Átrium a Pikniken


...

Átrium a Pikniken

„Szeretnél Átrium-logós kitűzőt? Szívesen elolvasnád előadás előtt az Egy, kettő, három műsorfüzetét? Kedvezményesen váltanál jegyet egy-egy remek színházi produkcióra? Megnéznéd magad Frida Kahlo mellett? És magadat, mint Fridát? Meghallgatnád Az Őrült Nők Ketrece legjobb dalait egy picit másképp? Akkor a Pozsonyi Pikniken a helyed, az Átrium standjánál!” – így szól az Átrium felhívása a szeptember 2-i dzsemborira.

Sok éves hagyomány a XIII. kerületi Pozsonyi Piknik, ahogy az is, hogy a rendezvényen a legtöbb színház, így az Átrium is képviselteti magát, nem csupán előadásaival, hanem egy-egy programmal is. Idén délelőtt 10 és este 7 óra között várjuk nézőinket az S14-es pavilonban (a Szent István parknál), s műsoros kiadványunk, szórólapjaink mellé ajándékokat és kedvezményeket kínálunk ezen alkalomból:

• Az Átriumban műsoron lévő színházi előadások jegyárából 10% kedvezményt adunk a készlet erejéig!
• MAJDNEM 20 EXTRA KEDVEZMÉNY: a szeptember 10-i előadásra majdnem 20 (vagyis 19) százalék kedvezményt adunk!
• Három különböző időpontban zajló Krizshow előadásra jegyvásárlás esetén a harmadik jegyet 20% kedvezménnyel adjuk!
• A Vaknyugat, az Igenis, miniszterelnök úr! és a Sirály előadásra az első 20 jegyvásárló ajándék plakátot kap!
• Az Őrült Nők Ketrece és az Egy, kettő, három előadásra az első 20 jegyvásárló ajándék műsorfüzetet kap!
• Minden jegyvásárlás mellé a készlet erejéig Átrium logós kitűzőt adunk ajándékba!

Az Átrium előadásainak műsorfüzetei természetesen meg is vásárolhatók. Későbbi előadásainkra, amelyekre már nem kaphatók jegyek, előjegyzést felveszünk.

Délután 4-től pedig a standtól néhány méterre lévő Szent István parki színpadon Az Őrült Nők Ketrece című előadásunk kiváló zenekara – Bacsa Zoltán (trombita), Bartek Zsolt (klarinét/szaxofon), Csengery Dániel (zongora), Eged Márton (basszusgitár) és Nagy Zsolt (dob) –, valamint az előadás Madárkája, a remek énekes, Hegyi Dávid várja az érdeklődőket a legendás musical legnagyobb dalaival és más slágerekkel – kicsit másképp. Aki hallotta a zenekart játszani, tudja, hogy óriási bulira számíthatunk.

A zenekar fellépése után, körülbelül fél öttől Gryllus Dorkával beszélget Krizsó Szilvia, a Krizshow házigazdája az Átrium standjánál. A Duda Éva Társulat és a Budapesti Operettszínház zenés összművészeti előadása, a Frida Kahlóról, a mexikói festőnőről szóló Frida a mostani évadban is látható az Átrium műsorán. A Pozsonyi Piknik keretében pedig most lehetősége nyílik minden érdeklődőnek az előadás egyik címszereplőjével, Gryllus Dorkával olyan sminket és hajviseletet kapni, mint Frida Kahlóé: összenőtt szemöldök, élénk virágok, hosszú hajfonat – és mindezt meg is örökítjük. Profi sminkes és fotós várja a jelentkezőket!

Várunk mindenkit szeretettel szeptember 2-án az Átrium-pikniken! A rendezvények ingyenesen látogathatók!

Átrium a Pozsonyi Pikniken – fb-esemény
Átrium a Pozsonyi Pikniken – a rendezvény az Átrium oldalán
   

A Pozsonyi Pikniken adott kedvezmények a normál kedvezményekkel össze nem vonhatók.