Fontos!
  • Az 500 fő befogadóképesség alatti színházak jelenleg védettségi igazolvány nélkül látogathatók.
  • A maszkhasználat 2021. november 20-tól kötelező, de addig is nagyon ajánlott.
  • Lázasan, betegség tüneteivel az intézmény területére tilos a belépés!
  • Kérjük, használják belépéskor a kihelyezett kézmosót és a kézfertőtlenítőket!
  • Kérjük, a sorban tartsák a megfelelő fizikai távolságot!
  • Kérjük, a jegypénztárban és a bisztróban is részesítsék előnyben a készpénzmentes fizetést!
  • Kérjük, ügyeljenek egymás egészségére és zavartalan szórakozására!
  • Késő, illetve a nézőtérről távozó nézőinket az előadás megkezdése után nem áll módunkban be-, illetve visszaengedni. Szünetes előadás esetén az érintettek a szünetben foglalhatják el helyüket.
  • Az egészségügyi veszélyhelyzet alatt elhalasztott előadások pótlásának listája itt található.

...

Színházunk határokat feszeget, kérdések megfogalmazására, az ember világképének átdolgozására késztet. Egyenes, nyílt, szókimondó. Nem a sorok között próbálunk sugalmazni. Állítunk, amihez viszonyulni lehet. Kérdezünk, amire mindenki szíve és érzése szerint válaszolhat. De nem mutatunk irányt, nem tanítunk, nem nevelünk. Hisszük, hogy a függetlenség a színház igazságának érvényre juttatását segíti, és hisszük, hogy jogunk van élni és alkotni a hazánkban. Repertoárunk széles műfajiságú és sokstílusú. Végtelenül egységes azonban probléma- és szociális érzékenysége, az itt és most érvényesítése, társadalomkritikai attitűdje, őszintesége és egyenessége tekintetében. Aki úgy gondolja, hogy ezek a törekvések méltók a támogatásra, kérjük, segítsen a fennmaradásban! Köszönjük!


Friss Hírek
...

Sajnálattal tájékoztatjuk tisztelt közönségünket, hogy a 2022. január 14-én 18 órára a 123-as laborba kitűzött Szociopoly című interaktív színházi társasjátékunkat, a 2022. január 15-én 19:30 órára kitűzött Nézz le!, a 2022. január 16-án 14:30 órára kitűzött Az Őrült Nők Ketrece és a 2022. január 22-én 19:30 órára kitűzött Megáll az idő című előadásainkat elhalasztjuk.


...

A Reggeli Express szerdai vendége Brasch Bence színészművész, Tracy Letts, A jegyzőkönyv című darabjának szereplője. Az előadás január 13-án lesz az Átrium Színházban.


...

Az Átrium Színház ezúttal kisfilmmel rukkolt elő, két ifjú színész, Brasch Bence, a Vígszínház tagja és Hartai Petra két fiatal szerelmest alakít, akik az egyéni szabadság határainak kérdését vizsgálják a párkapcsolatban. A filmet az Átrium csapata a karanténidőszak alatt készítette.


...

A mai napon 17.00 órától az Átrium zártkörű rendezvény miatt zárva tart.


Kiadványok
...

Az Isteni végjáték előadáshoz készült logozótt bögre. 


...

Az Igenis, miniszterelnök úr! 150. előadása alkalmából készült napilap formátumú műsorújság.