Fontos!
...

A tao-támogatás megszűnte, a támogatás 77%-os csökkentése miatt az Átrium a 2019/2020. évadtól befogadó színházként üzemel, a saját előadásokat a Kultúrbrigád játssza tovább az épületben. Az önök támogatását a meglévő saját produkcióink továbbjátszására fordítjuk-fordítottuk – amíg lehet. A többi napon a házat piaci alapon kiadjuk más produkciókra, rendezvényekre, amelyek lebonyolítását és szervezését az adott bérbevevők intézik.


...

Az Átrium a 2018. november 13. előtti törvény alapján 218 millió forint jegyár-kiegészítést hívhatott volna le, az EMMI döntése alapján azonban ebből 50 millió forintot ítéltek meg, azt is csak abban az esetben, ha lesz rá fedezet, több részletben. 168 milliót elvontak. Ez egyedi döntés, indoklás nélkül, új, transzparens kultúratámogatási rendszerről pedig semmi hír.


Friss Hírek

Ismét nézőink támogatását kérjük, de ezúttal nem pénzben, hanem oly módon, hogy segítenek bennünket, hogy minél többen tudjanak rólunk, az általunk készített előadásokról. Hogy megosztják műsorunkat, produkciónkról alkotott benyomásaikat másokkal. Hogy eljönnek hozzánk, hogy bennünket ajándékoznak szeretteiknek. Hogy hozzánk hoznak üzleti vagy más kulturális rendezvényeket. Annak érdekében, hogy szándékainkat bizonyítsuk a közönség felé, négy novemberi előadásunkra vasárnapig csökkentett áron, kedvezménnyel vásárolhatnak jegyeket.


...

A Tudás Hatalom és a Mentőcsónak október 5-én 18 órára kitűzött Cigány magyar című előadása a Jurányi Ház 123-as laborjában betegség miatt elmarad. Az online vásárolt jegyek árát az Interticket visszautalja a vásárlóknak.


...

Junior Prima-díjjal tüntették ki Fehér Balázs Benő színész-rendezőt, aki immár öt éve folyamatosan dolgozik az Átriumban.


...

Igenis, miniszterelnök úr! és Egy, kettő, három című előadásunk rendezője, Znamenák István a legjobb férfi mellékszereplő díját kapta a színikritikusoktól az Örkény Színház Patika című előadásában nyújtott játékáért. A legjobb jelmez díját Nagy Fruzsina, A félelem megeszi a lelket című előadásunk tervezője kapta, Az ügy című előadásban (Soharóza–Trafó) nyújtott munkájáért.


Kiadványok
...

A nagysikerű előadás műsorfüzete, amely bemutatja a darab magyarországi bemutatóit és fogadtatását, valamint interjúk segítségével az Átrium bemutatójának létrejöttét, illetve annak alkotóit.


...

Az Igenis, miniszterelnök úr! 100. előadása alkalmából készült napilap formátumú műsorújság.