Fontos!

Tisztelt Közönségünk!

Pokorny Lia akut hangszálgyulladás miatt az elmúlt időszakban több előadást is lemondott. Orvosi javaslatra az április 29-ére, vasárnapra kitűzött Pillanatfelvétel előadások közül csak az egyik előadást, az este 19:30 órakor kezdődőt tudja vállalni.

A délután 15 órára kitűzött előadásra megvásárolt jegyek a helyek erejéig becserélhetők az esti előadásra, illetve visszaválthatók az Átrium jegypénztárában május 15-ig.

Esetlegesen felmerülő kérdéseikkel kérjük, forduljanak az Átrium értékesítési munkatársaihoz a jegy@atrium.hu címen. A kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük, köszönjük megértésüket!

Jegypénztár nyitvatartás:
hétköznap nyitás: 10:00, zárás: 20:00, illetve az utolsó előadás vége után 20 perccel;
hétvégén nyitás az első előadás előtt másfél órával, zárás az utolsó előadás vége után 20 perccel.


Kedves Nézőink!

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy az április 26-án 19:30-ra tervezett Boldogság... dokumentarista koncertszínház Cserháti Zsuzsa emlékére című előadás technikai okok miatt elmarad. A megvásárolt jegyeket az Átrium jegypénztárában lehet visszaváltani május 15-ig.

Jegypénztár nyitvatartás:
hétköznap nyitás: 10:00, zárás: 20:00, illetve az utolsó előadás vége után 20 perccel;
hétvégén nyitás az első előadás előtt másfél órával, zárás az utolsó előadás vége után 20 perccel; ha nincs előadás, zárva

Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk és köszönjük szíves megértésüket!


Friss Hírek
...

A Krakken művelet című előadásunk rendezője, Bodó Viktor veheti át a Nemzetközi Színházi Intézet németországi központjának idei díját. 


...

„A jelen esetben nincs az a szakmai szempont, amivel indokolható lenne egy már félig értékesített vendégjáték alkotók tudta nélkül történő, egyoldalú lemondása, majd a hallgatásba burkolózás, amely meghazudtol mindenfajta kollegialitást és szakmaiságot” – írja közleményében a Stereo Akt.


...

Május 27-én az Igenis, miniszterelnök úr! című előadásunk a Szigetvári Vigadó Kulturális Központban lesz látható, délután fél 4-től és este 7-től. KÖZLEMÉNY.


...

Az Átrium október óta ad otthont a Réczei Tamás író-rendező által eredetileg Szegeden, a REÖK-ben létrehozott Így szerettek ők felolvasószínházi sorozatnak, májusban pedig a sorozat legnépszerűbb, teltházas előadásai újra műsorra kerülnek.


Új Előadások
...

Rendező: Alföldi Róbert. 

KONFERANSZIÉ Hölgyeim és uraim, kedves nézőink! Önök az elkövetkezőkben egy történetet láthatnak, amelyben fontos szerepet játszik a gyilkosság, a kapzsiság, a korrupció, az erőszak, a kizsákmányolás, a megcsalás, a szex és az árulás: megannyi ismerős és szívmelengető dolog, amiben élünk! 


Kiadványok
...

Az Igenis, miniszterelnök úr! 100. előadása alkalmából készült napilap formátumú műsorújság.


...

Tasnádi István és Jeli Viktória, Hajós Zsuzsa és Kárpáti István, Gyulay Eszter, Kovács Krisztián és Scherer Péter valamint Pass Andrea ifjúsági darabjai fiatalokról nem csak fiataloknak.Iratkozzon fel hírlevelünkre!