Fontos!
...

Jelenleg aktív műsorváltozások:

2020. novemberi lockdown


...

Itt olvashatók az Átrium szeptember 21-től érvényes egészségvédelmi és járványmegelőzési szabályai az épület és a színház látogatásával kapcsolatban. [kattintson ide]


Friss Hírek

A jegyzőkönyv című előadás november 13-ra meghirdetett nyilvános főpróbáját, november 14-i bemutatóját és november 15-én délután 3 és este fél 8 órára kitűzött előadásait, a Szociopoly november 13-án, pénteken este fél 7-re kitűzött előadását, a Cigány magyar november 14-én, szombaton este 8 órára kitűzött előadását (az októberi pótlással együtt), az Igenis, miniszterelnök úr! november 17-én, kedden este fél 8-ra kitűzött előadását, A félelem megeszi a lelket november 18-án, szerdán este fél 8-ra meghirdetett előadását, a Frida november 20-án, pénteken este fél 8-ra és november 21-én, szombaton délután 3 órára meghirdetett előadásait, a Megálló című darab november 21-én, szombaton este 8 órára kitűzött bemutatóját és november 22-én este 8 órára kitűzött előadását, az Isteni végjáték november 22-én, vasárnap délután 5 órakor kezdődő előadását, az Isteni végjáték november 23-án, hétfőn este fél 8-ra kitűzött előadását, Az Őrült Nők Ketrece november 24-én, kedden és 25-én, szerdán este fél 8-ra kitűzött előadását, a 12 dühös ember november 26-án, csütörtökön este fél 8-ra kitűzött előadását (az októberi pótlással együtt), az Isteni végjáték november 27-én, pénteken és 28-án, szombaton este fél 8-ra kitűzött előadását (a november 7-i pótlással együtt), a Majdnem 20 november 29-én, vasárnap este fél 8-ra kitűzött előadását és a Megáll az idő november 29-én, vasárnap este 8 órára, a Jurányi Házba kitűzött előadását elhalasztjuk.


...

Eredeti tartalommal kezdte meg streamközvetítését az Átrium: a korabeli lapok békebeli történeteit feldolgozó Újságmúzeum Live, Sal Endre és Réczei Tamás estje, amely október 29-től látható az Átrium stream oldalán.


...

Az idő simává csiszolja a hősök történetét, de nem mindig azok a hősök, akik annak látszanak. Pedig hősi múltunk, dicső történelmünk, büszke őseink mutatnak nekünk utat, ők jelentik a gyökereinket, akikhez visszanyúlhatunk, ha felmerül a kérdés: honnan jöttünk, mit kell képviselnünk. Egy kisváros önkormányzati ülése izzasztó vallatássá válik az Átrium új bemutatójában, A jegyzőkönyvben.


...

2012. október 18-án volt az újranyitó Átrium (akkor még Átrium Film-Színház) első nyilvános programja. Ekkor már készültünk az első színházi önálló bemutatóra, a Vaknyugatra, amelyet december 30-án mutattunk be.


Kiadványok
...

Az Igenis, miniszterelnök úr! 150. előadása alkalmából készült napilap formátumú műsorújság.


...

A nagysikerű előadás műsorfüzete, amely bemutatja a darab magyarországi bemutatóit és fogadtatását, valamint interjúk segítségével az Átrium bemutatójának létrejöttét, illetve annak alkotóit.