Nyitva az Átrium Bisztró!


...

Nyitva az Átrium Bisztró!

Az Átrium Színház kényszerű szünete ellenére a színház előcsarnokában új vendéglátóhely nyílt Átrium Bisztró néven. Egész napos reggelivel, mindenmentes édességekkel, somogyi házi sültekkel és egyedi italkínálattal várjuk vendégeinket, a pandémiás korlátozások enyhítését követően pedig koncertek és kulturális programok is lesznek.

Az Átrium egyedi, Bauhaus stílusú előcsarnokában megnyílt Átrium Bisztró tágas belső tere lehetővé teszi, hogy a vendégek biztonságos távolságban és kényelmesen ülhessenek le asztalaikhoz. Az étel- és italkínálatban a magyar klasszikus retró találkozik a modern kortárssal, hétfőtől szombatig, reggeltől késő estig. A Freyjából érkezik minden nap a 2019-es Kenyérlelke fesztiválon első helyezést elért croissant. Bisztrónk különösen nagy hangsúlyt fektet az ételérzékeny vendégekre, a Lavita cukor-, glutén- és laktózmentes süteményeitől a növényi tej alapú kávékon át a cukormentes limonádéig terjed a kínálat. A hely kutyabarát, így bárki betérhet a kedvencével is.

Hivatalos megnyitóra egyelőre nem került sor – hiszen a rendezvények be vannak tiltva –, de amint lehet, ezt pótoljuk, és más rendezvényekkel is jelentkezik majd a Margit körúti Átrium Bisztró, amelyben a II. Kerület Kártya tulajdonosai az ételeket és az alkoholmentes italokat 10% kedvezménnyel fogyaszthatják.

Nyitvatartás: hétfőtől szerdáig reggel 9-től este 10-ig, csütörtökön és pénteken reggel 9-től éjfélig, szombaton délután 4-től éjfélig, vasárnap zárva (csak akkor lesz nyitva, ha előadás vagy rendezvény van a színházteremben).

Szeretettel várunk mindenkit!

Hernádi Judit az Átrium Bisztróban

Szendvicseink

Mindenmentes édességek a Lavitától

Freyja vajas croissant - I. helyezés, Kenyérlelke fesztivál 2019

Kávépultunk

Első vendégeink között: Bubi, Süti, Kristóf

A jobb felső képen: Kristóf, az Átrium Bisztró egyik első vendége – fotó: Havasi Antonietta