Fontos!
...

A program során nézőink a nézőtéri székek jelképes megvásárlásával támogathatják az Átrium működését.

A választott székre egy gravírozott táblát helyezünk ki, amelyen két éven keresztül szerepelni fog a támogatóink által kért név, a honlapon feltüntetjük pártfogóink névsorát, valamint egy emléklapot is kiállítunk részükre. 


...

Átrium Mecénás Klub, Vedd a nevedre, 1%, támogatói jegy, mörcs, egyszeri adomány – az Átrium a közönség támogatása nélkül már nem létezne. Kérjük, segítse színházunk működésének fenntartását!


Friss Hírek
...

Alföldi Róbert felolvasássorozata a magyar történelem kevésbé ismert történeteit eleveníti fel. Az első részben Ungváry Krisztián: „Nagy jelentőségű szociálpolitikai akció” – adalékok a zsidó vagyon begyűjtéséhez és elosztásához Magyarországon 1944-ben című tanulmánya hallható az Átrium Youtube- és Spotify-csatornáján.


...

A színház igazi díszlete a közege, amiben megszületik. Pályázatírás eredményesen vagy eredmény nélkül, képviselői kokainozás, szexpartik az Adrián vagy Brüsszelben, politikusból lett csempész, sötét lyukba hulló közpénzek, menekülés az ereszen, tizedesek, századosok és ezredesek a kórházakban, egyetemeken és köztereken – 2020-ban, ilyen kulisszák előtt tehetünk hitet valami mellett vagy ellen, ha akarunk. Hát mi így. Boldogabb, méltóbb új évet mindenkinek!


Online közvetítéseinkre itt válthatók jegyek: https://online-atrium.jegy.hu/

Ebben a cikkben leírást olvashatnak a streamelt előadások jegyvásárlásáról és a közvetítésről.


...

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a 2020/21-es évadban kibocsátott, illetve megváltott, de még fel nem használt Átrium Voucher ajándékutalványok beváltási és érvényességi határidejét egységesen 2021. december 31-ig meghosszabbítjuk. A most vásárolt ajándékutalványok tehát a lockdown után az egész naptári évben felhasználhatók!


Új Előadások
...
TUDTA? Szemelvények a magyar történelemből – Alföldi Róbert felolvasása (Átrium online)

Kiadványok
...

Az Igenis, miniszterelnök úr! 150. előadása alkalmából készült napilap formátumú műsorújság.


...

A nagysikerű előadás műsorfüzete, amely bemutatja a darab magyarországi bemutatóit és fogadtatását, valamint interjúk segítségével az Átrium bemutatójának létrejöttét, illetve annak alkotóit.