Fontos!
...

Nulla. Zéró. Nix. Null. Ništa. Rien. Niente. 没有 
Ennyit ítélt meg a kuratórium a működési pályázaton.
Ennyit ér az Átriumban zajló művészeti munka, nézőink, sok ezer ember kiállása, szolidaritása, kifejezett akarata a Kulturális és Innovációs Minisztérium szerint.
Mindezt most már írásba is adták, a pünkösdi hosszú hétvége előtti péntek este. Ez is igen elegáns, köszönjük! 
A továbbiakról értesítéssel leszünk.


...

Az állam úgy döntött, az adófizetők pénzéből nem ad az Átriumnak. Mi bezártunk volna, de a közönség döntött, mögénk áll, és segít, csak maradjunk nyitva. Mi nyitva maradunk, és elmondjuk, hogy segíthetnek a nézők a fennmaradásban.


Friss Hírek

Kedves közönségünk,

a 2023. május 29-én, hétfőn délután 3 órára meghirdetett Varázsnagymama előadásunk technikai okok miatt elmarad. A jegyeket automatikusan átváltjuk az aznap 11 órára kitűzött előadásra, az új jegyeket nézőink a megadott emailcímre kapják meg. Amennyiben az időpont nem megfelelő, a musorvaltozas@atrium.hu címen ezek a jegyek a produkció bármely következő kitűzött időpontjára átcserélhetők legkésőbb az eredeti időpontig. Közönségünk megértését és türelmét köszönjük!


...

Év elején kezdtük el a Tanárok Hete programot az Átriumban, májusban is folytatjuk!

2023. május 22. (hétfő) és 27. (szombat) között az Átrium jegypénztárában a pedagógusigazolvány bemutatásával a pedagógusok kiemelt, 30%-os kedvezménnyel vásárolhatnak jegyeket egyes júniusi előadásainkra, a készlet erejéig. Az ajánlat keretében előadásonként két jegy váltható kedvezményes áron, ami nem ruházható át, tehát belépéskor is fel kell mutatni a kedvezményre jogosító igazolványt. A kedvezmény csak a jegypénztárban, nyitvatartási időben vehető igénybe. Jegypénztárunk csak előadások napján tart nyitva, hétköznap az előadás előtt három és fél órával, hétvégén az előadáskezdés előtt két órával nyit, és a kezdés után fél órával (szünetes előadás esetén a szünet végén) zár. Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható.

Ebben a hónapban az alábbi előadások vesznek részt az akcióban:

• Hannibál tanár úr 2023. június 4. 15:00
• Mefisztó 2023. június 5. 19:00
• Vaknyugat 2023. június 7. 19:00
• Isteni végjáték 2023. június 9. 19:00
• A trianoni csata 2023. június 14. 19:00
• Holtverseny 2023. június 16. 19:00

Mindezek mellett pedagógusigazolvánnyal minden további nagyszínpadi előadásunkra 10%-os, a Mentőcsónak-előadásokra 30%-os kedvezménnyel válthatnak egy-egy jegyet, ez a kedvezmény nem időszakos, bármikor érvényesíthető.


...

Kedves Közönségünk!

Mint megírtuk, a Holtverseny legutóbbi előadásán Katona Péter Dániel balesetet szenvedett: eltört a lábujja. Szerencsére kiváló színészünk nagyon gyorsan gyógyul, Az Őrült Nők Ketrece eheti előadásaiban már színpadra lép. Azonban a Holtverseny produkció olyan rendkívüli lelki és fizikai megterhelést jelent az előadó számára, amely csak százszázalékos gyógyultsági állapotban vállalható. Ezért a május 9-i Holtversenyt sajnos még nem tudjuk megtartani. A megváltott jegyek automatikusan érvényesek a június 16-án este 7 órára kitűzött előadásra. Amennyiben az időpont nem megfelelő, a jegyek május 12-i határidővel becserélhetők egy az egyben a május 5-i esti vagy május 21-i délutáni vagy június 2-i esti A bogyósgyümölcskertész fia című előadásra vagy átválthatók értékében bármely más előadásunkra vagy Átrium Voucher utalványra cserélhetők a musorvaltozas@atrium.hu címen, amelyen kérdés esetén munkatársaink szívesen állnak nézőink rendelkezésére. Megértésüket köszönjük, a kellemetlenségért elnézést kérünk!


...

Sajnálattal tájékoztatjuk tisztelt nézőinket, hogy az április 29-én szombatra, a Jurányi Ház 123-as laborjába tervezett Nézz le! című előadásunkat elhalasztjuk. A megváltott jegyek a május 25-én, csütörtökön este 7 órakor tartandó pótló előadásra érvényesek. Kérdés esetén munkatársaink a musorvaltozas@atrium.hu címen állnak rendelkezésre. A kellemetlenség miatt az érintettek megértését és elnézését kérjük!


Új Előadások
...

Rendező: Alföldi Róbert. Szereplők:  László Zsolt, Parti Nóra, Katona Péter Dániel, Márton András, Szatory Dávid, Kocsis Pál, Valcz Péter, Fülöp Tímea, Kovács Máté, Kocsis Gergely, Söptei Andrea

Dr. Ruth Wolff nem enged be egy katolikus papot a kórterembe, ahol egy fiatal lány haldoklik egy elrontott abortusz miatt. Miután a pappal való fizikai összetűzésről készült felvétel kikerül az internetre, az eset vírusként terjed a közösségi médiában, petíciókat és tévévitákat provokál, és nemcsak az orvos saját karrierjét, hanem az általa vezetett intézet jövőjét és a kormány által finanszírozott új épületet is veszélybe sodorja.


Átriumbolt