Hírek


...

A tavalyi évben az adó 1%-ának felajánlásaiból 4.210.495 forintot gyűjtöttünk. Nagyon köszönjük mindenkinek, aki idén is az Átrium fennmaradására áldozza ezt az összeget! Adószámunk: 14226238-2-42


...

Az elmaradt előadás jegyei február 21-én (pénteken) 20:30 óráig becserélhetők az április 3-i előadások valamelyikére, vagy értékében az Átrium Produkció bármely más kitűzött előadására, illetve visszaválthatók. Köszönjük a jegyek cseréjét helyben intéző nézőink türelmét, valamint közönségünk megértését!


...

Vígjátéki alaphelyzetből indít Zach Braff keserédes komédiájának narkós tűzoltóparancsnoka, akit a barátnője hív egy nem várt helyzet „oltására”. Az Átrium legújabb bemutatója, a Minden nagyon jó lesz „intellektuális macsóját” Bányai Kelemen Barna alakítja.


...

Több mint egy év kihagyás után új bemutatóval jelentkezik az Átrium. A kulturális tao megszűnése után az Átrium a közönségéhez fordult, és az Átrium Mecénás Klub keretében kérte a közönség segítségét a túléléshez. Most részben ezekből a támogatásokból tud megszületni egy új produkció, a Minden nagyon jó lesz.


...

...avagy: milyen pénzt?


...

Jegypénztárunk a karácsonyi és év végi ünnepek előtt, alatt és után az alábbi rend szerint várja kedves közönségünket. Az ünnepek alatt csak jegypénztári ügyeletet tartunk, meghatározott időpontban. Ha az online jegyvásárlással ez idő alatt gondja támad, itt megtalálja az online jegyrendszer-szolgáltató ügyfélszolgálatának elérhetőségeit is.


...

Átrium Mecénás Klub, 1%, támogatói jegy, mörcs, egyszeri adomány – az Átrium a közönség támogatása nélkül már nem létezne. Kérjük, segítse színházunk működésének fenntartását!


...

December 9-én a budapesti Madách téren tüntetést tartanak a színházak szabadságáért, a kultúra függetlenségéért, az előadóművészeti törvény egyeztetés nélküli, a kormány által tervezett módosítása ellen.