Hírek


...

Október 21-én Krizsó Szilvia talkshow-jában két színész, Bereczki Zoltán és Koltai Róbert lesz a vendég.


...

„Film a szerelemről, amely igazából lehetetlen, de valahogyan mégis lehetőség” ­- fogalmazott Fassbinder A félelem megeszi a lelket című melodrámájáról. A színpadi változat hazai ősbemutatója Alföldi Róbert rendezésében az Átrium idei évadának első bemutatója. Interjú.


...

Számos jelölést kaptak az Átrium, illetve a Mentőcsónak produkciói a 2017. évi Színikritikusok Díján, amelyet ugyan díjra nem sikerült váltani, de az egyes kritikusok az évad legjobb teljesítményei közé sorolták ezeket a produkciókat, amit azért mégis érdemes megjegyezni. A jelölteknek szívből gratulálunk, az érintett kritikusoknak pedig köszönjük, hogy megnézik produkcióinkat és érdeklődnek alkotóink iránt.


...

Már kaphatók a jegyek az Átrium novemberi előadásaira! „Szórakoztató társadalomkritikus színház” – így fogalmazta meg a teátrum új karakterét Tompa Andrea kritikus, és mi örülünk ennek. Várjuk önöket, hogy jókedvűen, színvonalas színházi produkciókon keresztül gondolkodjunk együtt az életünkről, érzéseinkről és ügyeinkről. Úgy gondoljuk, van mondanivalónk egymásnak, és olyan előadásokat kínálunk, amelyhez viszonyítani és viszonyulni lehet, vagyis tartalmas és gazdag, az értelmes kikapcsolódásra lehetőséget adó programból választhat közönségünk!


...

Októberi programjaink az Átriumban.


...

Szívből gratulálunk a színikritikusok idei díjazottjainak, külön az Átriumban is dolgozó művészeknek, közvetlen és közvetett érintettségük okán.


...

Az október 5-i Krizshow vendége az élete első 50 éve dalainak bemutatására készülő Lovasi András és Vujity Tvrtko televíziós újságíró.


...

Szeptember 16-án sokrétű programon vehettek részt az Átriumban a Színházak Éjszakája látogatói. Képes beszámolónk.