Műsorvezető: Krizsó Szilvia. Vendégek: Kern András, Sváby András (09.08.) / Jordán Tamás, Grecsó Krisztián (09.17.) / Lovasi András, Vujity Tvrtko (10.05.) / Bereczki Zoltán, Demcsák Zsuzsa (10.21.)

A Krizshow sokkal több, mint beszélgetős est. Havonta kétszer az amerikai „talk show-k” világát idézi, a „talk” mellett tehát nagy hangsúlyt kap a „show” is. Meglepetésvendégek, filmes és színpadi jelenetek, humoros játékok, izgalmas kérdések teszik különlegessé ezeket az estéket.


Rendező: Alföldi Róbert. Szereplők: Hernádi Judit, Bányai Kelemen Barna, Parti Nóra, Bercsényi Péter, Mihályfi Balázs, Szatory Dávid

„Ez egy egyszerű szerelmi történet, ami sok minden mellett arról beszél, mit jelent a valós szeretet, a valódi összetartozás, a másik tisztelete és megbecsülése.” (Alföldi Róbert)


Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Gyabronka József, Takács Katalin, Trokán Nóra

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. Az első rész Kosztolányi Dezső, Harmos Ilona és Radákovich Mária történetét dolgozza fel.


Előadók: Gubás Gabi, Szabó Győző és az Éjszakai Nesz zenekar.

Mi kell a Nőnek? A Férfi. Mi kell a Férfinak? A Nő. Közismert slágerek meglepő és fülbemászó átdolgozása latinos stílusokban nagyszerű idézetekkel fűszerezve nemre és korosztályra való tekintett nélkül.


Rendező: Horgas Ádám. Szereplők: Bereczki Zoltán és a k2 Színház színészei

„A háború: Béke
A szabadság: Szolgaság
A tudatlanság: Erő”
(George Orwell)