Fontos!

Kedves Nézőink!

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy az április 26-án 19:30-ra tervezett Boldogság... dokumentarista koncertszínház Cserháti Zsuzsa emlékére című előadás technikai okok miatt elmarad. A megvásárolt jegyeket az Átrium jegypénztárában lehet visszaváltani május 15-ig.

Jegypénztár nyitvatartás:
hétköznap nyitás: 10:00, zárás: 20:00, illetve az utolsó előadás vége után 20 perccel;
hétvégén nyitás az első előadás előtt másfél órával, zárás az utolsó előadás vége után 20 perccel; ha nincs előadás, zárva

Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk és köszönjük szíves megértésüket!


...

Kedves Nézőink! Az Átriumot önök éltetik, ez a színház külön költségvetési támogatásban nem részesül, kizárólag a jegybevételből, és az ahhoz kapcsolódóan lehívható társaságiadó-felajánlásokból, illetve egy-egy pályázatból él. Ha támogatni szeretnék munkánkat, ha szeretnék, hogy az itt látható előadások továbbra is megtalálhatóak legyenek, ha szeretnék, hogy új produkciókat is létrehozhassunk, akkor váltsanak jegyet előadásainkra. Ezen felül azzal is segíthetnek, ha nekünk ajánlják fel adójuk 1%-át. Az Átrium szakmai üzemeltetőjének adószáma: 14226238-2-42. Előre is köszönjük!


Friss Hírek
...

„A jelen esetben nincs az a szakmai szempont, amivel indokolható lenne egy már félig értékesített vendégjáték alkotók tudta nélkül történő, egyoldalú lemondása, majd a hallgatásba burkolózás, amely meghazudtol mindenfajta kollegialitást és szakmaiságot” – írja közleményében a Stereo Akt.


...

Május 27-én az Igenis, miniszterelnök úr! című előadásunk a Szigetvári Vigadó Kulturális Központban lesz látható, délután fél 4-től és este 7-től. KÖZLEMÉNY.


...

Az Átrium október óta ad otthont a Réczei Tamás író-rendező által eredetileg Szegeden, a REÖK-ben létrehozott Így szerettek ők felolvasószínházi sorozatnak, májusban pedig a sorozat legnépszerűbb, teltházas előadásai újra műsorra kerülnek.


...

Április 15-én, vasárnap zár az Átrium Galéria aktuális, kocsisimre című tárlata. Az utolsó napon 14:45 és 23:00 között tekinthető meg az értékesítéssel egybekötött kiállítás, amely Kocsis Imre eddig ismeretlen, elsősorban grafikai műveit mutatja be. 


Új Előadások
...

Rendező: Alföldi Róbert. 

KONFERANSZIÉ Hölgyeim és uraim, kedves nézőink! Önök az elkövetkezőkben egy történetet láthatnak, amelyben fontos szerepet játszik a gyilkosság, a kapzsiság, a korrupció, az erőszak, a kizsákmányolás, a megcsalás, a szex és az árulás: megannyi ismerős és szívmelengető dolog, amiben élünk! 


Kiadványok
...

Az Igenis, miniszterelnök úr! 100. előadása alkalmából készült napilap formátumú műsorújság.


...

Tasnádi István és Jeli Viktória, Hajós Zsuzsa és Kárpáti István, Gyulay Eszter, Kovács Krisztián és Scherer Péter valamint Pass Andrea ifjúsági darabjai fiatalokról nem csak fiataloknak.Iratkozzon fel hírlevelünkre!