Fontos!
...

Cégét, vállalkozását szponzorként hirdetheti az Átriumban, vagy annak egyes előadásaihoz kapcsolódva. Kössön velünk szponzorációs szerződést, és vállalkozása, cége, márkája jelenjen meg a színház felületein!


...

Tao nélkül – mi a probléma, mi a helyzet most, mit tehetünk, hogyan segíthetnek nézőink, barátaink, partnereink?


Friss Hírek
...

Az utolsó előadásához érkezik a Tasnádi István által írt és Vidovszky György rendezte Majdnem 20 című előadás.


...

Tisztelt közönségünk, az április 20-án 19:30 órára kitűzött Így szerettek ők – Ady Endre II. című előadásunk technikai okok miatt más időpontra kerül, valamint Az Őrült Nők Ketrece május 27-én 19:30 órára, illetve május 28-án 19:30 órára kitűzött előadása a Vígszínház műsorváltoztatása miatt elmarad.


...

„Senki nem úgy játszik este 7-kor a másikkal, hogy az milyen szavazó. Mert az előadás a fontos, és meghalnánk egymásért, hogy rendben lemenjen. És ezt nem tudom, hogy miért felejtjük el, amikor lejövünk a deszkáról. Úgyhogy, csináljunk együtt színházat! És akkor talán megismerjük jobban egymást! És akkor végre szembesülünk azzal, hogy nincs kétféle haza, hogy nincs kétféle művészi minőség. Mert ugyanazt tartjuk fontosnak. És valahogy lényegében azt hiszem, az emberek a lelkük legmélyén ugyanazt tartják igaznak. Mindannyian egy szabad, nyitott, gyarapodó, gyereket nevelő, hithű, boldog országban szeretnénk élni. Még akkor is, ha most sértődünk és gyűlölködünk, és ordítunk és reszketünk.”


...

A Trafó és a SZÍNHÁZ folyóirat a legizgalmasabb, leginnovatívabb, legprogresszívebb független színházi előadás elismeréséért alapította meg a Halász Péter-díjat, amelyre a Cigány magyar című előadásunk is jelölést kapott.


Új Előadások
...

Rendező: Réczei Tamás. Szereplők:Kőszegi Ákos

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A második évad hatodik része Ady Endréről szól.


...

Játssza 2019. május 1-jén: Alföldi Róbert


Kiadványok
...

Pintér Béla az egyik legsikeresebb alternatív „színházcsináló” ma. A Társulat 1998-ban alakult, és az elmúlt 14 év során 17 ősbemutatót tartott a budapesti Szkéné Színházban, egyet pedig a Nemzeti Színházban. Célja, hogy a társadalom és saját személyük kritikus-ironikus megfigyelései alapján - a szó egészséges értelmében vett - nemzeti ihletettségű, kortárs színpadi műveket hozzanak létre


...

A nagysikerű előadás műsorfüzete, amely bemutatja a darab magyarországi bemutatóit és fogadtatását, valamint interjúk segítségével az Átrium bemutatójának létrejöttét, illetve annak alkotóit.