Szereplők: Fehér László, Ostorházi Bernadett, Bán Bálint. Rendező: Fehér Balázs Benő

A Hitgyógyász három egymáshoz láncolt ember története. Francis Hardy (Frank) különleges tehetségű ember: kézrátétellel gyógyít, azonban a csodatételre egyre ritkábban képes. Skócia és Wales apró falvaiban turnézik „műsorával", áporodott templomi termekben tartja szeánszait a helyi betegeknek és nyomorékoknak; ám az „isteni adomány", a kétségek, és a képesség megbízhatatlansága egyre jobban felőrlik a férfi életét.


Rendező: Fábián Gábor. Szereplők: Fábián Gábor / Herczeg Tamás, Hay Anna / Sipos Vera, Jaskó Bálint

A Szociopoly egy észak-magyarországi kistelepülésen játszódik. Szereplői a településen élő emberek: a falu elitje (a polgármester, a vállalkozó és az orvos), az ott működő intézmények dolgozói (a rendőr, a tanítónő, a védőnő, a boltos és a kocsmáros) és a faluban élő (többségében szegény) emberek, akik közül néhányat színészek alakítanak, de a falu lakóinak többségét a nézők személyesítik meg.


Rendező: Pintér Béla. Szereplők: Csákányi Eszter, Pintér Béla, Friedenthal Zoltán, Szamosi Zsófia, Roszik Hella

„- ÉLET-nek hívják azt a cuccot, amit most tol. / - Életnek? Pont életnek? / - Igen. Csupa nagybetűvel. / - Ez egy olyan új dizájner drog, mint a Kati, a Zene vagy a Remény? / - Hát, nem olyan drága, meg nem olyan tiszta, mint a Remény, de szerintem sokkal jobb, mert benne van minden. A Kati, a Zene, a Remény, a Jövő... Minden! Mint az életben! Ez a legjobb."


Rendező: Nyulassy Attila. Szereplők: Czibor Attila, Nagy Éva, Öskü Bálint, Kati Gábor, Pápai Dávid, Székely Erika, Bús Hanga, Nagy Erik, Bereczki Bianka


Rendező: Vajdai Vilmos. Főszereplők: Bánki Gergő / Hajmási Dávid, Végh Zsolt, Piti Emőke, Márton András

A szomszédban lakó polgármester, Döbrögi megelégeli, hogy a kutya állandóan ugat: Zsoltot végzés várja otthon, hogy öt napon belül altassa el a közveszélyessé nyilvánított állatot...


Rendező: Pass Andrea. Szereplők: Sztarenki Dóra, Szamosi Zsófia, Kovács Lehel, Porogi Ádám, Hajduk Károly

Történetünk főszereplője, Kata, a 16 éves lázadó kamasz, szülei válását követően a korábbi gazdag környezetből egy lakótelepre kerül, ahol számára ellenséges fiatalok élnek. Kiderül, hogy az eleinte ijesztő srácok bármikor bármiben segítenek a családfő nélkül maradt anyának és lányának. Kata új barátain keresztül olyan szélsőséges eszmékkel találkozik, amiket képes szembeállítani szülei szabadelvű nevelési módszereivel és azok kudarcával.


Rendező: Radnai Márk. Szereplők: Anger Zsolt, Dobó Kata, Kovács Ádám, Bata Éva

Patrick Marber darabja négy szereplő történetén keresztül beszél a szerelemről, az egymás birtoklásának vágyáról és bosszúról. Két férfi és két nő szerelmi négyszöge ez, ahol alapvetően magányos és egymásra utalt emberek keresik egymásban a boldogságot, a kielégülést, próbálják megváltani a másikon keresztül a saját életüket.

Rendező: Fehér Balázs Benő. Főszereplők: Oszvald Marika, Kaszás Gergő, Porogi Ádám, Trokán Nóra, László Zsolt

Trepljov fiatal író. Szerelmes Nyinába, lövöldözik és felgyújtja magát. Trepljov anyja híres színésznő, de már nem. Trigorin híres író, és még mindig. Nyinát annyira boldoggá tenné a hírnév, hogy még azt is elviselné, ha boldogtalan. Mindenki furcsán szereti a másikat. Vagy nem. Ez az egész messzemenőkig emberi.