Fontos!
...

Az Átrium felvételt hirdet főállású színházi világosító munkakör betöltésére, azonnali munkakezdéssel. További részletek.


Friss Hírek
...

Február 22-én nyílt meg az Átrium Galéria harmadik kiállítása kocsisimre címmel, Kocsis Imre eddig ismeretlen elsősorban grafikai műveiből. A kiállítást Alföldi Róbert és Petrányi Zsolt nyitották meg az Igenis, miniszterelnök úr! századik előadása előtt. 


Elkezdtük áprilisi előadásaink jegyértékesítését. Április elején új bemutatóval készülünk, Yasmina Reza Az öldöklés istene című már-már klasszikusát Bereczki Csilla rendezi, a két házaspárt Herczeg Adrienn, Péterfy Bori, Szikszai Rémusz és Hevér Gábor játssza. Két kisfiú játszik a téren, majd egyik kiüti a másiknak a fogát. Négy szülő beszélget egy lakásban, majd kiderül: semmivel sem jobbak, mint a gyermekeik. A francia írónő világhírű komédiája lelep­lező őszinteséggel beszél a kispolgári álszentségről, és arról, hogy mindannyiunkban mennyi sére­lem, előítélet és düh kavarog. Yasmina Reza Párizsban élő, magyar származású írónő. Színműveit számos elismeréssel jutalmaz­ták, többek között megkapta a rangos Molière-díjat is. Az öldöklés istene című darabjából legutóbb Roman Polanski készített filmet, világhírű sztárokkal a címszerepben. A nyilvános főpróbát (április 6.) és a bemutatót (április 7.) követően összesen még három alkalommal lesz látható áprilisban az előadás.


...

Február 22-én látható 100. alkalommal Antony Jay és Jonathan Lynn válságkomédiája, az Igenis, miniszterelnök úr! az Átriumban. Az előadást 2013 novembere óta játsszuk, Znamenák István rendezésében, Hevér Gábor, Alföldi Róbert, Ficza István, Parti Nóra, Némedi Árpád, illetve a csapathoz később csatlakozó Marton Róbert és Szatory Dávid szereplésével.


...

Energikus, egzaltált, szélsőségekben tobzódó alakításainak sorát gazdagítja az Átriumban készülő A Krakken művelet papnőjének, alvilági feleségének és Expo-küldöttjének hármas szerepében.


Új Előadások
...

Rendező: Bodó Viktor. Szereplők: Gyabronka József, Bálint András, Molnár Piroska, Lázár Kati, Lugosi György, Némedi Árpád, Fehér Balázs Benő, Kurta Niké, Dékány Barnabás, Rainer-Micsinyei Nóra, Lecső Péter, Kovács Ádám


...

Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Kőszegi Ákos, Herczeg Adrienn, Szatory Dávid

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A hatodik rész Ady Endre, Brüll Adél és Diósy Ödön szerelmi háromszögét dolgozza fel.


Rendező: Bereczki Csilla. Szereplők: Péterfy Bori, Herczeg Adrienn, Szikszai Rémusz, Hevér Gábor

Két kisfiú játszik a téren, majd egyik kiüti a másiknak a fogát. Négy szülő beszélget egy lakásban, majd kiderül: semmivel sem jobbak, mint a gyermekeik.


Kiadványok
...

Az Igenis, miniszterelnök úr! 100. előadása alkalmából készült napilap formátumú műsorújság.


...

Tasnádi István és Jeli Viktória, Hajós Zsuzsa és Kárpáti István, Gyulay Eszter, Kovács Krisztián és Scherer Péter valamint Pass Andrea ifjúsági darabjai fiatalokról nem csak fiataloknak.Iratkozzon fel hírlevelünkre!