Fontos!
...

A közösségi gyűjtés jelenlegi állása (2022.08.07.): 81.515.240,-

2022.07.17-ig beérkezett állami és önkormányzati támogatás: 44.000.000,-

Összesen: 125.515.240.-

Ez az Átrium 2022-es évének 62,76%-át fedezi.


...

Az állam úgy döntött, az adófizetők pénzéből nem ad az Átriumnak. Mi bezártunk volna, de a közönség döntött, mögénk áll, és segít, csak maradjunk nyitva. Mi nyitva maradunk, és elmondjuk, hogy segíthetnek a nézők a fennmaradásban.


Friss Hírek
...

Mi is az Átrium, és mi lesz vele?


...

Részlet a Kultúráért Felelős Államtitkárok kézikönyvéből, a Színházművészeti Bizottság elnökének ajánlásával.


...

Amíg lesz, aki az Átrium munkáját támogatja – az állam, egy önkormányzat, egy közösség, cégek, magánszemélyek –, mi addig leszünk nyitva. Ha már nem lesz ilyen, bezárunk.


...

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy színházunk, a jegypénztár és az Átrium Bisztró július 16. és augusztus 14. között zárva tart.


Új Előadások
...

Rendező: Brasch Bence. Szereplők:  Debreczeny Csaba, Tornyi Ildikó, Ágoston Katalin, Szinetár Dóra, Kovács Máté, Sas Zoltán

Minden nézőt érdekel, mi folyik a színfalak mögött. Hogy készül egy előadás? Milyen munka kell ahhoz, hogy jóízűen nevessenek, vagy együttérzően sírjanak a nézők? Ki az ember a szerep mögött? Ki vagyok én? Ki vagy te? Kell tudnunk a választ? Nekem az a szerelem, ami a másiknak? Fontos tudnom, mit gondolnak rólam mások? Ha viszont nem fontos, akkor hogy tartom tiszteletben a határokat?


Rendező: Botos Éva. Szereplők: Andrusko Marcella, Ivanics Tamás

Egy játszóház látszólag harmonikus környezetében találkoznak gyerekek és felnőttek. A hétköznapinak induló ismerkedés egyre sötétebb titkokat tár fel a családok életéből. Ahogy mind többet tudnak egymásról, úgy tűnik, sikerül közös erővel megoldaniuk a nehézségeket, de a legnagyobb titok próbára teszi a kapcsolatukat és az emberségüket... Két színész virtuóz szerepváltó alakítása a gyerekjátékok tétjéről.


Kiadványok
...

Az Isteni végjáték előadáshoz készült logozótt bögre. 


...

Az Igenis, miniszterelnök úr! 150. előadása alkalmából készült napilap formátumú műsorújság.