Hírek


...

Mi a színház közönség nélkül? Hogy érezzük magunkat nézők nélkül? Mi hiányzik a legjobban egy színésznek… a színháznak? Az Átrium facebook-oldalán a karantén alatt esténként művészeink, munkatársaink kisfilmjeit, gondolatait, jeleneteit, üzeneteit tesszük közzé, amelyek helyettesíteni ugyan nem tudják a színházi élményt, de mindennél jobban jelzik, hogy most is – hogy egyik előadásunk egyik népszerű dalát idézzük – #együttvagyunk. Várunk vissza mindenkit amint lehet, addig pedig, aki teheti, maradjon otthon!


...

Április 17-én, pénteken adtuk át az Átrium csapata által készített első 2000 textilmaszkot Őrsi Gergelynek, a II. kerület polgármesterének és Berg Dániel alpolgármesternek.


Tájékoztatjuk alkotó- és munkatársainkat, valamint minden, színházi területen dolgozó kollégánkat, hogy az elmúlt napokban több segélyalap nyílt meg, amelyekből támogatás hívható le az egzisztenciálisan nehéz helyzetbe került munkatársak számára. 


Tisztelt Közönségünk!

A március 12-től március 16-ig érvényben lévő 41/2020. (III. 11.) Korm. rendelet 4. § d) pontja, illetve az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló, március 17-től érvényes 46/2020. (III. 16.) Korm. rendelet rendezvények megtartására vonatkozó 5. § a) pontjában elrendelt betiltás alapján az Átriumba és a 123-as laborba meghirdetett minden előadást határozatlan ideig elhalasztunk. Az Átrium további intézkedésig zárva tart. Kérjük, hogy aki teheti, maradjon otthon! #maradjotthon

Az előállt vis maior helyzetben az előadás pótlásáról, illetve a jegyek visszaváltásának lehetőségéről a veszélyhelyzet feloldása után tudunk tájékoztatást adni. Kérjük, a jegyeket mindenképpen őrizzék meg!

Megértésüket és türelmüket köszönjük, mindenkinek jó egészséget kívánunk!


Az Átrium közleménye a koronavírus terjedésével kapcsolatban felmerülő kérdésekről.


Sajnálattal tájékoztatjuk tisztelt közönségünket, hogy a Winter Solstice március 9-re és 10-re tervezett előadásai technikai okok – az európai utazási bizonytalan helyzet – miatt elmaradnak. 
Az online, a jegy.hu rendszerében váltott jegyek árát az Interticket Kft. visszautalja, ezzel senkinek nincs további teendője.
A nem online vásárolt jegyek az Átrium jegypénztárában visszaválthatók, vagy a színház más előadásaira becserélhetők március 20-án este 7 óráig.
Kérdés esetén munkatársaink rendelkezésükre állnak a jegy@atrium.hu címen.
Megértésüket köszönjük, a kényelmetlenségért elnézést kérünk!


Felhívjuk kedves közönségünk és vendégeink figyelmét, hogy a mai napon – zártkörű rendezvény miatt – az Átrium csak 17:30 óráig tart nyitva! Jegypénztárunk is bezár fél 6-kor, de jegyek online vásárolhatók 0–24h a https://atrium.jegy.hu címen, szervezésünk elérhető telefonon a +36 20 382 0997 számon, emailben a jegy@atrium.hu címen! Megértésüket köszönjük!


...

A tavalyi évben az adó 1%-ának felajánlásaiból 4.210.495 forintot gyűjtöttünk. Nagyon köszönjük mindenkinek, aki idén is az Átrium fennmaradására áldozza ezt az összeget! Adószámunk: 14226238-2-42