Hírek


...

Medveczky Balázs a Fehér nyuszi, vörös nyuszi című előadásért érdemelte ki a 29. THEALTER egyik elismerését, amelyet a fesztivál záróeseményén vett át.


...

5 éves a 250. előadását ünneplő Az Őrült Nők Ketrece.


...

A tao-támogatás rendszerének megszűnése miatt, illetve mivel az azt felváltó többlettámogatási rendszerben az Átriumnak a 2018 novemberéig érvényes törvény szerint lehívható összeg mindössze 23 százalékát ítélte meg az Emmi Kultúráért Felelős Államtitkársága, a július 5-i, jubileumi ötvenedik Chicago előadás az utolsó.


...

Július 14-ig hétköznap délután 2 és este 6 óra vagy az előadás vége között várjuk nézőinket. Július 15-től augusztus 20-ig nyári szünetet tartunk, de július 29-én (hétfő) és augusztus 12-én (hétfő) délután 2-től este 6-ig ügyeletet tartunk. A nyári szünet alatt a jegypénztári telefon nem működik. Augusztus 21-től újra nyitunk, némileg rövidebb időtartamban, mint korábban. Az online jegyvásárlás egész nyáron 0–24 működik.


...

Az egy hónapos gyűjtési időszak, amit azután hirdettünk meg, hogy a kulturális tao megszüntetése után a tavalyi törvény szerint járó összegnek (amelyet feltételezve tavaly működtünk és idénre terveztünk) mindössze 23%-át ítélte meg az Átriumnak a kulturális kormányzat, véget ért.


...

Balsai Móni üzenete a június 20-i, orfűi Fehér nyuszi, vörös nyuszi előadás közönségének.


...

Hernádi Judit üzenete a június 8-i Fehér nyuszi, vörös nyuszi előadás közönségének.


...

A 81. születésnapját ünneplő XIII. kerület ebben az évben díszpolgárává választotta Alföldi Róbert színész-rendezőt is. Szívből gratulálunk!