Hírek


Az Átrium felvételt hirdet főállású színházi hangosító/hangtárvezető munkakör betöltésére, azonnali munkakezdéssel.


...

Október 20-án, szombaton a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban vendégszerepel Antony Jay és Jonathan Lynn válságkomédiája, az Igenis, miniszterelnök úr!


A Mentőcsónak Egység október 18-án 19 órai kezdettel a Jurányi Ház 123-as laborjába kitűzött Menekülj okosan! – MigrAction című interaktív színházi társasjáték előadása betegség miatt elmarad. A jegyek az Átriumban visszaválthatók vagy becserélhetők. Tovább >>>


...

A Színház című folyóirat októberi száma közzétette a Színikritikusok Díjának valamennyi jelölését. Az Átrium összesen 42 jelölésben érintett, 22 jelölést kapott A félelem megeszi a lelket, 18-at A Krakken művelet, 1-et Az öldöklés istene előadásunk, és 1 különdíj-jelölést maga az Átrium. Íme a jelölések listája.


...

Mozgalmas és sokszínű november ígérkezik az Átriumban. A jól ismert és visszatérő előadások mellett Dés László és Spiró György érkezik a Krizshow színpadára, El Kazovszkij műveiből rendez kiállítást Alföldi Róbert, Márai Sándor szerelmeit idézi meg az Így szerettek ők, és két új előadás kerül a Mentőcsónak repertoárjába.


...

A félelem megeszi a lelket 2018. szeptember 26-i előadása után, a tapsrendben a színésztársak és az Átrium csapata köszöntötték Hernádi Juditot, aki Emmi Kurowski szerepének megformálásáért a legjobb női főszereplő díját vehette át a múlt héten a színikritikusoktól.


...

A félelem megeszi a lelket című előadásunk főszereplője, Hernádi Judit kapta a színikritikusok legjobb női főszereplőnek járó díját. Alföldi Róbert a legjobb rendező és legjobb férfi főszereplő elismerését vehette át a díjátadón. Sodró Eliza az egyik legígéretesebb pályakezdő, Lázár Kati életműdíjat vehetett át.


...

Tasnádi István, Majdnem 20 című előadásunk szerzője idén Szép Ernő-életműdíjat vehet át a magyar dráma napján drámaírói életművéért és színházi munkájáért.