Fontos!
...

A tao-támogatás megszűnte, a támogatás 77%-os csökkentése miatt az Átrium a 2019/2020. évadtól befogadó színházként üzemel, a saját előadásokat a Kultúrbrigád játssza tovább az épületben. Az önök támogatását a meglévő saját produkcióink továbbjátszására fordítjuk-fordítottuk – amíg lehet. A többi napon a házat piaci alapon kiadjuk más produkciókra, rendezvényekre, amelyek lebonyolítását és szervezését az adott bérbevevők intézik.


...

Az Átrium a 2018. november 13. előtti törvény alapján 218 millió forint jegyár-kiegészítést hívhatott volna le, az EMMI döntése alapján azonban ebből 50 millió forintot ítéltek meg, azt is csak abban az esetben, ha lesz rá fedezet, több részletben. 168 milliót elvontak. Ez egyedi döntés, indoklás nélkül, új, transzparens kultúratámogatási rendszerről pedig semmi hír.


Friss Hírek
...

December 9-én a budapesti Madách téren tüntetést tartanak a színházak szabadságáért, a kultúra függetlenségéért, az előadóművészeti törvény egyeztetés nélküli, a kormány által tervezett módosítása ellen.


...

Hámori Ildikót választották meg a legjobb női főszereplőnek a milánói MIFF Awardson. A színésznő a Szabó Magda Pilátus című regényéből készült filmért kapta az elismerést, amelyhez szeretettel gratulálunk!


...

Ma este százötvenedszer látható az Igenis, miniszterelnök úr!, Antony Jay és Jonathan Lynn válságkomédiája az Átriumban. Az előadás e jubileumi alkalommal köszönti ötvenezredik nézőjét.


...

Neves művészek közreműködésével adománygyűjtő estet szervez az Oltalom Karitatív Egyesület és az Átrium december 6-án este. Mások mellett itt lesz Hernádi Judit, Fodor Tamás, Fullajtár Andrea, Hegedűs D. Géza és Spiró György is.


Új Előadások
Befogadott produkció – A Bartha Management Kft. előadása

...
Befogadott produkció – A DJ Bootsie Quartet koncertje.

Kiadványok
...

Az Igenis, miniszterelnök úr! 150. előadása alkalmából készült napilap formátumú műsorújság.


...

A nagysikerű előadás műsorfüzete, amely bemutatja a darab magyarországi bemutatóit és fogadtatását, valamint interjúk segítségével az Átrium bemutatójának létrejöttét, illetve annak alkotóit.