Fontos!
...

Cégét, vállalkozását szponzorként hirdetheti az Átriumban, vagy annak egyes előadásaihoz kapcsolódva. Kössön velünk szponzorációs szerződést, és vállalkozása, cége, márkája jelenjen meg a színház felületein!


...

Tao nélkül – mi a probléma, mi a helyzet most, mit tehetünk, hogyan segíthetnek nézőink, barátaink, partnereink?


Friss Hírek
...

Szakmai tapasztalattal rendelkező díszítőt keres az Átrium, márciusi kezdéssel. Kiemelt alapfizetés, tájpénz és túlóra. Munkaruha biztosított.


...

Még mindig nem tudjuk, 2019-re kap-e, ha kap, mennyit kap a megszüntetett tao-támogatás kompenzálásaként az Átrium, de hiszünk és bízunk.


...

A Szalay Zoltán hagyatékából válogatott, Feketén-fehéren című kiállítás február 25. és április 30. között látható az Átrium Galérián a színház nyitvatartási idejében. A tárlatot a képek válogatója, Alföldi Róbert, a galéria művészeti vezetője nyitja meg február 25-én este 6 órakor.


...

Január óta lehet bedobni a sorsjegyeket az Átriumban lévő gyűjtődobozba, így az adomány a sorsjegy ára, a nyeremény pedig támogatás a színháznak.


Új Előadások
...

Műsorvezető: Vecsei H. Miklós. Vendégek: Barabási Albert-László (3.20.)

A Marslakók tudománynépszerűsítő beszélgetéssorozat. Vecsei H. Miklós kérdez külföldön dolgozó és nemzetközileg elismert magyar kutatókat. Tudományos munkásságuk mellett a beszélgetés be kívánja mutatni a meghívottak kutatói karakterét. Vajon kiből lesz nemzetközi karriert befutó szakember? Ki vagy mi segítette őket pályafutásuk során? Hogy változott meg a világról alkotott képük?


...

Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Gyabronka József, Járó Zsuzsa

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A második évad hatodik rész Krúdy Gyula szerelmi életét dolgozza fel.


...

Rendező: Réczei Tamás. Szereplők:Kőszegi Ákos

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A második évad hetedik része Ady Endréről szól. Köszönet a segítségért Földessy Margitnak.– 18 éven felülieknek!


Kiadványok
...

Pintér Béla az egyik legsikeresebb alternatív „színházcsináló” ma. A Társulat 1998-ban alakult, és az elmúlt 14 év során 17 ősbemutatót tartott a budapesti Szkéné Színházban, egyet pedig a Nemzeti Színházban. Célja, hogy a társadalom és saját személyük kritikus-ironikus megfigyelései alapján - a szó egészséges értelmében vett - nemzeti ihletettségű, kortárs színpadi műveket hozzanak létre


...

A nagysikerű előadás műsorfüzete, amely bemutatja a darab magyarországi bemutatóit és fogadtatását, valamint interjúk segítségével az Átrium bemutatójának létrejöttét, illetve annak alkotóit.