Hírek


...

A Köszönjük, Magyarország! program keretében az Átriumban a következő ingyenes koncertekre kerül sor.


...

A színházak jelenleg korlátozás nélkül nyitva lehetnek. Ezt a tájékoztatót azért készítettük, hogy ez így is maradjon. Ha odafigyelünk és vigyázunk egymásra, nincs veszély. Rajtunk is múlik, hogy korlátozások nélkül élhessünk teljes, élményekben gazdag életet.


...

Az Átrium felvételt hirdet főállású színházi világosító munkakör betöltésére, szeptember 1-jei munkakezdéssel.


...

Júliusban a 12 dühös ember, augusztusban Az Őrült Nők Ketrece előadásokat tekinthetik meg kedvezménnyel bérletes nézőink.


...

Július 8-án délben a Stinky Bugs közösségi zenekar közösségi videóklip-forgatásával, 17-én este az Átrium Bisztró Klubkoncertek első estjével, a Váczi Eszter & Quartettel várjuk nézőinket.


...

A függetlenség napja című rendezvénnyel nyitja meg újra hivatalosan is kapuit az Átrium 2020. július 4-én este 8 órakor. Ekkor tartják a színház előterében megnyitott Átrium Bisztró hivatalos megnyitójával összekötve az Átrium Színház posztkarantén újramegnyitóját. Az első előadás  július 11-én a Fehér nyuszi, vörös nyuszi című darab lesz, amit ezúttal – egyetlen alkalommal – Molnár Piroska előadásában láthat a közönség. Még júliusban visszatér a színpadra Az Őrült Nők Ketrece és a 12 dühös ember is.


...

Július 4-én este 8 órakor megnyitjuk a megújult Átrium Bisztrót, felavatjuk a félbemaradt évad befejezésének kezdetét, újranyitjuk a színházat. Megtudhatjuk, mi történt a karantén alatt kedvenc szereplőinkkel: bepillantást nyerhetünk a brit miniszterelnöki rezidencia karanténjába, és megnézzük, hogyan zajlott ez a müncheni gangon, aztán meghallgatjuk kedvenc dalainkat, belekóstolhatunk kedvenc ételeinkbe, és végre együtt lehetünk újra! Nem online, csakis élőben, csak ez egyszer, csak az Átriumban. Várunk szeretettel mindenkit július 4-én! A rendezvény ingyenesen látogatható a férőhelyek erejéig.


...

Június 26-án délután 2 órától a jegypénztárban a júliusi előadásainkra lehet a COVID–19-veszélyhelyzet miatt elmaradt előadások jegyét beváltani.