Hírek


...

Óriási sikerrel mutattuk be az Átriumban John Kander, Fred Ebb és Bob Fosse Chicago című legendás musicaljét szombaton este. Vasárnap fél 8-tól a másik szereposztás premierjére kerül sor. Az előadás Alföldi Róbert rendezésében kerül színpadra.


...

A STEREO AKT és a Város Mindenké csoport szeretné játkéra invitálni az országgyűlési képviselőket.


...

A manipulált közvéleményből, a mesterségesen felépített celeb-létből élő médiahiéna, Mary Sunshine megformálója az Átrium Alföldi Róbert rendezésében
készülő Chicago produkciójában.


...

Az Őrült Nők Ketrece homofób képviselője, A félelem megeszi a lelket idegengyűlölő kisemberei után pozitív figurát hoz a gyilkos nőkkel és gengszter fazonokkal benépesített Chicagó-ban. Az átváltozásokban jeleskedő színész a szeretőgyilkos Roxie Hart férjét alakítja az Alföldi Róbert rendezte társadalmi revüben.


...

A félelem megeszi a lelket után a férjgyilkosok „királynőjét”, Velma Kellyt formálja meg az Átriumban Alföldi Róbert készülő Chicago-rendezésében, amelynek bemutatóját június 23-án tartják. Parti Nórával Szentgyörgyi Rita beszélgetett.


...

200. alkalommal kerül színpadra június 5-én az Átriumban Az Őrült Nők Ketrece.


...

Nem talál jegyet népszerű színházi előadásunkra? Immár online is kérhet előjegyzést! Töltse ki a kérdőívet, és munkatársaink a jelzett előadás jegyvásárlásának kezdetét jelzik önnek.


...

Az Őrült Nők Ketrece négy éve tartó sikersorozata után az előadás alkotói idén új musicalt mutatnak be az Átriumban: ezúttal John Kander, Fred Ebb és Bob Fosse világhírű, Chicago című darabját viszi színre Alföldi Róbert, a magyar szöveget ismét Ugrai István jegyzi, a zenei vezető Csengery Dániel.