Rendezvények:


...

Utazás Agyatlantiszba Dolák-Saly Róberttel

Dolák-Saly Róbert 2017. november 11-én kétféle műsorral ünnepeli meg az Agyatlantisz, avagy az ember tragédia című könyvének frissített kiadását az Átrium színpadán. Mivel a könyveit a gyerekek és a felnőttek egyaránt szeretik, előbb egy gyerekeknek, utána pedig egy felnőtteknek szóló előadással örvendezteti meg az olvasókat. 

18:30-20:00 – FELNŐTTMŰSOR – Agyatlantisz

A könyvbemutató házigazdája a televízióból ismert műsorvezető, Barabás Évi lesz. A szerző ebben a felnőtteknek szóló műsorában sokszínű jelenlétet ígér. Mivel az ünnepelt könyv idegenvezetője Naftalin Ernő, a műsor egy rövid „Naftalin Fesztivállal” indul, ahol a névadó figurán kívül színpadra lépnek az internetes pályázatra jelentkező Naftalin-imitátorok, akiket zsűri értékel. 
Ezután kezdődik a színes könyvbemutató: lesz sok diavetítés DSR-módra (a Winnetou-vetítéseket kedvelőknek), továbbá a szerző legnépszerűbb dalai. Nem fukarkodik az előadó a kedvenc figuráinak megjelenítésével sem, majd egy beszélgetős, élménybeszámolós könyvismertető zárja a léleklazító programot.

Dolák-Saly Róbert könyvei a helyszínen 20% kedvezménnyel megvásárolhatók.

Jegyárak: Családi gumiszoba – 1500 Ft (gyerekjegy: 700 Ft, amely kizárólag az Átrium pénztárában vásárolható); Agyatlantisz – 1500 Ft; mindkét előadásra szóló bérlet: 2500 Ft.