Fontos!

Kedves nézőink!

A március 23-án 18:00 órára és az április 7-én 19:30 órára kitűzött Cím nélkül előadások betegség miatt elmaradnak.
A jegyek érvényesek az április 26. 18:00 órás előadásra vagy visszaválthatók az Átrium jegypénztárában az alábbiak szerint:
a március 23. 18:00 órás előadásra vásárolt jegyek március 31-ig, 
az április 7. 19:30 órás előadásra vásárolt jegyek április 15-ig.

Köszönjük szíves megértésüket!


...

Az Átrium felvételt hirdet főállású színházi világosító munkakör betöltésére, azonnali munkakezdéssel. További részletek.


Friss Hírek
...

Váratlan sérelmek, dühök, indulatok törnek felszínre Yasmina Reza világhírű színdarabjában, Az öldöklés istenében. A Herczeg Adrienn–Hevér Gábor színészpáros alakítja az Houillé házaspárt, akiknek a fiát bántalmazta a Reille házaspár fia. Feszültség, fekete humor, szélsőséges érzelmek bizarr játéka az Átriumban. Interjú.


...

Két házaspár találkozik a sértett szülők lakásán, hogy kulturáltan rendezzenek egy iskolai incidenst: egy kisfiú bottal kiverte egy társa fogát. A gyerekek konfliktusa valójában csak ürügy arra, hogy a jól szituált felnőttek színt valljanak magukról. Yasmina Reza világszerte nagy sikerrel játszott tragikus bohózatát, Az öldöklés istenét Bereczki Csilla rendezésében, Mikó Csaba „szöveghangolásában” mutatja be az Átrium. Interjú.


...

A közelgő nemzeti ünnep alkalmából ma átadták az állami művészeti kitüntetéseket, a díjazottak sorában köszönthetjük Mucsi Zoltánt és Tasnádi Istvánt is. 


...

Szívből gratulálunk a 3. Magyar Filmdíj minden díjazottjának, köztük a színházunkban is fellépő és alkotó művészeknek, Sztarenki Dórának és Znamenák Istvánnak. 


Új Előadások
...

Rendező: Bereczki Csilla. Szereplők: Péterfy Bori, Herczeg Adrienn, Szikszai Rémusz, Hevér Gábor

Két kisfiú játszik a téren, majd egyik kiüti a másiknak a fogát. Négy szülő beszélget egy lakásban, majd kiderül: semmivel sem jobbak, mint a gyermekeik.


Kiadványok
...

Az Igenis, miniszterelnök úr! 100. előadása alkalmából készült napilap formátumú műsorújság.


...

Tasnádi István és Jeli Viktória, Hajós Zsuzsa és Kárpáti István, Gyulay Eszter, Kovács Krisztián és Scherer Péter valamint Pass Andrea ifjúsági darabjai fiatalokról nem csak fiataloknak.Iratkozzon fel hírlevelünkre!