Friss Hírek

Az Átrium felvételt hirdet főállású színházi hangosító/hangtárvezető munkakör betöltésére, azonnali munkakezdéssel.


...

Október 20-án, szombaton a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban vendégszerepel Antony Jay és Jonathan Lynn válságkomédiája, az Igenis, miniszterelnök úr!


A Mentőcsónak Egység október 18-án 19 órai kezdettel a Jurányi Ház 123-as laborjába kitűzött Menekülj okosan! – MigrAction című interaktív színházi társasjáték előadása betegség miatt elmarad. A jegyek az Átriumban visszaválthatók vagy becserélhetők. Tovább >>>


...

A Színház című folyóirat októberi száma közzétette a Színikritikusok Díjának valamennyi jelölését. Az Átrium összesen 42 jelölésben érintett, 22 jelölést kapott A félelem megeszi a lelket, 18-at A Krakken művelet, 1-et Az öldöklés istene előadásunk, és 1 különdíj-jelölést maga az Átrium. Íme a jelölések listája.


Új Előadások
...

Rendező: Császi Ádám. Szereplők: Farkas Franciska, Oláh Edmond, Pápai Rómeó, Pászik Cristopher, Varga Norbert.

„A szegénység kreatívvá tesz, a kirekesztettség különlegessé. Nem csoda, hogy a Tudás Hatalom csoport tagjai szándékosan születtek bele ebbe. Mert cigánynak lenni jó, még akkor is, ha soha nem felejtjük el, hogy a személyi igazolványunkon az állampolgárság utáni kettőspont mögött ez áll: MAGYAR.”


...

Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Bálint András, Moldvai Kiss Andrea, Radnay Csilla.

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A második évad második része Márai Sándor, Matzner Lola és Mezei Mária szerelmi háromszögét dolgozza fel.


Kiadványok
...

A nagysikerű előadás műsorfüzete, amely bemutatja a darab magyarországi bemutatóit és fogadtatását, valamint interjúk segítségével az Átrium bemutatójának létrejöttét, illetve annak alkotóit.


...

Az Igenis, miniszterelnök úr! 100. előadása alkalmából készült napilap formátumú műsorújság.Iratkozzon fel hírlevelünkre!