Hírek


...

Szakmai tapasztalattal rendelkező díszítőt keres az Átrium, márciusi kezdéssel. Kiemelt alapfizetés, tájpénz és túlóra. Munkaruha biztosított.


...

Még mindig nem tudjuk, 2019-re kap-e, ha kap, mennyit kap a megszüntetett tao-támogatás kompenzálásaként az Átrium, de hiszünk és bízunk.


...

A Szalay Zoltán hagyatékából válogatott, Feketén-fehéren című kiállítás február 25. és április 30. között látható az Átrium Galérián a színház nyitvatartási idejében. A tárlatot a képek válogatója, Alföldi Róbert, a galéria művészeti vezetője nyitja meg február 25-én este 6 órakor.


...

Január óta lehet bedobni a sorsjegyeket az Átriumban lévő gyűjtődobozba, így az adomány a sorsjegy ára, a nyeremény pedig támogatás a színháznak.


A Nők az idegösszeomlás szélén és a Frida című előadások játszását májustól a Budapesti Operettszínház nem vállalja „a kialakult tao helyzet bizonytalansága miatt, és ameddig ez a kérdés nem tisztázódik”.


...

Valentin-napon, február 14-én folytatódik az Átrium felolvasószínház-sorozata, amely a magyar irodalom nagyjainak szerelmeit és kapcsolatait dolgozza fel. Ezúttal Csáth Géza és Jónás Olga viszonyáról szól az előadás, amelynek megtekintését csak 18 éven felülieknek ajánljuk.


...

Február 9-én délután látható 225. alkalommal Jerry Herman és Harvey Fierstein musicalje, Az Őrült Nők Ketrece az Átriumban.


Tapasztalattal rendelkező, az Interticket rendszerben jártas közönségszervező-jegyértékesítő (sales) munkatársat keresünk az Átriumba.