Műsorváltozás | Az Őrült Nők Ketrece


...

Műsorváltozás | Az Őrült Nők Ketrece

Kedves Közönségünk!

Sajnálattal tájékoztatjuk nézőinket, hogy váratlan betegség miatt Az Őrült Nők Ketrece június 11-i előadása elmarad.
Mint ismeretes, a Kultúrbrigád július 14-ig üzemelteti az Átriumot, ezért pótló előadást ezen a helyszínen sajnos már nem tudunk kitűzni.

Mivel Az Őrült Nők Ketrece előadást a következő évadban is tervezzük játszani, egy másik helyszínen – már csak centikre vagyunk attól, hogy beszámoljunk a részletekről –, ezért felajánljuk, hogy a mai előadás jegyeit becseréljük a következő évad első Az Őrült Nők Ketrece előadásának jegyére azonos kategóriában. Amennyiben ez megfelel, nincs teendő, a jegyet őrizzék meg, munkatársaink jelentkezni fognak emailben, a konkrét időpontot a hónap végén tudjuk megadni.

Amennyiben Önnek jegye van erre a mai, elmaradó előadásra, de most nem kap/kapott értesítő emailt arra a címre, amelyet vásárláskor megadott, adategyeztetés miatt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot jegye egyidejű megküldésével a musorvaltozas@atrium.hu címen.

Aki vissza szeretné váltani a jegyét, vagy Kultúrbrigád ajándékutalványra váltaná a jegyeket, netán másik meghirdetett előadásra váltaná jegyeit, erre is van lehetőség, kérjük, hogy online vásárolt jegy esetén a musorvaltozas@atrium.hu címre a pdf-jegyet csatolva írjon, melyiket választja, személyesen vásárolt jegy esetén akár a fenti címen online, akár az Átrium jegypénztárában kezdeményezhető. Ennek határideje 2024. június 15.

A június 12-i előadás megtartásáról holnap délelőtt adunk tájékoztatást. Kérjük, addig ne érdeklődjenek, mert – a váratlan betegségek lefolyásának megbecsülhetetlen sajátosságai miatt – előzetesen nincsenek információink, így tájékoztatást sem tudunk adni. Bízunk az előadás megtartásában!

A kellemetlenségért kérjük megértésüket és szíves elnézésüket. Megbetegedett művészünknek a lehető leggyorsabb gyógyulást kívánjuk!