Friss Hírek
...

Szívből gratulálunk a színikritikusok idei díjazottjainak, külön az Átriumban is dolgozó művészeknek, közvetlen és közvetett érintettségük okán.


...

Az október 5-i Krizshow vendége az élete első 50 éve dalainak bemutatására készülő Lovasi András és Vujity Tvrtko televíziós újságíró.


...

Szeptember 16-án sokrétű programon vehettek részt az Átriumban a Színházak Éjszakája látogatói. Képes beszámolónk.


...

Szeptember 11-én délelőtt tartotta Alföldi Róbert A félelem megeszi a lelket című új rendezésének olvasópróbáját az Átriumban, amelyen megismerhettük a rendező elképzeléseit, a díszlet- és jelmezterveket és a szerepbeosztást. 


Új Előadások
...

Rendező: Alföldi Róbert. Szereplők: Hernádi Judit, Bányai Kelemen Barna, Parti Nóra, Bercsényi Péter, Mihályfi Balázs, Szatory Dávid

A boldogság nem mindig vidám.


...

Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Gyabronka József, Takács Katalin, Trokán Nóra

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. Az első rész Kosztolányi Dezső, Harmos Ilona és Radákovich Mária történetét dolgozza fel.


...

Előadók: Gubás Gabi, Szabó Győző és az Éjszakai Nesz zenekar.

Mi kell a Nőnek? A Férfi. Mi kell a Férfinak? A Nő. Közismert slágerek meglepő és fülbemászó átdolgozása latinos stílusokban nagyszerű idézetekkel fűszerezve nemre és korosztályra való tekintett nélkül.


Kiadványok
...

Molnár Ferenc kiemelkedő darabja keletkezésének, magyarországi és külföldi előadásainak, filmváltozatának szereplői, recenziói, korabeli kritikák és történetek és a mostani előadás bemutatása a kötet tárgya. A műsorfüzeten jóval túlmutató vállalású igényes összeállítás nemcsak a magyarországi Molnár-percepciót és annak történelmi korszakokon átívelő változásait mutatja be számtalan idézettel és képpel, hanem az ősbemutató eltelt több mint száz év legendás előadásait és művészeit is érzékletesen idézi meg.


...

A nagysikerű előadás teljes egészében színes műsorfüzetének második kiadása, amely bemutatja a darab, az abból készült filmek magyarországi bemutatóit és fogadtatását, valamint a 2014-ben az Átriumban bemutatott produkció sikertörténetét, a 150 előadás legemlékezetesebb pillanatait, az arra adott reakciókat, számos idézetettel, képpel, adatokkal, plakátokkal.Iratkozzon fel hírlevelünkre!