Fontos!
...

Mivel jelenleg csak korlátozásokkal játszhatnak a színházak (védettségi igazolvány szükséges az előadások megtekintéséhez), a 2020 őszén elhalasztott előadások pótlására 2021 őszén kerül sor. A jegyek érvényesek, a pótló előadások listája az atrium.hu oldalon lesz folyamatosan hozzáférhető, várhatóan 2021 júliusában.
 


...

A program során nézőink a nézőtéri székek jelképes megvásárlásával támogathatják az Átrium működését.

A választott székre egy gravírozott táblát helyezünk ki, amelyen két éven keresztül szerepelni fog a támogatóink által kért név, a honlapon feltüntetjük pártfogóink névsorát, valamint egy emléklapot is kiállítunk részükre. 


Friss Hírek
...

Május 21-től már élő előadások lesznek a budapesti Átrium színházban. Az első produkciót, Nassim Soleimanpour Fehér nyuszi, vörös nyuszi című darabját Gyabronka József egyszeri és megismételhetetlen előadásában már a helyszínen és online is lehet követni. Ezen az estén még szűkített nézőtérrel és maszkviselési kötelezettséggel lehet részt venni. Jegyek már kaphatók mind a helyszíni, mind az online előadásra.


...

Kis János 1999-ben, a rendszerváltás tizedik évfordulóján írt tanulmányt az 1989-es évről. 

A TUDTA? Szemelvények a magyar történelemből című sorozatunkban ezt az írást olvassa fel Alföldi Róbert, 

2021. május 2-án este 8 órakor az Átrium Youtube- és Spotify-csatornáján.


...

2021-ben a második olyan színházi világnapot tartjuk, amelyen a színház és közönsége nem találkozhat. Erre a helyzetre reflektál világnapi üzenetében Helen Mirren, Oscar-, Golden Globe-, Tony- és BAFTA-díjas brit színésznő. Az üzenetet közönségünknek Hámori Ildikó tolmácsolja.


...

A TUDTA? – Szemelvények a magyar történelemből sorozat második részében Ablonczy Balázs történész Az ismeretlen Trianon – Menekültek című tanulmányát olvassa fel Alföldi Róbert 2021. március 20-án délután 5 órakor az Átrium Youtube- és Spotify-csatornáján.


Új Előadások
...

Rendező: Kocsis Gergely. Játssza: Kovács Máté

Van ez a srác, aki nem a Dózsa György unokája, de azért lehet belőle valaki. Jár is hát rendületlenül gitárórákra. Persze a leckékből a legmerészebb fantáziával sem lesz nagyszóló meg Dzsimi Hendriksz. Majd jövőre, ha leteszi a vizsgát. Útnak indul a bogyósgyümölcs-ültetvényről, hogy felfedezze a nagyvilágot.


...

Rendező: Urbán András. Szereplők:  Alföldi Róbert, Hartai Petra, Huzella Júlia, Nagyabonyi Emese, Péterfy Bori, Tornyi Ildikó

Eladtam a lelkem, mocskos vagyok, lelketlen és megalkuvó. Művész. Tiszta, mint a hó. Ne bántsatok.


Kiadványok
...

Az Igenis, miniszterelnök úr! 150. előadása alkalmából készült napilap formátumú műsorújság.


...

A nagysikerű előadás műsorfüzete, amely bemutatja a darab magyarországi bemutatóit és fogadtatását, valamint interjúk segítségével az Átrium bemutatójának létrejöttét, illetve annak alkotóit.