Fontos!
...

Cégét, vállalkozását szponzorként hirdetheti az Átriumban, vagy annak egyes előadásaihoz kapcsolódva. Kössön velünk szponzorációs szerződést, és vállalkozása, cége, márkája jelenjen meg a színház felületein!


...

Tao nélkül – mi a probléma, mi a helyzet most, mit tehetünk, hogyan segíthetnek nézőink, barátaink, partnereink?


Friss Hírek

2019. január 1-jétől változtak a színházjegy adómentes juttatásának feltételei: a minimálbér összegéig a munkáltatók adómentesen juttathatnak többek között színházjegyet is a munkavállalóknak.


Záporoznak az Átriumba a levelek, üzenetek, telefonok: van-e még jegy a Fehér nyuszi...-ra, hogy fogyhat el ilyen gyorsan a jegy Az Őrült Nők...-re, és így tovább. Elmondjuk, mi a helyzet.


...

 

Beadtuk a taókompenzációs és a működési pályázatot, így egy hónap múlva már talán tudhatjuk, tud-e tovább működni az Átrium, amely korábban kizárólag a kulturális taóból és a jegybevételből, egyéb költségvetési támogatás nélkül tartotta fenn magát. A kulturális tao megszüntetése okozta bizonytalanságban nézőink hozzájárulása segítette a működést, ezúton is köszönetet mondunk mindenkinek, aki támogatást adományozott azért, hogy működhessen a színházunk. A támogatáshoz itt lehet csatlakozni.


...

A Menekülj okosan! – MigrAction március 20-i és az Így szerettek ők – Krúdy Gyula március 27-i előadása elmarad.


Új Előadások
...

Rendező: Réczei Tamás. Szereplők:Kőszegi Ákos

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A második évad hatodik része Ady Endréről szól.


...

Játssza 2019. május 1-jén: Alföldi Róbert


Kiadványok
...

Pintér Béla az egyik legsikeresebb alternatív „színházcsináló” ma. A Társulat 1998-ban alakult, és az elmúlt 14 év során 17 ősbemutatót tartott a budapesti Szkéné Színházban, egyet pedig a Nemzeti Színházban. Célja, hogy a társadalom és saját személyük kritikus-ironikus megfigyelései alapján - a szó egészséges értelmében vett - nemzeti ihletettségű, kortárs színpadi műveket hozzanak létre


...

A nagysikerű előadás műsorfüzete, amely bemutatja a darab magyarországi bemutatóit és fogadtatását, valamint interjúk segítségével az Átrium bemutatójának létrejöttét, illetve annak alkotóit.