COVID-19 tájékoztatás


...

COVID-19 tájékoztatás

A színházak jelenleg korlátozás nélkül nyitva lehetnek. Ezt a tájékoztatót azért készítettük, hogy ez így is maradjon. Ha odafigyelünk és vigyázunk egymásra, nincs veszély. Rajtunk is múlik, hogy korlátozások nélkül élhessünk teljes, élményekben gazdag életet.


Kedves közönségünk!

A COVID–19 az egész világon elterjedt. De mi is az, és hogyan állítsuk meg a terjedését?

A COVID–19 a koronavírusok családjába tartozik. A vírus szabad szemmel nem látható organizmus, amelynek élő gazdaszervezet kell a túléléshez és a szaporodáshoz. A vírus cseppfertőzéssel terjed, tehát közösségben például köhögéssel vagy tüsszögéssel. Segítsünk megállítani a terjedését! Kerüljük el a fizikai kontaktust idegenekkel! Kerüljük el a készpénz használatát! Otthonunkon kívül, közösségben viseljünk maszkot, és ne nyúljunk az arcunkhoz! Lehetőség szerint tartsunk fizikai távolságot! Lehetőség szerint használjunk érintésmentes fizetést! Gyakran mossunk kezet szappannal vagy használjunk kézfertőtlenítőt, amit a színházban az előcsarnokban és a mosdókban is elhelyeztünk! Szünetes előadások szünetében a zsúfoltság enyhítése érdekében a lenti mosdókat hölgyek, az emeleti mosdókat a férfiak használhatják.

Figyeljünk és vigyázzunk egymásra!

___

A március 11. és május 31. között elmaradt előadások jegyeiről július 17-ig lehetett rendelkezni az itt olvasható tájékoztatás alapján.