Hírek


...

7+1 indok, hogy miért átriumos színházjegyet tegyél a karácsonyfa alá.


...

Szívből gratulálunk Pokorny Liának és Scherer Péternek, akik az idei Comet-gálán a legjobb színésznő és a legjobb színész díját vehették át!


...

Humorral, játékossággal és tartalommal vegyíti a talkshow műfaját a Krizshow. Krizsó Szilvia és két vendége havonta egyszer meglepetésekben gazdag színházi estével lepik meg a közönséget. Decemberben Janza Kata, Dolhai Attila és Lackfi János, januárban Csepregi Éva és Kálloy Molnár Péter kerülnek „terítékre”. Interjú.

 


...

Az év utolsó Krizshow-jában Janza Kata és Dolhai Attila színészek, valamint Lackfi János költő lesznek Krizsó Szilvia vendégei.


...

Bizony címmel részvételi kocsmaszínházra invitál a Mentőcsónak Egység és a Kerekasztal Színházi Nevelési Központ koprodukciója a Helvécia sörözőben. Az előadás konzulense Lipták Ildikó, rendezője Farkas Atilla, mindketten színész-drámapedagógusok. A 25 éves Kerekasztal születésnapi sorozatának záróeseményei közé tartozott a december 5-i munkabemutató, a nagyközönség január 26-án láthatja először az előadást. Interjú Lipták Ildikóval és Farkas Atillával.


...

Az Átrium Galéria december 3-án megnyílt kiállításán az 1970-es évek sokszorosított technikával készült kritikai realista képzőművészeti alkotásaiból láthat válogatást a közönség, Alföldi Róbert gyűjteményéből. A tárlatot Petrányi Zsolt művészettörténész nyitotta meg.


...

December 2-án délelőtt megérkezett az ad6kap6 Mikulása az Átriumba, és átadta az ajándékokat a gyerekeknek, köztük az Átrium közönségétől gyűjtött könyveket és játékokat.


...

2017. november 28-án délután az AKKU - Az Akadálymentes és Korlátlan Kultúráért Egyesület segítségével vak és gyengénlátó közönségünknek játszottuk akadálymentesítve, audionarrációval Molnár Ferenc: Egy, kettő, három című előadásunkat.