Ilyen volt a Színházak Éjszakája az Átriumban


...
fotó: Dudás Ernő

Ilyen volt a Színházak Éjszakája az Átriumban

Szeptember 16-án sokrétű programon vehettek részt az Átriumban a Színházak Éjszakája látogatói.

Óriási érdeklődés volt az Átrium épületének bejárása iránt. Kelemen Fanni művészeti titkár és Zsedényi Balázs operatív menedzser két turnusban vezette végig az érdeklődőket a kupolától a pincéig, és meséltek közben az épület történetéről, a színház működéséről.

Az Őrült Nők Ketrece-karaoke során a showmester Hegyi Dávid óriási energiákat bevetve elérte, hogy a végére egy nagy kórus állt a színpadon, félelmet, lámpalázat levetkőzve dalolták a musical számait a Ketrec zenekarának avatott közreműködésével.

Délután öttől az előtérben varázsolt egészen különleges hangulatot CéAnne, vagyis Szélinger Anna, aki amikor nem kellékez és súg nálunk, énekesnőként arat nagy sikereket. Bízunk benne, hamarosan ismét köszönthetjük őt színpadunkon!

Háromnegyed hattól a Mentőcsónak Manőver Alkotócsoportja A néma tartomány című előadásuk atmoszféráját idézte meg egy különleges szülői értekezlettel, amelynek az összes látogató résztvevője lehetett. A nézők szerepbe lépve, közös beszélgetéseken és játékokon keresztül bíráskodhattak szabályszegő diákok felett. A foglalkozás célja, hogy az alkotók egy fiktív helyzetben, a résztvevőkkel közösen gondolkodjanak a gyűlöletbeszéd témájáról.

Aztán újra könnyedebb vizekre eveztünk, Duda Éva tanított táncot a színpadon forró latin dallamokra, Szarvas Dávid beatboxa, majd Papadimitriu Athina éneke segítségével.

Este a Kaisers TV, Ungarn előadásával ért véget a Színházak Éjszakája az Átriumban. Köszönet mindenkinek, aki velünk volt!

Fotók: Dudás Ernő. További képek az Átrium facebook-oldalán láthatók!