Átrium – támogatási lehetőségek


...

Átrium – támogatási lehetőségek

Átrium Mecénás Klub tagság

Az Átrium Mecénás Programot átalakítva 2020-ra meghirdetjük az Átrium Mecénás Klub tagságot, amelynek keretében akár már egy alacsony tagsági díjért is – a színház baráti köréhez tartozva – egyedi lehetőségekhez és kedvezményekhez juthatnak, illetve az előadások létrejöttének kulisszatitkaiba is betekinthetnek, vagy részesülhetnek művészeink társaságában is. Az Átrium Mecénás Klub támogatói programja 2020. január 1-jével indul, és nem csak a jelenlegi PayPal rendszeren lesz elérhető, hanem egyszerűbb fizetési módokon is. Kérjük, ha bármi kérdésük felmerülne, keressenek minket bizalommal a tamogatas@atrium.hu címen, ezen a címen lehet jelentkezni is a programba. Részletek ide kattintva.

Vedd a nevedre” – Székkeresztelő

A program során nézőink a nézőtéri székek jelképes megvásárlásával támogathatják az Átrium működését. A választott székre egy gravírozott táblát helyezünk ki, amelyen két éven keresztül szerepelni fog a támogatóink által kért név, a honlapon feltüntetjük pártfogóink névsorát, valamint egy emléklapot is kiállítunk részükre. Részletek ide kattintva.

Egyszeri támogatás

Ha tehetik, küldjenek közvetlen pénzadományt a 16200106-11575241 számlaszámra. A kedvezményezett neve: THEA Art Nonprofit Kft., a közleményben, kérjük, tüntessék fel: Átrium támogatás. Amennyiben egy-egy produkció játszását szeretnék jelentősebb összeggel támogatni, kérjük, írjanak a tamogatas@atrium.hu címre, haladéktalanul felvesszük a kapcsolatot Önökkel.

1%

Kérjük, ajánlják fel adójuk egy százalékát az Átrium szakmai üzemeltetőjének, a THEA Art Nonprofit Kft.-nek! Adószám: 14226238-2-42.

Szponzoráció

Cégként úgy is felajánlhat pénzt a színháznak, hogy cserébe reklámfelületet biztosítunk. Terméke, vállalkozása megjelenhet szórólapjainkon, a színház támogatói között a havi leporellóban, a színházban szórólappal, molinóval, a kijelzőkön, vagy bármely más kreatív módon hirdetve. Szponzorálható a színház, vagy akár egy-egy előadás is. A részleteket a tamogatas@atrium.hu címen lehet egyeztetni.

Jegyvásárlás

Minden egyes jegy megvásárolása segítség. Vegyenek jegyet maguknak, másoknak. Karácsonyra, születésnapra, évfordulóra, ajándékba mindenkinek. Ha tetszett, hozzák el ismerőseiket, barátaikat, vigyék hírét színházunknak, produkcióinknak!

Támogatói jegy

Ha tehetik, váltsanak jegyet emelt áron. 10, 15 és 20 ezer forintos támogatói jegyek állnak rendelkezésre, tetszés szerint bármely még meglévő helyre, amíg a készlet tart. Online is kiválasztható, jegypénztárunkban személyesen is megvásárolható. Támogatói jegy vásárlásával segít az előadások fennmaradásában, fogyókelléktől az izzóig, takarítástól a jegynyomtatásig.

Átriumos mörcs

Az Átriumboltban a színházhoz kapcsolódó ajándéktárgyakat is vehetnek, kiadványaink vásárlásával is segítenek a fennmaradásunkban. 

Átrium Szervezői Klub

Kérjük, segítsen nekünk a szervezésben! Cserébe kedvezményt és elővásárlást tudunk ajánlani. Részletek és feliratkozási lehetőség itt!

És még természetesen sok más aprósággal is segíthetnek. Terjesszék műsorunkat, szórólapjainkat, mondják el véleményüket munkatársaiknak, szomszédaiknak, segítsenek szélesíteni közönségbázisunkat. Osszák meg posztjainkat, jöjjenek hozzánk minél többször. Segítségüket, bizalmukat igyekszünk megszolgálni.