Bérlet

A 2018/2019. évad Átrium-bérleteinek értékesítését 2018. december 31-én 23:00-kor lezártuk.

A korábban megvásárolt bérletek tulajdonosai továbbra is élvezhetik a bérlet jogosultságait, annak lejártáig (2019.06.30.), illetve az utolsó beváltott előadásig. 

Bérletárak az Átrium előadásaira:

  I. kat. II. kat. III. kat.    
Itt és most (Igenis, miniszterelnök úr!, A Krakken művelet, Chicago) 17200 Ft 14500 Ft 11200 Ft    
Szeretet (Az Őrült Nők Ketrece, A félelem megeszi a lelket, Az öldöklés istene) 17200 Ft 14800 Ft      
Kortárs komédia (Vaknyugat, A Krakken művelet, Az öldöklés istene) 12900 Ft 11900 Ft      
Holdraszállás (Chicago, 12 dühös ember, Az öldöklés istene, A Krakken művelet) 20800 Ft 18300 Ft      
Joker (Az Őrült Nők Ketrece, Chicago és egy választható az alábbiak közül: A Krakken művelet, Az öldöklés istene, Vaknyugat) 19500 Ft        
Mini (Vaknyugat vagy Az öldöklés istene és A Krakken művelet vagy Egy, kettő, három)   8000 Ft      
Krizshow-trió 7500 Ft 7500 Ft      
         

A bérletek I. kategóriája az 1–6. sor közepére, a II. kategória az 1–6. sor szélére és a 7–11.sorra, a III. kategória az erkélyre érvényes.

A bérlet felhasználásával kapcsolatos fontos tudnivalók

 • Bérletvásárláskor a név, e-mail, telefonszám megadása kötelező. Online vásárlás során, kérjük, különösen figyeljen arra, hogy adatait pontosan adja meg!
 • Műsorunkról a havi jegyvásárlás kezdete előtt 24 órával értesítést küldünk a megadott címre, így a bérletesek a jegyvásárlás indulása előtt jelölhetik meg nevük és bérletsorszámuk megadásával a berlet@atrium.hu címen vagy személyesen a jegypénztárban, ha abban a hónapban valamelyik előadást meg szeretnék nézni. A kéréseket a beérkezés sorrendjében rögzítjük, így pontosan megadott helyet garantálni nem tudunk, de körülbelülit igen (hányadik sor, közepe vagy széle felé stb.). A bérlet természetesen a hónap közben is bármikor előadásra váltható a szabad helyek függvényében. Mindez alól kivétel a Kiscsillag fesztiválbérlet, amely konkrét időpontokra szól.
 • Önmagában a bérlet belépésre nem jogosít! A bérlet befoglalt előadását a konkrét időpontokra szóló Kiscsillag fesztiválbérlet kivételével mindig jegyre kell váltani az előadás előtt (akár korábban, akár azon a napon) a jegypénztárban, ezért kérjük, a bérletet mindig hozza magával!
 • A bérletben szereplő előadásokra bérletenként egy jegy váltható.
 • A bérlet a rajta szereplő évadra érvényes, a következő évadra át nem vihető.
 • Az Átrium vállalja, hogy az évadban több alkalommal műsorra tűzi a bérletben szereplő előadásokat. 
 • A bérletek csak az Átriumban játszott, saját előadásokra használhatók fel, az egyéb helyszíneken játszott vendégjátékokra, illetve zártkörűnek meghirdetett előadásokra nem. A bérletek a bemutatókra, a szilveszteri, illetve egyéb emelt helyáras előadásokra nem használhatók fel.
 • A bérletek csak a bérletben meghatározott kategóriának megfelelő helyekre válthatók be, a kategória módosítására nincs lehetőség.
 • A bérlettel megvásárolt jegyek cseréjére csak elmaradó előadás esetén van lehetőség! A jegyeket visszaváltani nem áll módunkban.
 • Kérjük, a bérlet sorszámát bizalmasan kezelje, azt harmadik félnek ki ne adja!
 • Bérlet elvesztése esetén felelősséget nem vállalunk.
 • A bérlet vissza nem váltható, tovább nem értékesíthető és üzleti célra nem felhasználható! Bérlethez tartozó adatokat utólag átírni nem tudunk.
 • Későn érkező nézőinket nem, illetve több felvonásos előadás esetén csak a szünetben áll módunkban beengedni az előadásra, kérjük nézőinket a színház házirendjének betartására.
 • Kérdés esetén állunk rendelkezésükre a berlet@atrium.hu címen.

Köszönjük bérletvásárló nézőink bizalmát, szeretettel várjuk nézőinket az Átriumban!