Hírek


...

Február 22-én látható 100. alkalommal Antony Jay és Jonathan Lynn válságkomédiája, az Igenis, miniszterelnök úr! az Átriumban. Az előadást 2013 novembere óta játsszuk, Znamenák István rendezésében, Hevér Gábor, Alföldi Róbert, Ficza István, Parti Nóra, Némedi Árpád, illetve a csapathoz később csatlakozó Marton Róbert és Szatory Dávid szereplésével.


...

Energikus, egzaltált, szélsőségekben tobzódó alakításainak sorát gazdagítja az Átriumban készülő A Krakken művelet papnőjének, alvilági feleségének és Expo-küldöttjének hármas szerepében.


...

Vérbeli bürokratát, a hatalom emberét testesíti meg az Átriumban készülő szórakoztató politikai-társadalmi szatírában, A Krakken művelet című előadásban, aki a maga hűvös intellektusával szövi az összeesküvés szálait. Szabad színész státuszát visszanyerve Bálint Andrást a kalandvágy és a kíváncsiság motiválja.


...

Február 23-án, pénteken 19:00 órától ismét Krizshow nyilvános tévéfelvétel az Átriumban. Krizsó Szilvia vendégei ezúttal Gálvölgyi János és Hajdu Steve lesznek.


...

Gazdag jellemábrázoló képességét, árnyalt humorát újabb színfolttal gazdagítja a Bodó Viktor–Mózsik Imre szerzőpáros legújabb színházi „őrületében”, a március 3-án az Átriumban bemutatandó A Krakken művelet című előadásban. A Sarnströll­ország kulturális világkiállítását megelőzően játszódó történetben kettős bravúrszerepben láthatjuk Molnár Piroskát. Interjú.


...

Február 20-án az Így szerettek ők című felolvasószínházi sorozatunk soronkövetkező részében Móricz Zsigmond szerelmi életét ismerhetjük meg Koltai Róbert, Járó Zsuzsa, Märcz Fruzsina és Palugyai Sári közreműködésével.


...

A január 31-i Majdnem 20 című előadásunk után a szerző, Tasnádi István nemrég megjelent Cyber Cyrano és más színdarabok című kötetének bemutatóját tartottuk az Átrium előterében a BOOK24 és a Selinunte Kiadó közreműködésével.


...

Az Átrium Galériában december eleje óta látható a RETRO PC című kiállítás, amely német sokszorosított műveket mutat be a ’70-es évekből, többek között Ulrich Baehr, Klaus Böttger, Peter Sorge, Hans-Jürgen Diehl művei közül, Alföldi Róbert magángyűjteményéből. A galéria a kiállítást február 18-ig meghosszabbítja, február 22-én pedig új kiállítás nyílik az Igenis, miniszterelnök úr! 100. előadása előtt, 18:00-kor.