Fontos!
...

2022-ben közösségi gyűjtéssel összesen 97.091.545,- forint érkezett az Átrium működtetésére.

A 2022.12.31-ig beérkezett állami és önkormányzati támogatás: 58.000.000,-

Ez 155.091.545,- forinttal egészítette ki az Átrium jegybevételét, amely jelentős megtakarításokkal elégséges volt a 2022-es évre. Támogatóink közül, akik adataikat megadták, emailben kapták meg az átláthatósági jelentést, amelyben beszámoltunk az addig beérkezett összeg felhasználásáról.

2023-ban is szükségünk van nézőinkre, hogy fennmaradhassunk. Előre is köszönjük mindenkinek, aki jegyet vásárol, aki közvetlenül támogat, és aki felajánlja adója 1 százalékát!

 


...

Az állam úgy döntött, az adófizetők pénzéből nem ad az Átriumnak. Mi bezártunk volna, de a közönség döntött, mögénk áll, és segít, csak maradjunk nyitva. Mi nyitva maradunk, és elmondjuk, hogy segíthetnek a nézők a fennmaradásban.


Friss Hírek
...

Sajnálattal tájékoztatjuk tisztelt közönségünket, hogy a 2023. január 31-én, kedden este 7 órára kitűzött Isteni végjáték című előadásunkat betegség miatt elhalasztjuk. Az előadást február 11-én, szombaton este fél 8 órakor pótoljuk. Amennyiben a pótló időpont megfelel, semmi teendő nincs, a jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra. Amennyiben a pótló időpont nem felel meg, a jegyek a meglévő jegyek elküldése esetén átválthatóak másik meghirdetett időpontra vagy másik előadásra a musorvaltozas@atrium.hu címen legkésőbb február 5-én este 7 óráig. A kellemetlenségért elnézésüket és megértésüket kérjük, az előadás megbetegedett közreműködőjének mihamarabbi gyógyulást kívánunk!


...

Sajnálattal tájékoztatjuk tisztelt közönségünket, hogy a 2023. január 30-án, hétfőn este fél 8-ra kitűzött Hannibál tanár úr című előadásunkat betegség miatt elhalasztjuk. A jegyek egy későbbi időpontra automatikusan érvényesek lesznek, az időpontról annak egyeztetése után külön értesítéssel leszünk. Amennyiben a pótló időpont megfelel, semmi teendő nincs, a jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új időpontra. Addig is, illetve amennyiben a pótló időpont nem felel meg, a jegyek a meglévő jegyek elküldése esetén átválthatóak másik meghirdetett időpontra vagy másik előadásra a musorvaltozas@atrium.hu címen, vagy visszaváltjuk őket személyesen a jegypénztárban, ezek végső határidejét a pótló időpontról szóló értesítésben közzétesszük. A kellemetlenségért elnézésüket és megértésüket kérjük, az előadás megbetegedett közreműködőjének mihamarabbi gyógyulást kívánunk!


...

Sajnálattal tájékoztatjuk tisztelt közönségünket, hogy a 2023. január 29-én, vasárnap délután 3 órára kitűzött Hannibál tanár úr című előadásunkat betegség miatt elhalasztjuk. A jegyek egy későbbi időpontra automatikusan érvényesek lesznek, az időpontról annak egyeztetése után külön értesítéssel leszünk. Amennyiben a pótló időpont megfelel, semmi teendő nincs, a jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új időpontra. Addig is, illetve amennyiben a pótló időpont nem felel meg, a jegyek a meglévő jegyek elküldése esetén átválthatóak másik meghirdetett időpontra vagy másik előadásra a musorvaltozas@atrium.hu címen, vagy visszaváltjuk őket személyesen a jegypénztárban, ezek végső határidejét a pótló időpontról szóló értesítésben közzétesszük. A január 30-i előadást illetően jelenleg úgy készülünk, hogy azt megtartjuk, ha mégsem, arról legkésőbb január 30-án délután 3 óráig tájékoztatást adunk felületeinken, illetve a jegyvásárlók számára a megadott emailcímen. A kellemetlenségért elnézésüket és megértésüket kérjük, az előadás megbetegedett közreműködőjének mihamarabbi gyógyulást kívánunk!

 


...

Sajnálattal tájékoztatjuk tisztelt közönségünket, hogy a 2023. január 5-én, csütörtökön este 7 órára kitűzött Az Őrült Nők Ketrece című előadásunkat betegség miatt elhalasztjuk. A jegyek egy márciusi időpontra automatikusan érvényesek lesznek, az időpontról annak egyeztetése után külön értesítéssel leszünk. Amennyiben a pótló időpont megfelel, semmi teendő nincs, a jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új időpontra. Amennyiben a pótló időpont nem felel meg, a jegyek átválthatóak lesznek másik időpontra vagy másik előadásra vagy visszaváltjuk őket, ezek határidejét a pótló időpontról szóló értesítésben közzétesszük. A következő napok előadásairól, amint lehet, tájékoztatást adunk. A kellemetlenségért elnézésüket és megértésüket kérjük, az előadás megbetegedett közreműködőjének mihamarabbi gyógyulást kívánunk!


Átriumbolt