Hírek


...

Tanárok Hete márciusban is!
A Kultúrbrigád a közoktatásban dolgozók színházba járását segítve az alábbi lehetőséget kínálja: április 16. és 22. között egy pedagógusigazolvánnyal az akció keretében előadásonként legfeljebb két jegy vásárolható az alábbi egyedi kedvezményekkel

Tovább


...

Március 28. és április 1. között akár 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet kijelölt előadásainkra!


...

Tanárok Hete márciusban is!
A Kultúrbrigád a közoktatásban dolgozók színházba járását segítve az alábbi lehetőséget kínálja: március 11. és 17. között egy pedagógusigazolvánnyal az akció keretében előadásonként legfeljebb két jegy vásárolható az alábbi egyedi kedvezményekkel

Tovább


...

Tanárok Hete februárban is!

A közoktatásban dolgozók színházba járását segítve február 13. és 21. között egy pedagógusigazolvánnyal az akció keretében előadásonként legfeljebb két jegy vásárolható egyedi kedvezményekkel az Átrium jegypénztárában.

Tovább


...

A nagy érdeklődésre való tekintettel a márciusi hónapra meghirdettünk egy új időpontot A bogyósgyümölcskertész fia című produkciónkra!


...

2024-ben is megrendezésre kerül a Budapesti Színházak Éjszakája! Íme részletes programunk.


...

Február 1-jén és 2-án Télbúcsúztató akciót tartunk, mely során akár 25% kedvezménnyel válthatnak jegyet kijelölt előadásainkra!

További információ


...

Tanárok Hete januárban is!

A közoktatásban dolgozók színházba járását segítve január 15. és 21. között egy pedagógusigazolvánnyal az akció keretében előadásonként legfeljebb két jegy vásárolható egyedi kedvezményekkel az Átrium jegypénztárában.

Tovább