Hírek


...

A Színházi Kritikusok Céhe idén Lázár Katinak ítélte az életműdíjat. Az elismerést a színházművészet bármely területén kiemelkedőt alkotó, 65 év feletti művésznek adományozzák, aki sokat tett a magyar nyelvű színház fejlődéséért, eredményeiért, színvonalának emeléséért, s hozzájárult a magyar színházművészet jövőjének alakításához, a fiatalabb színházi generációk neveléséhez, formálásához. Szívből gratulálunk az elismeréshez!


...

371 előadás, 4 saját bemutató, 4 kiállítás, 100000 néző – ez röviden az Átrium 2017/2018-as évadának mérlege.


...

Az Átrium nyitvatartása módosul júliusban és augusztusban. 


...

Társadalomkritikus musicalekkel és komédiákkal, itt még sosem játszott Pintér Béla-előadásokkal, Molnár Ferenc szerelmeiről szóló felolvasószínházi produkcióval várja közönségét az új évadban az Átrium. Az augusztusi, szeptemberi és októberi előadásokra július 5-én délutántól vásárolhatók jegyek.


...

Óriási sikerrel mutattuk be az Átriumban John Kander, Fred Ebb és Bob Fosse Chicago című legendás musicaljét szombaton este. Vasárnap fél 8-tól a másik szereposztás premierjére kerül sor. Az előadás Alföldi Róbert rendezésében kerül színpadra.


...

A STEREO AKT és a Város Mindenké csoport szeretné játkéra invitálni az országgyűlési képviselőket.


...

A manipulált közvéleményből, a mesterségesen felépített celeb-létből élő médiahiéna, Mary Sunshine megformálója az Átrium Alföldi Róbert rendezésében
készülő Chicago produkciójában.


...

Az Őrült Nők Ketrece homofób képviselője, A félelem megeszi a lelket idegengyűlölő kisemberei után pozitív figurát hoz a gyilkos nőkkel és gengszter fazonokkal benépesített Chicagó-ban. Az átváltozásokban jeleskedő színész a szeretőgyilkos Roxie Hart férjét alakítja az Alföldi Róbert rendezte társadalmi revüben.