Tájékoztatás az elmaradt előadásokkal kapcsolatban


...

Tájékoztatás az elmaradt előadásokkal kapcsolatban

Az Átrium közleménye a kormány 41/2020. (III.11.), illetve 46/2020. (III.16.) számú rendeletei miatt március 11. és május 31. között elmaradt előadásokkal kapcsolatban


Kedves Közönségünk!

A március 11. és május 31. között elmaradt előadásokat pótolni szerettük volna, de a COVID-19 járványveszély elhúzódása, illetve a nyári programok tervezése miatt ez sajnos nem lehetséges megoldás, ugyanis minden kitűzött előadás pótlására a nyári időszakban nincs mód. E probléma orvoslására a lehetőségek között szerepeltetjük a jegyek beváltását a júliusi előadásokra, illetve az ingyenes Átrium Baráti Kör tagságot azok számára, akik jövő évados voucherre (ajándékutalványra) cserélik be jegyeiket, ezzel a lehetőséggel az érintettek előbb tudnak a nekik időpontban megfelelő jegyhez jutni a következő hónapokban, mint a többi jegyvásárló, ezzel – és más intézkedésekkel is – próbáljuk segíteni, hogy mindenki minél előbb megnézhesse a kívánt előadást.

 

Az elmaradt előadások jegyvásárlói az alábbi lehetőségek közül választhatnak, amennyiben A JEGY.HU RENDSZERÉBEN, ONLINE vagy AZ INTERTICKET JEGYIRODÁIBAN vásároltak jegyet:

 

1.) #neváltsdvissza Köszönjük, ha csatlakoznak a Ne váltsd vissza! mozgalomhoz, amely a kulturális szervezeteknek nyújt jelentős segítséget az újranyitásban, számunkra ez magánszínházként különösen jelentős. Amennyiben tehát Ön a jegy árával támogatná az Átrium működését, ami nagyon sokat segít színházunk fennmaradásában, kérjük, kattintson ide és töltse ki az űrlapunkat 2020. július 17-ig. Aki jegye árával támogatja színházunkat, ajándékba adunk egyévi tagságot az Átrium Baráti Körben, amellyel a havi jegyvásárlás kezdete előtt, elővásárlással biztosíthatja helyét produkcióinkra. Ha jegyirodában vásárolta a jegyét, amelynek árát felajánlaná, kérjük, 2020. július 17-ig írjon egy emailt a jegy@atrium.hu címre az előadás időpontjának és a jegy azonosítóinak megjelölésével, hogy egyéves Átrium Baráti Kör-tagságát, amellyel a havi jegyvásárlás kezdete előtt, elővásárlással biztosíthatja helyét produkcióinkra, aktiválhassuk. Ugyanezt megteheti személyesen is az Átrium jegypénztárában, 2020. június 24. és július 17. között minden hétköznap délután 1 és este 7 óra között.

2.) Amennyiben Ön a jegyeit értékében szeretné beváltani a júliusi előadásokra, június 26-tól július 17-ig megteheti kizárólag személyesen, az Átrium jegypénztárában a készlet erejéig.

3.) Amennyiben Ön megváltott jegyeit Átrium ajándékutalványra váltaná át, kérjük, kattintson ide, és töltse ki űrlapunkat 2020. július 17-ig. Ezzel a megoldással a megváltott jegyek értékében színházunk bármely saját előadására 2021. július 15-ig beváltható utalványt adunk a megváltott jegyek helyett a 2020/21-es évadra. Aki ajándékutalványra váltja jegyeit, annak ajándékba adunk félévi tagságot az Átrium Baráti Körben, amellyel a havi jegyvásárlás kezdete előtt biztosíthatja helyét elővásárlással produkcióinkra a jövő évadban. Aki jegyirodában vásárolta a jegyét, csak személyesen, az Átrium pénztárában válthatja ajándékutalványra a váltott jegyeket.

4.) Amennyiben Ön a megváltott jegyek árát szeretné visszakapni, az online vásárolt jegyek árát az Interticket a kérdőívek lezárását követő 30 napon belül visszautalja az eredeti vásárlás során megadott címhez tartozó bankszámlára, amennyiben visszatérítési igényét 2020. július 17-ig jelzi ide kattintva, a megjelenő űrlapunkon. Figyelem! Online váltott jegyet személyesen, a jegypénztárban nem tudunk visszaváltani!
• FONTOS: Amennyiben a jegyet AJÁNDÉKBA kapta, figyeljen, hogy a jegy megvásárlójának e-mail címét és nevét adja meg, a visszautalás az eredeti vásárló bankszámlájára történik, ahogyan a sztornírozott számlát is neki állítja ki a rendszer!
• Amennyiben a jegyet JEGYIRODÁBAN vásárolta, az ide kattintva megjelenő űrlapot kell kitölteni!

