HOGYAN SEGÍTHETTEK? Átrium – támogatási lehetőségek


...

HOGYAN SEGÍTHETTEK? Átrium – támogatási lehetőségek

Az Átrium az évad végén bezár, támogatási programjainkat megszüntettük.
Amennyiben tevékenységünket szívesen támogatná, az évad végéig az alábbi módon teheti meg.

Egyszeri támogatás

Ha tehetik, küldjenek közvetlen pénzadományt ezen a linken. Amennyiben egy-egy produkció játszását szeretnék jelentősebb összeggel támogatni, kérjük, írjanak a tamogatas@atrium.hu címre, haladéktalanul felvesszük a kapcsolatot Önökkel. Bankszámlaszámunk: 16200106-11575241-00000000 (MagNet Bank), kedvezményezett: THEA Art Nkft., közlemény: támogatás. (Ha lehet, az esetleges kérdések tisztázása végett adják meg a közleményben emailcímüket is, amelyen felvehetjük Önökkel a kapcsolatot szükség esetén.) PayPalon keresztül ezen a linken támogathatnak bennünket (egyszeri de akár rendszeres utalás is beállítható.) Ha valaki azt gondolná, csak kicsit tud hozzátenni, és nem is számít, gondoljon az #egykávéazátriumért napra! Egyetlen csésze kávé is hozzájárult ahhoz, hogy létezzünk. Amikor az előadást megnézi, a színészek az Ön pénzén vásárolt jelmezben lesznek, Ön vette a lámpaizzót, a kábelt, és Önnek köszönhetjük, ha sok-sok év után esetleg lecserélhetjük a pecsétes, lyukas függönyt vagy takaróanyagot. Sok kicsi nagyon sokra megy!

1%

Kérjük, ajánlják fel adójuk egy százalékát az Átrium szakmai üzemeltetőjének, a THEA Art Nonprofit Kft.-nek! Adószám: 14226238-2-42.

Kérünk egy kávét!

Inna egy kávét értünk, mint 2022. július 7-én a város? Ha méltányolja művészeink munkáját, a látott előadást, az Átrium erőfeszítéseit, kérjük, igyon értünk egy virtuális kávét itt, 3 euró az ára, amit mi kapunk. Sok kicsi sokra megy – ezt nem lehet elégszer elmondani :)

Szponzoráció

A munkahelye, a cége szeretne rendezvényt vagy konferenciát szervezni? Bemutatna egy könyvet? Szeretne zártkörű előadást hirdetni a munkatársainak? Vagy a munkahelyén keresik, mivel lehetne megajándékozni az embereket? Esetleg úgy gondolja, hogy az Átrium látogatóit érdekelhetik a programja, a cégének termékei? Mindegyik esetben forduljon hozzánk! Vállalkozása megjelenhet szórólapjainkon, a színház támogatói között a havi leporellóban, a színházban szórólappal, molinóval, a kijelzőkön, vagy bármely más kreatív módon hirdetve. Szponzorálható, támogatható és kibérelhető a színház, vagy akár egy-egy előadás is. A részleteket a tamogatas@atrium.hu címen lehet egyeztetni.

Jegyvásárlás

Minden egyes jegy megvásárolása bizony segítség! Vásároljon jegyet saját magának és másoknak is! Szeretne egy közös programot a barátaival? Hozza el őket színházba! Karácsonyra, születésnapra, évfordulóra, ajándékba mindenkinek. Ha nem tudja, melyik előadás tetszene neki, adjon ajándékutalványt, válasszon ő maga! Ha tetszett, amit látott, netán gondolatokat vagy kérdéseket ébresztett Önben, hozzon el másokat is! Használjon bennünket arra, amire vagyunk!

Támogatói jegy

Válthat jegyet emelt áron is, 10, 15 és 20 ezer forintos támogatói jegyek állnak rendelkezésre, tetszés szerint bármely még meglévő helyre, amíg a készlet tart. Online is kiválasztható, jegypénztárunkban személyesen is megvásárolható. Azt fontos tudni, hogy a támogatói jegy megvásárlásával az áfát nem csak a jegy normál árára, hanem a támogatási részre is be kell fizetnünk, vagyis hacsak valami nem zárja ki, inkább utalja el, amivel támogatná a színházat. (Az adomány nem áfaköteles.)

Átriumos mörcs

Az Átriumboltban a színházhoz kapcsolódó ajándéktárgyakat is vehetnek, kiadványaink vásárlásával is segítenek a fennmaradásunkban. 

Átrium Szervezői Klub

Kérjük, segítsen nekünk a szervezésben! Cserébe kedvezményt és elővásárlást tudunk ajánlani. Részletek és feliratkozási lehetőség itt!

És még természetesen sok más aprósággal is segíthetnek. Terjesszék műsorunkat, szórólapjainkat, mondják el véleményüket munkatársaiknak, szomszédaiknak, segítsenek szélesíteni közönségbázisunkat. Osszák meg posztjainkat, jöjjenek hozzánk minél többször. Segítségüket, bizalmukat igyekszünk megszolgálni az évad végéig!