Fontos!
...

Jelenleg aktív műsorváltozások:

Cigány magyar / október 17. 19:30 – november 14-re halasztva
Marslakók / október 14. 19:00 – elmarad


...

Itt olvashatók az Átrium szeptember 21-től érvényes egészségvédelmi és járványmegelőzési szabályai az épület és a színház látogatásával kapcsolatban. [kattintson ide]

Itt olvashatók a elmaradt előadásaink pótlásának, a jegyekkel kapcsolatos át- és visszaváltásának rendje. [kattintson ide]


Friss Hírek
...

Eredeti tartalommal kezdi meg streamközvetítését az Átrium: a korabeli lapok békebeli történeteit feldolgozó Újságmúzeum Live-ot, Sal Endre és Réczei Tamás estjét október 29-én online láthatja a közönség.


...

Az idő simává csiszolja a hősök történetét, de nem mindig azok a hősök, akik annak látszanak. Pedig hősi múltunk, dicső történelmünk, büszke őseink mutatnak nekünk utat, ők jelentik a gyökereinket, akikhez visszanyúlhatunk, ha felmerül a kérdés: honnan jöttünk, mit kell képviselnünk. Egy kisváros önkormányzati ülése izzasztó vallatássá válik az Átrium új bemutatójában, A jegyzőkönyvben.


...

2012. október 18-án volt az újranyitó Átrium (akkor még Átrium Film-Színház) első nyilvános programja. Ekkor már készültünk az első színházi önálló bemutatóra, a Vaknyugatra, amelyet december 30-án mutattunk be.


...

Egy forradalom elsöpörte a teljes színházi kultúrát. Néhány megrögzött színházi ember azonban újra akarja éleszteni, és főiskolai kurzust indítanak. Mi vagyunk a forradalom utáni első nézőgeneráció. Október 23-án, mindössze egy alkalommal látható az Átriumban a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház egészen kivételesen szórakoztató előadása arról, hogy milyenek vagyunk a színházban. Meg persze a színházon kívül.


Új Előadások

Rendező: Markó Róbert. Szereplők: Némedi Árpád, Timkó János.

Egy darab a sikerember sivárságáról és magányáról, illetve a kitaszítottak lelki gazdagságáról.


...

Rendező: Alföldi Róbert. Szereplők: Hevér Gábor, Debreczeny Csaba, Szatory Dávid, Rába Roland, Bánfalvi Eszter, Murányi Tünde, Herczeg Adrienn, Brasch Bence, Friedenthal Zoltán, Gyabronka József, Fodor Tamás / Molnár Piroska.

„Hűséget fogadok az Amerikai Egyesült Államok zászlajának és a köztársaságnak, amelyet jelképez: egy és oszthatatlan nemzet Isten színe előtt, amely szabadságot és igazságosságot nyújt mindenkinek.”


Kiadványok
...

Az Igenis, miniszterelnök úr! 150. előadása alkalmából készült napilap formátumú műsorújság.


...

A nagysikerű előadás műsorfüzete, amely bemutatja a darab magyarországi bemutatóit és fogadtatását, valamint interjúk segítségével az Átrium bemutatójának létrejöttét, illetve annak alkotóit.