Hírek


...

Balsai Móni üzenete a június 20-i, orfűi Fehér nyuszi, vörös nyuszi előadás közönségének.


...

Hernádi Judit üzenete a június 8-i Fehér nyuszi, vörös nyuszi előadás közönségének.


...

Az Átrium körül kialakult bizonytalanság nem biztosítja a nyugodt, zavartalan alkotómunka körülményeit, ezért sajnálattal tájékoztatjuk önöket, hogy a Kasszasiker című előadást terveinkkel ellentétben nem tudjuk bemutatni.


...

A 81. születésnapját ünneplő XIII. kerület ebben az évben díszpolgárává választotta Alföldi Róbert színész-rendezőt is. Szívből gratulálunk!


...

Az Átrium a 2018. november 13. előtti törvény alapján 218 millió forint jegyár-kiegészítést hívhatott volna le, az EMMI döntése alapján azonban ebből 50 millió forintot ítéltek meg, azt is csak abban az esetben, ha lesz rá fedezet, több részletben. 168 milliót elvontak. Ez egyedi döntés, indoklás nélkül, új, transzparens kultúratámogatási rendszerről pedig semmi hír.


...

A kulturális államtitkárság 2019. május 16-án értesítette színházunkat, hogy a 2018. november 13. előtti törvény szerint járó 218 millió forintos taótámogatásból 50 millió forintot ítéltek meg részünkre, vagyis a 2018-as taóösszeg 77,1 százalékát – 168 millió forintot – az Átriumtól a minisztérium elvette.


...

Tájékoztatjuk tisztelt közönségünket, hogy a Krizshow május 25-i előadásán technikai okok miatt Müller Péter és Müller Péter Sziámi helyett Náray Tamás lesz Krizsó Szilvia vendége Závada Pál és Závada Péter mellett.


...

A Cigány magyar című előadás a berlini Deutsches Theaterben tart vendégjátékot május 24-én és 25-én.