Fontos!
...

2022-ben közösségi gyűjtéssel összesen 97.091.545,- forint érkezett az Átrium működtetésére.

A 2022.12.31-ig beérkezett állami és önkormányzati támogatás: 58.000.000,-

Ez 155.091.545,- forinttal egészítette ki az Átrium jegybevételét, amely jelentős megtakarításokkal elégséges volt a 2022-es évre. Támogatóink közül, akik adataikat megadták, emailben kapták meg az átláthatósági jelentést, amelyben beszámoltunk az addig beérkezett összeg felhasználásáról.

2023-ban is szükségünk van nézőinkre, hogy fennmaradhassunk. Előre is köszönjük mindenkinek, aki jegyet vásárol, aki közvetlenül támogat, és aki felajánlja adója 1 százalékát!

 


...

Az állam úgy döntött, az adófizetők pénzéből nem ad az Átriumnak. Mi bezártunk volna, de a közönség döntött, mögénk áll, és segít, csak maradjunk nyitva. Mi nyitva maradunk, és elmondjuk, hogy segíthetnek a nézők a fennmaradásban.


Friss Hírek
...

Sajnálattal tájékoztatjuk tisztelt közönségünket, hogy a 2023. január 10-én, kedden este 7 órára kitűzött Holtverseny című előadásunkat betegség miatt elhalasztjuk. Az előadást január 28-án szombaton este 8 órai kezdettel pótoljuk, a megváltott jegyek automatikusan érvényesek. Amennyiben az új időpont megfelel, semmi teendő nincs. Amennyiben az új időpont nem felel meg, a jegyek legkésőbb január 13-ig átválthatóak a Holtverseny február 22-én, szerdán este 7 órára kitűzött előadására vagy az Átrium/Mentőcsónak másik előadására vagy Átrium Voucherre válthatók vagy visszaváltjuk őket a jegypénztárban vagy online a musorvaltozas@atrium.hu címen. A kellemetlenségért elnézésüket és megértésüket kérjük, Katona Péter Dánielnek mihamarabbi gyógyulást kívánunk!


...

Sajnálattal tájékoztatjuk tisztelt közönségünket, hogy a 2023. január 5-én, csütörtökön este 7 órára kitűzött Az Őrült Nők Ketrece című előadásunkat betegség miatt elhalasztjuk. A jegyek egy márciusi időpontra automatikusan érvényesek lesznek, az időpontról annak egyeztetése után külön értesítéssel leszünk. Amennyiben a pótló időpont megfelel, semmi teendő nincs, a jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új időpontra. Amennyiben a pótló időpont nem felel meg, a jegyek átválthatóak lesznek másik időpontra vagy másik előadásra vagy visszaváltjuk őket, ezek határidejét a pótló időpontról szóló értesítésben közzétesszük. A következő napok előadásairól, amint lehet, tájékoztatást adunk. A kellemetlenségért elnézésüket és megértésüket kérjük, az előadás megbetegedett közreműködőjének mihamarabbi gyógyulást kívánunk!


...

Idei újévköszöntő kisfilmünket leginkább Facebook-kommentekből állítottuk össze, vagyis amit látunk, legfeljebb abszurdnak tűnik, mégis szinte minden elemében valóságos. Fogadjátok szeretettel – így kívánunk mi boldog új évet 2023-ra! Ja, és férfiak női ruhában, fúj!


...

Vers mindenkinek rovatunkban az elmúlt év egyik kiváló irodalmi teljesítményét osztjuk meg kedves közönségünkkel. Bús Balázs, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő mb. főigazgatójának Értesítés elutasított pályázatról című szabadversét Kovács Máté adja elő.


Átriumbolt