Rendezvények:


...

Színházak Éjszakája 2017

15:00, 15:30 A Bauhaus titkai: a legendás Kozma-épület bejárása
Idén nyáron kicsit felfrissült az Átrium előcsarnoka és színházterme. Hogyan lett a moziból színház, és hogyan lett új ruhája az épületnek? Hogyan működik egy színház? Az Átrium csapata mutatja be az érdeklődőknek egy kivételes épület titkait, miközben zenészeink készülődnek a bevetésre.

16:00 LIVE-KARAOKE AZ ŐRÜLT NŐK KETRECÉBEN
Itt a soha vissza nem térő alkalom! Most, csak most az egyszer kipróbálhatod magad, hogyan énekelnéd el a legendás előadás nagyszerű dalait valódi autentikus környezetben, Az Őrült Nők Ketrece utolérhetetlen zenekarának közreműködésével, művészeink segítségével. Ha szeretnéd, a saját produkciódat hazaviheted videón is! (A fellépéshez külön regisztráció szükséges a helyszínen!) 

17:00 Egy kis polinéz szigetvilág az Átriumban
CéAnne vagyis Szélinger Anna, aki rákapott az ukulele nevű minigitárra. Ismerd meg ezt a remek hangszert, és a kitűnő énekesnőt!

17:45 Bevezetés a Néma Tartományba    
Színházi játék a Manőver Alkotócsoport tagjaival
Szerinted mi a feszültséglevezetés legjobb módja? Milyen szabályok szerint tudunk együtt élni? Neked milyen az ideális társadalom? Ugye te is hallod már a Hangot?
A Manőver Alkotócsoport fiatal alkotói a foglalkozás során a résztvevőkkel közösen, játékos formában járják körbe a diktatúra és a gyűlöletbeszéd témakörét A néma tartomány című előadásukhoz kapcsolódóan.
Szereplők: Nyáry Pál, Borbás Gergő, Bíró Gergő, Szepes Anna, Boznánszky Anna, Stangl Franciska

18:30 Az indián-spanyol tűz asszonya: Frida Kahlo     
A Frida című előadás rendezője és koreográfusa, Duda Éva a spanyol tánc titkairól. Ma este te is megtanulhatod az ősi táncok, a mágikus rítusok szabályait.

Regisztráció a programokra: szinhazakejszakaja.hu