Vásároljon bérletet az Átriumba!


...

Vásároljon bérletet az Átriumba!

Szeptember 1-jétől vásárolhatók meg új évados bérleteink az Átriumban, vagy akár innen, a honlapon keresztül online. Bérletvásárlóink értesülnek először a havi műsorról, és 24 órával a jegyértékesítés kezdete előtt lefoglalhatják helyüket, így bérleteseink biztosan nem maradnak le a megnézni kívánt előadásokról. A bérlet természetesen bármikor beváltható a szabad helyek függvényében a benne szereplő előadásokra.

Új bérleteink: Itt és most (Igenis, miniszterelnök úr!, A Krakken művelet, Chicago), Szeretet (Az Őrült Nők Ketrece, A félelem megeszi a lelket, Az öldöklés istene), Mini (Vaknyugat vagy Az öldöklés istene és A Krakken művelet vagy Egy, kettő, három), Holdraszállás (Chicago, Tizenkét dühös ember, A Krakken művelet, Az öldöklés istene), Kortárs komédia (Vaknyugat, A Krakken művelet, Az öldöklés istene), Joker (Az Őrült Nők Ketrece, Chicago, továbbá egy választható előadás az alábbiak közül: Vaknyugat, A Krakken művelet, Az öldöklés istene), Krizshow-trió (Krizshow előadás három alkalommal).

Fontos: önmagában a bérlet nem jogosít belépésre, azt előbb jegyre kell váltani a pénztárban vagy a berlet@atrium.hu címen!

Részletes információkat a most bevezetett bérleteinkről itt találhat!