Segíts, hogy segíthessünk – Jótékonysági est az Átriumban


...

Segíts, hogy segíthessünk – Jótékonysági est az Átriumban

Neves művészek közreműködésével adománygyűjtő estet szervez az Oltalom Karitatív Egyesület és az Átrium. 

Az Oltalom Karitatív Egyesület idén 30 éve kitartóan végez szerteágazó munkát és biztosít éjjeli menedékhelyet, nappali melegedőt, ingyen konyhát, női szállót, anyaotthont, egészségügyi ellátást, menekültszállót, sportegyesületet és óvodát, hogy segíthesse a legelesettebbeket. Legyen szó gyerekekről, bántalmazott anyákról vagy szegény menekült családokról.

Elmondhatjuk, hogy az elmúlt időszakban, hihetetlen segítőkészséget tapasztaltunk mindazoktól, akik a munkánkat figyelemmel kísérték. Természetbeni, anyagi vagy szóbeli támogatásuknak óriási szerepe volt abban, hogy idén eljuthassunk a 30. születésnapunkig. Ahhoz, hogy ezt a kiterjedt munkánkat folytatni tudjuk az előttünk álló 30 évben, további összefogásra van szükségünk.

A december 6-án, pénteken megrendezésre kerülő jótékonysági gálán a méltó ünnepi hangulathoz a következő művészek járulnak hozzá: Borsányi Dániel, Czvikker Lilla, Fodor Tamás, Fullajtár Andrea, Hegedűs D. Géza, Hernádi Judit, Kócosak (Kovács Tamás, Lestyán Attila, Martinkovics Máté, Szántó Balázs), Wagner Puskás Péter, Spiró György, Vaklárma (Juhász Tomi, Gerle Kata, Pregitzer Gábor). A műsort Sándor Erzsi vezeti.

Ünnepeljünk és segítsünk együtt december 6-án 19 órától az Átriumban! Jegyek még kaphatók.