Fontos!
...

Az Átrium felvételt hirdet főállású színházi világosító munkakör betöltésére, azonnali munkakezdéssel. További részletek.


Friss Hírek
...

Február 22-én látható 100. alkalommal Antony Jay és Jonathan Lynn válságkomédiája, az Igenis, miniszterelnök úr! az Átriumban. Az előadást 2013 novembere óta játsszuk, Znamenák István rendezésében, Hevér Gábor, Alföldi Róbert, Ficza István, Parti Nóra, Némedi Árpád, illetve a csapathoz később csatlakozó Marton Róbert és Szatory Dávid szereplésével.


...

Energikus, egzaltált, szélsőségekben tobzódó alakításainak sorát gazdagítja az Átriumban készülő A Krakken művelet papnőjének, alvilági feleségének és Expo-küldöttjének hármas szerepében.


...

Vérbeli bürokratát, a hatalom emberét testesíti meg az Átriumban készülő szórakoztató politikai-társadalmi szatírában, A Krakken művelet című előadásban, aki a maga hűvös intellektusával szövi az összeesküvés szálait. Szabad színész státuszát visszanyerve Bálint Andrást a kalandvágy és a kíváncsiság motiválja.


...

Február 23-án, pénteken 19:00 órától ismét Krizshow nyilvános tévéfelvétel az Átriumban. Krizsó Szilvia vendégei ezúttal Gálvölgyi János és Hajdu Steve lesznek.


Új Előadások
...

Rendező: Bodó Viktor. Szereplők: Gyabronka József, Bálint András, Molnár Piroska, Lázár Kati, Lugosi György, Némedi Árpád, Fehér Balázs Benő, Kurta Niké, Dékány Barnabás, Rainer-Micsinyei Nóra, Lecső Péter, Kovács Ádám


...

Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Koltai Róbert, Járó Zsuzsa, Märcz Fruzsina, Palugyai Sári

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. Az ötödik rész Móricz Zsigmond, Holics Janka és Simonyi Mária szerelmi háromszögét dolgozza fel.


...

Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Kőszegi Ákos, Herczeg Adrienn, Szatory Dávid

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A hatodik rész Ady Endre, Brüll Adél és Diósy Ödön szerelmi háromszögét dolgozza fel.


Kiadványok
...

Tasnádi István és Jeli Viktória, Hajós Zsuzsa és Kárpáti István, Gyulay Eszter, Kovács Krisztián és Scherer Péter valamint Pass Andrea ifjúsági darabjai fiatalokról nem csak fiataloknak.


...

A Majdnem 20 című előadás írójának drámakötete. Iratkozzon fel hírlevelünkre!