Tájékoztatás az Átrium elhalasztott előadásaival kapcsolatban


...

Tájékoztatás az Átrium elhalasztott előadásaival kapcsolatban

Tisztelt Közönségünk!

Mivel jelenleg csak korlátozásokkal játszhatnak a színházak (védettségi igazolvány szükséges az előadások megtekintéséhez), a 2020 őszén elhalasztott előadások pótlására 2021 őszén kerül sor. A jegyek érvényesek, a pótló előadások listája az atrium.hu oldalon lesz folyamatosan hozzáférhető, várhatóan 2021 júliusában.

Azonban az Átrium addig is lehetőséget biztosít a következőkre:

  •  Aki az elhalasztott előadás jegyét másik, a nyár folyamán meghirdetett előadásra szeretné beváltani, megteheti május 8-tól a jegy@atrium.hu címen vagy május 11-től személyesen az Átrium jegypénztárában hétköznap délután 3 és este 7 óra között. Az érintett előadások nézőit a nyári időpontokról külön értesítjük a megadott emailcímen, és számukra időt biztosítunk az esetleges átváltást segítendő.
  •  Aki az elhalasztott előadás fel nem használt jegyét Átrium Voucher ajándékutalványra váltaná, amely 2022. június 30-ig használható fel, megteheti a jegy.hu felületén május 10-től augusztus 31-ig.  A beváltott utalványokat a határidő utáni 30 napban küldi meg az Interticket a vásárláshoz használt címre.
  • Aki az elhalasztott előadás fel nem használt jegyével nem kíván élni, a jegy árának összegét támogatásként felajánlhatja az Átrium számára a jegy.hu felületén május 10-től augusztus 31-ig.

Aki mindezen lehetőségekkel nem kíván élni, szeretettel várjuk ősszel, a pótló előadáson. Az augusztusi, szeptemberi és októberi műsorunk terveink szerint július végéig elérhetővé válik. Akinek a pótló időpont nem felel meg, augusztus 31-ig élhet a fenti lehetőségek bármelyikével. Augusztus 31. után a jegyek automatikusan a pótló időpontra lesznek érvényesek. 

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a jogszabály szerint jelenleg színházba csak érvényes védettségi igazolvánnyal lehet menni. Kérjük, csak ennek birtokában váltsanak jegyet, és belépéskor a személyi igazolvánnyal és a jeggyel együtt adják át ellenőrzésre. 

Köszönjük türelmüket és megértésüket!