetesebb pillanatait, az arra adott reakciókat, számos idézetettel, képpel, adatokkal, plakátokkal.Iratkozzon fel hírlevelünkre!