Várjuk nézőinket a Színházak Éjszakáján!


...

Várjuk nézőinket a Színházak Éjszakáján!

Épületbejárással és Átrium-főzőcskével, Mary Sunshine-nal és Billy Flynn-nel várjuk kedves karszalagtulajdonos nézőinket a Színházak Éjszakája délutánján!

Szeptember 22-én délután 3 és 5 között négy turnusban várjuk nézőinket a Kozma Lajos tervezte Átrium épületbejárásán. Közönségünket ezalatt a jegypénztárban a Chicago két SZTÁR-ja, Mary Sunshine és Billy Flynn (Bercsényi Péter és Brasch Bence személyesíti meg őket) fogadja, mindketten szívesen dedikálják a jegyeket, az átriumos kiadványokat.

5 órától az Átrium Főzőcskében megmutatjuk, hogyan és miként készülnek a színpadi kellékételek, bemutatjuk az Átrium szakácskönyvét, amelyben az előadásainkban szereplő ételek receptjei sorjáznak, sőt, nézőinkkel közösen az egyik ételt is elkészítjük. Talán vendégünk lesz Mrs. Pataki Károlyné, a Chequers szakácsnője is!

A programokra itt lehet online jelentkezni. (Az épületbejárásokra az előzetesen online foglalható helyek elfogytak!)

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy az esti A Soha Vissza Nem Térő című előadásunkra a Színházak Éjszakája-karszalagok nem érvényesek, azt csak előre megváltott, az előadásra érvényes jeggyel lehet megtekinteni!