Zenei programok júliusban az Átriumban


...

Zenei programok júliusban az Átriumban

Július 8-án délben a Stinky Bugs közösségi zenekar közösségi videóklip-forgatásával, 17-én este az Átrium Bisztró Klubkoncertek első estjével, a Váczi Eszter & Quartettel várjuk nézőinket.

A Stinky Bugs zenekar – tagjai: Schneider Zoltán (gitár), Gátos Iván (billentyű) és Gátos Bálint (basszusgitár) – legközelebbi videóklipjét – rendhagyó módon – nyilvánosan rögzíti. Az esemény július 8-án délben az Átrium előcsarnokában lesz, ahol az érdeklődők bepillanthatnak az online csatornákon már népszerű klipek készítésének folyamatába. A zenekar ez alkalommal Kohánszky Roy közreműködésével bújtat új köntösbe egy népszerű dalt. A felvétel alatt az Átrium Bisztró étel- és italkínálatával várja a kedves vendégeket. Az esemény ingyenesen látogatható. Részletek itt.

Július 17-én a Váczi Eszter & Quartet – tagok: Váczi Eszter (ének), Gátos Iván (zongora, keyboards), Gátos Bálint (basszusgitár), Schneider Zoltán (gitár), Gyenge Lajos (dob) – kezdi az Átrium Bisztró Klubkoncertek sorozatát, amelyre a jövőben rendszeresen lehet számítani. Az estre a belépő 1500 forint, jegyek itt kaphatók.