Már elérhető a januári műsorunk


...

Már elérhető a januári műsorunk

A január a tél közepe – közkedvelt előadásaink segítenek élménnyé tenni a leghűvösebb és legsötétebb napokat is. Az új évet legújabb bemutatónkkal indítjuk: A félelem megeszi a lelket Hernádi Judit és Bányai Kelemen Barna főszereplésével, Alföldi Róbert rendezésében ad maradandó estét a közönségnek (január 2., 3., 14., 23.). A város legforróbb musicalét, Az Őrült Nők Ketrecét hat alkalommal is műsorra tűzzük, január 4-én és 5-én délután 6 órai kezdéssel, 21-én és 27-én pedig délután fél 3-as és este fél 8-as kezdéssel is látható az előadás. Molnár Ferenc Egy, kettő, három című vígjátéka január 6-án délután 3-kor, 16-án este 6-től és fél 9-től kerül színpadra. Az új év első hetének utolsó napjára esik a Nyáry Krisztián könyvei alapján készült felolvasószínházi sorozatunk következő epizódja, amelyben Karinthy Frigyes, Déry Tibor és Böhm Aranka szerelmi háromszögének történetét ismerhetjük meg Scherer Péter, Hajduk Károly, Danis Lídia és Sütő András szereplésével. 

Újra az Átrium színpadán szerepel a Pillanatfelvétel című produkció Pokorny Lia és Bereczki Zoltán emlékezetes alakításával (január 8., 9.), huszonötödik előadásához érkezik Parti Nagy Lajos Átriumklorid című darabja Bíró Krisztával és Hevér Gáborral (január 11.), háromszor is műsorra tűzzük szórakoztató válságkomédiánkat, a századik előadásához közelítő Igenis, miniszterelnök úr! című előadásunkat (január 12–13.). Két alkalommal látható az öt éve műsoron szereplő Vaknyugat (január 18., 25.), újra műsorra kerül a Sirály Oszvald Marika, Kaszás Gergő, Porogi Ádám, Trokán Nóra és László Zsolt főszereplésével január 28-án, valamint Tasnádi István Majdnem 20 című kortárs komédiája, Vidovszky György rendezésében. Scherer Péter és a Kiscsillag zenekar meséli el a Semmi konferencia történetét január 15-én, a Cserháti Zsuzsa életét feldolgozó zenés előadás, a Boldogság… január 24-én kerül műsorra. Elsősorban az óvodásoknak és kisiskolásoknak szól Dolák-Saly Róbert zenés interaktív műsora, a Családi gumiszoba, de a gyermekibb lelkű felnőttek sem fognak rosszul szórakozni, ha elkísérik a kicsit január 20-i délelőtti matinénkra. A Pintér Béla és Társulata a már nagyon várt Tündöklő Középszer című előadását kétszer is játssza (január 20.), de ismét látható lesz a legendás Parasztopera is (január 26.). A január 17-i Krizshow-ban Csepregi Éva énekes és Kálloy Molnár Péter színész válaszol Krizsó Szilvia kérdéseire.

Elsősorban nagykamaszoknak és fiatal felnőtteknek szóló ifjúsági programunkban a közkedvelt Szociopoly, Menekülj okosan! és Cím nélkül mellett legújabb bemutatónk, A vezér is látható lesz, illetve a Kerekasztal Színházi Nevelési Központtal együttműködésben bemutatjuk a Bizony című interaktív színházi nevelési előadást, amit különleges helyszínen, a Helvécia sörözőben tűzünk műsorra, a decemberi munkabemutató után első alkalommal január 26-án.

Szinte minden korosztálynak kínálunk változatos műfajú és stílusú előadásokat – válogassanak közülük bátran akár karácsonyi ajándéknak is. De ha nem tudja, az ajándékozott minek örülne igazán a sokszínű repertoárból, hagyja rá a választást: a december 1-től az évad végégig beváltható Átrium Voucher ajándékutalvánnyal ő maga döntheti el, melyik előadásunk érdekli leginkább.

Szeretettel várunk mindenkit az Átriumban!

Teljes januári műsorunk
Online jegyvásárlás