Tájékoztatás a koronavírus terjedésével összefüggésben


Tájékoztatás a koronavírus terjedésével összefüggésben

Tisztelt Közönségünk!

Színházunk folyamatosan követi a koronavírussal összefüggő közegészségügyi adatokat és információkat. A közönségforgalmi mosdókban antibakteriális kézmosót, továbbá a koronavírus felismerésével és a helyes kézmosás módjával kapcsolatos Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat által kiadott információs táblákat helyeztünk el. Munkatársaink számára minden üzemi helyiségben ugyancsak rendelkezésre áll kézfertőtlenítő.

Sokan érdeklődnek, ezért jelezzük: amíg a közösségi programok látogatását a kormány vagy az illetékes hatóság fel nem függeszti a járvány elkerülése érdekében, addig az előadásokat terveink szerint rendben megtartjuk és a jegyeket nem váltjuk vissza. Amennyiben egy előadás bármilyen okból elmarad, a jegyeket vissza- vagy egy későbbi előadásra beváltjuk, így anyagi veszteség nem éri nézőinket.

A közösségi felelősség jegyében kérjük, hogy az influenzás (fertőző) tünetekkel rendelkező betegek ne jöjjenek se színházba, se más közösségbe! Kiemelten kérünk mindenkit, hogy kizárólag zsebkendőbe köhögjön, tüsszögjön, a zsebkendőt dobja a szemetesbe, és mosson (fertőtlenítsen) kezet utána!

Kérjük nézőinket, kövessék a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs információit és utasításait!

az Átrium csapata