 

Az elmaradt előadások jegyvásárlói az alábbi lehetőségek közül választhatnak, amennyiben AZ ÁTRIUM JEGYPÉNZTÁRÁBAN vagy A JEGYMESTER.HU ÉRTÉKESÍTŐ RENDSZERÉBEN vásároltak jegyet:

 

1.) #neváltsdvissza Köszönjük, ha csatlakoznak a Ne váltsd vissza! mozgalomhoz, amely a kulturális szervezeteknek nyújt jelentős segítséget az újranyitásban, számunkra ez magánszínházként különösen jelentős. Amennyiben tehát Ön a jegy árával támogatná az Átrium működését, ami nagyon sokat segít színházunk fennmaradásában, kérjük, 2020. július 17-ig írjon egy emailt a jegy@atrium.hu címre az előadás időpontjának és a jegy azonosítóinak megjelölésével, hogy egyéves Átrium Baráti Kör-tagságát, amellyel a havi jegyvásárlás kezdete előtt, elővásárlással biztosíthatja helyét produkcióinkra, aktiválhassuk. Ugyanezt megteheti személyesen is az Átrium jegypénztárában, 2020. június 24. és július 17. között minden hétköznap délután 1 és este 7 óra között.

2.) Amennyiben Ön a jegyeit értékében szeretné beváltani a júliusi előadásokra, június 26-án, pénteken délután 2 órától július 17-ig megteheti kizárólag személyesen, az Átrium jegypénztárában a készlet erejéig.

3.) Amennyiben Ön megváltott jegyeit Átrium ajándékutalványra váltaná át, kérjük, kattintson ide, és töltse ki űrlapunkat 2020. július 17-ig. Ezzel a megoldással a megváltott jegyek értékében színházunk bármely saját előadására 2021. július 15-ig beváltható utalványt adunk a megváltott jegyek helyett a 2020/21-es évadra. Aki ajándékutalványra váltja jegyeit, annak ajándékba adunk félévi tagságot az Átrium Baráti Körben, amellyel a havi jegyvásárlás kezdete előtt biztosíthatja helyét elővásárlással produkcióinkra a jövő évadban. Ugyanezt megteheti személyesen is az Átrium jegypénztárában, 2020. június 24. és július 17. között minden hétköznap délután 1 és este 7 óra között. A Jegymester ügyfelei online nem tudják jegyeiket beváltani, kérjük, fáradjanak be a jegypénztárba!

4.) Amennyiben Ön a megváltott jegyek árát szeretné visszakapni, kérjük, a jegyekkel, továbbá lehetőség szerint a számlával együtt fáradjon be az Átrium jegypénztárába, 2020. június 24. és július 17. között bármely hétköznap délután 1 és este 7 óra között, ahol a legfeljebb 20 ezer forint összértékű jegyek árát visszafizetjük, a sztornírozott számlát helyben átadjuk, a 20 ezer forint feletti összértékű jegyek árát pedig a kérdőívek lezárását követő 30 napon belül visszautaljuk, a sztornírozott számlát megküldjük, amennyiben visszatérítési igényéhez kapcsolódó űrlapunkat ott helyben kitölti, megadva rajta bankszámlájának adatait. A rendelkezési nyilatkozat megtételének határideje: 2020. július 17.

- - -

Kérjük, ha lehetőségeik megengedik, az 1.), 2.), 3.) verzió körül válasszanak, mert, mint azt biztosan tudják, az Átrium az elmúlt másfél év kormányzati elvonásai miatt már a pandémiás időszak előtt is kritikus anyagi helyzetben volt, az állapotot a veszélyhelyzet bevezetése és a kényszerű bezárás tovább súlyosbította. Ugyanakkor tudjuk, hogy most mindenkinek nehéz, és ilyen esetben még nehezebb kérni, de nagyon köszönjük, ha ezzel segíteni tudják az Átrium újranyitását és fennmaradását!

 

Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy 2020. július 17. után a COVID–19-veszélyhelyzet okán született kormányrendeletek miatt elmaradt előadások jegyeinek cseréje, beváltása, felhasználása nem lehetséges! A banki utalásokra és a voucherek elküldésére július 17. után kerül sor!

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben visszaváltott jegy számláját felhasználták bármely elszámoláshoz, a számla sztornírozása után az eredeti számla érvénytelenné válik, az ezzel kapcsolatos teendők a felhasználót terhelik.

 

Információ SZÉP Kártyával fizetők számára

Amennyiben Önök SZÉP Kártyával fizettek, és visszaigénylik a jegyük árát, kérjük, hosszabb ügyintézésre számítsanak, a jegyek árát a megfelelő nyilatkozatok kitöltése után a SZÉP Kártyára fogjuk visszaszármaztatni.

 

Információ a vouchertulajdonosok számára

A 2019/20-as évad Átrium ajándékutalványok érvényességét meghosszabbítottuk, ezek felhasználhatók a 2020. december 23-ig játszott előadásokra.

 

Amennyiben az online űrlapok kitöltésével kapcsolatban kérdése van, kérjük, hívja az Interticket ügyfélszolgálati telefonszámát: +36 1 266 0000. Bármely egyéb felmerülő kérdés esetén, kérjük, írjon a jegy@atrium.hu címre. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a levelek kivételesen magas száma miatt nem tudunk azonnal válaszolni, az üzeneteket beérkezési sorrendben dolgozzuk fel.

 

Bízunk a mielőbbi találkozásban az Átrium színháztermében,

megköszönve kitartó türelmüket és megértésüket, egészséges és biztonságos jövőt kívánva mindannyiunknak:

az Átrium csapata

 

- - -

 

Júliusi műsorunk jegyvásárlása június 30-án (kedden) délután 4 órakor kezdődik. Akik a fentiek közül a 2.) lehetőséget választják, június 26-án (pénteken) délután 2 órától vásárolhatnak jegyet júliusi előadásainkra.