Diák- és pedagóguskedvezmények

Ifjúsági előadások (Mentőcsónak Egység)

Diák és pedagóguskedvezmény - 40%
Személyes jegyvásárlás vagy előre lefoglalt jegyek átvétele esetén az alábbi előadásokra diák- vagy pedagógusigazolvány felmutatásával 40% kedvezmény.

  • Cigány magyar
  • Megáll az idő
  • Szociopoly

 A Színház- és Filmművészeti Egyetem, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, a Magyar Képzőművészeti Egyetem, a Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kar Színházi Intézete, a Budapest Kortárstánc Főiskola és a Károli Gáspár Református Egyetem Színháztudományi Tanszék hallgatóinak a diákigazolvány felmutatásával és előzetes bejelentkezéssel (jegy@atrium.hu): 1200 Ft


Általános diák- és pedagógus kedvezmények

Az Átriumba szóló diák- és pedagóguskedvezményt a kulturális kormányzat Átriummal kapcsolatos döntése miatt kényszerűen meg kellett szüntetnünk. Diák- vagy pedagógusigazolvánnyal rendelkezők számára előadásonként 10 pótszéket tartunk fenn, csak személyes vásárlás és jogosító igazolvány bemutatása esetén, fejenként 1 jegy vásárolható a készlet erejéig, az alábbi áron:
Az Őrült Nők Ketrece: 3000 Ft
Egy, kettő, három / 12 dühös ember / Igenis, miniszterelnök úr!: 2500 Ft
Fehér nyuszi, vörös nyuszi: 2500 Ft
Az öldöklés istene / Vaknyugat: 2000 Ft

Diákcsoport kedvezmény az Átrium előadásaira: 20 fő után 10% kedvezmény, 1 kísérő számára ingyenes jegyet biztosítunk. Előzetes egyeztetés, ügyintézés a jegy@atrium.hu címen.