Fontos!
...

Cégét, vállalkozását szponzorként hirdetheti az Átriumban, vagy annak egyes előadásaihoz kapcsolódva. Kössön velünk szponzorációs szerződést, és vállalkozása, cége, márkája jelenjen meg a színház felületein!


...

Tao nélkül – mi a probléma, mi a helyzet most, mit tehetünk, hogyan segíthetnek nézőink, barátaink, partnereink?


Friss Hírek
...

A Menekülj okosan! – MigrAction március 20-i és az Így szerettek ők – Krúdy Gyula március 27-i előadása elmarad.


...

Április 5-én elérkezünk a 200. Szociopoly előadáshoz. A 2014-ben bemutatott interaktív színházi társasjáték továbbra is hatalmas sikerrel fut a Jurányi Ház 123-as laborjában. A Mentőcsónak Egység és a Gyerekesély Egyesület közös produkcióját több mint 90 helyszínen láthattuk az elmúlt évek során.


...

Február 25-én hétfőn az Átrium Galérián Alföldi Róbert megnyitotta a Feketén-fehéren című kiállítást.


...

 

Február 23-án, szombaton újabb közös sorsjegykaparással próbálkoztunk állami támogatáshoz jutni. Függetlenül attól, hogy sajnos most sem talált ránk a szerencse, ismét együtt tölthettünk egy kis időt kedves nézőinkkel és együtt izgulhattunk azon, vajon könnyebbé válik-e jövőnk.


Új Előadások
...

Műsorvezető: Vecsei H Miklós. Vendégek: Barabási Albert-László (3.20.)

A Marslakók tudománynépszerűsítő beszélgetéssorozat. Vecsei H. Miklós kérdez külföldön dolgozó és nemzetközileg elismert magyar kutatókat. Tudományos munkásságuk mellett a beszélgetés be kívánja mutatni a meghívottak kutatói karakterét. Vajon kiből lesz nemzetközi karriert befutó szakember? Ki vagy mi segítette őket pályafutásuk során? Hogy változott meg a világról alkotott képük?


...

Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Gyabronka József, Járó Zsuzsa, Tary Patrícia

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A második évad hatodik rész Krúdy Gyula szerelmi életét dolgozza fel.


...

Rendező: Réczei Tamás. Szereplők:Kőszegi Ákos

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A második évad hetedik része Ady Endréről szól. Köszönet a segítségért Földessy Margitnak.– 18 éven felülieknek!


Kiadványok
...

Pintér Béla az egyik legsikeresebb alternatív „színházcsináló” ma. A Társulat 1998-ban alakult, és az elmúlt 14 év során 17 ősbemutatót tartott a budapesti Szkéné Színházban, egyet pedig a Nemzeti Színházban. Célja, hogy a társadalom és saját személyük kritikus-ironikus megfigyelései alapján - a szó egészséges értelmében vett - nemzeti ihletettségű, kortárs színpadi műveket hozzanak létre


...

A nagysikerű előadás műsorfüzete, amely bemutatja a darab magyarországi bemutatóit és fogadtatását, valamint interjúk segítségével az Átrium bemutatójának létrejöttét, illetve annak alkotóit.