Hírek


Ismét nézőink támogatását kérjük, de ezúttal nem pénzben, hanem oly módon, hogy segítenek bennünket, hogy minél többen tudjanak rólunk, az általunk készített előadásokról. Hogy megosztják műsorunkat, produkciónkról alkotott benyomásaikat másokkal. Hogy eljönnek hozzánk, hogy bennünket ajándékoznak szeretteiknek. Hogy hozzánk hoznak üzleti vagy más kulturális rendezvényeket. Annak érdekében, hogy szándékainkat bizonyítsuk a közönség felé, négy novemberi előadásunkra vasárnapig csökkentett áron, kedvezménnyel vásárolhatnak jegyeket.


...

A Tudás Hatalom és a Mentőcsónak október 5-én 18 órára kitűzött Cigány magyar című előadása a Jurányi Ház 123-as laborjában betegség miatt elmarad. Az online vásárolt jegyek árát az Interticket visszautalja a vásárlóknak.


...

Junior Prima-díjjal tüntették ki Fehér Balázs Benő színész-rendezőt, aki immár öt éve folyamatosan dolgozik az Átriumban.


...

Igenis, miniszterelnök úr! és Egy, kettő, három című előadásunk rendezője, Znamenák István a legjobb férfi mellékszereplő díját kapta a színikritikusoktól az Örkény Színház Patika című előadásában nyújtott játékáért. A legjobb jelmez díját Nagy Fruzsina, A félelem megeszi a lelket című előadásunk tervezője kapta, Az ügy című előadásban (Soharóza–Trafó) nyújtott munkájáért.


...

Szeptember 24-én elindult a novemberi jegyértékesítés az Átrium előadásaira.


...

A tao-támogatás megszűnte, a támogatás 77%-os csökkentése miatt az Átrium a 2019/2020. évadtól befogadó színházként üzemel, a saját előadásokat a Kultúrbrigád játssza tovább az épületben. Az önök támogatását a meglévő saját produkcióink továbbjátszására fordítjuk-fordítottuk – amíg lehet. A többi napon a házat piaci alapon kiadjuk más produkciókra, rendezvényekre, amelyek lebonyolítását és szervezését az adott bérbevevők intézik.


...

2019. szeptember 21-én került sor a Színházak Éjszakája rendezvényre, amelyen az Átrium is várta több programmal a közönséget. A jelmezes szelfipont, a színházbejárás mellett két felolvasóesttel szolgáltunk az érdeklődők számára. Köszönjük mindenkinek, aki az Átriumot választotta ezen a délutánon vagy estén!


...

Mint minden évad kezdetén, egyes előadásainkban most is szereplőváltozásra kerül sor, elmondjuk, kik az új, illetve nem is feltétlenül új arcok az Átrium produkcióiban.