Hírek


...

Az utolsó előadásához érkezik a Tasnádi István által írt és Vidovszky György rendezte Majdnem 20 című előadás.


...

Tisztelt közönségünk, az április 20-án 19:30 órára kitűzött Így szerettek ők – Ady Endre II. című előadásunk technikai okok miatt más időpontra kerül, valamint Az Őrült Nők Ketrece május 27-én 19:30 órára, illetve május 28-án 19:30 órára kitűzött előadása a Vígszínház műsorváltoztatása miatt elmarad.


...

„Senki nem úgy játszik este 7-kor a másikkal, hogy az milyen szavazó. Mert az előadás a fontos, és meghalnánk egymásért, hogy rendben lemenjen. És ezt nem tudom, hogy miért felejtjük el, amikor lejövünk a deszkáról. Úgyhogy, csináljunk együtt színházat! És akkor talán megismerjük jobban egymást! És akkor végre szembesülünk azzal, hogy nincs kétféle haza, hogy nincs kétféle művészi minőség. Mert ugyanazt tartjuk fontosnak. És valahogy lényegében azt hiszem, az emberek a lelkük legmélyén ugyanazt tartják igaznak. Mindannyian egy szabad, nyitott, gyarapodó, gyereket nevelő, hithű, boldog országban szeretnénk élni. Még akkor is, ha most sértődünk és gyűlölködünk, és ordítunk és reszketünk.”


...

A Trafó és a SZÍNHÁZ folyóirat a legizgalmasabb, leginnovatívabb, legprogresszívebb független színházi előadás elismeréséért alapította meg a Halász Péter-díjat, amelyre a Cigány magyar című előadásunk is jelölést kapott.


2019. január 1-jétől változtak a színházjegy adómentes juttatásának feltételei: a minimálbér összegéig a munkáltatók adómentesen juttathatnak többek között színházjegyet is a munkavállalóknak.


Záporoznak az Átriumba a levelek, üzenetek, telefonok: van-e még jegy a Fehér nyuszi...-ra, hogy fogyhat el ilyen gyorsan a jegy Az Őrült Nők...-re, és így tovább. Elmondjuk, mi a helyzet.


...

 

Beadtuk a taókompenzációs és a működési pályázatot, így egy hónap múlva már talán tudhatjuk, tud-e tovább működni az Átrium, amely korábban kizárólag a kulturális taóból és a jegybevételből, egyéb költségvetési támogatás nélkül tartotta fenn magát. A kulturális tao megszüntetése okozta bizonytalanságban nézőink hozzájárulása segítette a működést, ezúton is köszönetet mondunk mindenkinek, aki támogatást adományozott azért, hogy működhessen a színházunk. A támogatáshoz itt lehet csatlakozni.


...

A Menekülj okosan! – MigrAction március 20-i és az Így szerettek ők – Krúdy Gyula március 27-i előadása elmarad.