Szeptemberi premier: színházban az Újságmúzeum!


...
Réczei Tamás, Grósz Zsuzsanna, Huzella Júlia, Sal Endre – fotó © Mészáros Csaba

Szeptemberi premier: színházban az Újságmúzeum!

Facebook-oldal, kiállítás és rádióműsor után új formában mutatkozik meg az Újságmúzeum: a történetek ezúttal a színpadon elevenednek meg, az Átriumban, a tervek szerint havonta.

Sal Endre újságíró három évvel ezelőtt hozta létre a Facebookon az Újságmúzeum oldalát. Az egy-egy ismert személy vagy történet kevésbé ismert részleteit is megvilágító bejegyzések rövid idő alatt nagy rajongótábort szereztek maguknak, jelenleg több mint 136 ezren kedvelik az oldalt, és olvassák félmúltunk hol jelentős büszkeségre, hol mély szomorúságra okot adó történeteit.

Az Újságmúzeum Live előadásokban a Sal Endre által feldolgozott történetekből Réczei Tamás szerkesztői-rendezői munkája által kerekedik egy izgalmas este, amelyről azt sem tudhatjuk előre, mely évtizedet fogja megidézni: a két házigazda több forgatókönyvvel készül, és a nézőkön múlik, hogy aznap mely történetek kerülnek elő – ennek megfelelően minden egyes alkalom, minden egyes este egyedi és megismételhetetlen. A hangulat megteremtése érdekében korabeli dalok is felhangzanak, ebben Huzella Júlia színésznő és Grósz Zsuzsanna zongoraművész lesz az est házigazdáinak segítségére.

Az Újságmúzeum Live szeptember 10-én debütál az Átriumban. Jegyek itt kaphatók.

 

COVID-19 tájékoztatás | Az Átrium kézmosási és kézfertőtlenítési lehetőséget biztosít látogatóinak, kérjük, hogy használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket. A színház területére csak tünetmentesen lehet belépni, ha köhögnek, lázasak, ne látogassák intézményünket. Kérjük Önöket, hogy a színházban viseljenek orrot és szájat eltakaró maszkot. Maszk a jegypénztárban és az Átrium Bisztróban is vásárolható. A színházterembe már kezdés előtt be lehet menni, kérjük nézőinket, hogy folyamatosan foglalják el a helyüket a nézőtéren. Részesítsék előnyben az online színházjegy-vásárlást, jegypénztárunkban és az Átrium Bisztróban, kérjük, lehetőség szerint készpénzmentes fizetési megoldást válasszanak! Kérjük, figyeljenek és vigyázzanak egymásra!