Rendezvények:


...

Tanévnyitó - élet az iskolában

Helyszín:
Átrium Bisztró

Budapest Főváros II. kerülete együttműködve az Átrium Színházzal és a Friedrich-Ebert-Stiftung Budapest irodájával ismét Védett tér beszélgetést szervez Tanévnyitó – élet az iskolában címmel, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk az Átrium Színház Bisztrójába.

Regisztráció itt.

Hogyan zajlott az iskolakezdés a koronavírus árnyékában? Milyen dilemmákat okoz a vírus? Mi történt az elmúlt egy hónapban az intézményekben? Hogyan segítheti az önkormányzat a mindennapokban az iskolások, a szülők és a lakosok életét? 

Erről beszélget Veiszer Alinda moderátorral Fazekas Mihály, a Fillér utcai Általános Iskola pedagógusa és a Pedagógus Szakszervezet tagja, Parti Nóra színművész és Bajók Gizella, a II. Rákóczi Ferenc Gimnázium diákja. 

A ráhangolódást az Átrium Ketrec zenekara segíti, a rendezvényt Őrsi Gergely, polgármester nyitja meg.

A rendezvényt a Magyarországon jelenleg érvényben lévő általános távolságtartási és higiéniai szabályok betartása mellett rendezzük meg, amelyeket a személyesen résztvevőknek a rendezvény idején is be kell tartaniuk.

A beszélgetést követhetik élőben ZOOM alkalmazáson keresztül, illetve visszanézhető lesz II. kerület Facebook-oldalán is.

A meghívó szabadon továbbítható, a webináriumon való részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi linken találnak.