Műsorváltozás – Cigány magyar


...

Műsorváltozás – Cigány magyar

Kedves Nézőink!

A Tudás Hatalom és a Mentőcsónak Cigány magyar című, október 10-re és 17-re kitűzött előadásai elmaradnak, az előadás a produkciót létrehozó társulat döntése alapján többé nem kerül műsorra. A társulat levelét lentebb olvashatják. A 2020. október 17-re, november 14-re, valamint a 2021. októberi időpontokra megváltott jegyek becserélhetők a Mentőcsónak Holtverseny és A bogyósgyümölcskertész fia című előadásaira vagy értékében az Átrium bármely más produkciójára vagy az előadás időpontjáig visszaválthatók vagy a színháznak támogatásként felajánlhatók az Átrium jegypénztárában vagy a jegy@atrium.hu emailcímen. Elnézést kérünk a kellemetlenségért, megértésüket köszönjük!


A Tudás Hatalom csoport üzenete:

Sziasztok!
Szívfájdalommal, de mégis picit megkönnyebbülve jelentjük be, hogy a Tudás Hatalom csoport Cigány magyar című előadását nem visszük többé színpadra.
A koronavírus miatti másféléves kényszerszünet sokféle változást hozott, mindannyiunk élethelyzete más. A társulati lét lehetőségei bekorlátozódtak, így nincs mód arra, hogy a magunk által elvárt színvonalon folytathassuk a játékot.
Régóta érlelődött ez a döntés. A darab játszása emberileg és művészileg egyaránt rendkìvül megterhelő volt. Gyógyultunk, de sebződtünk is általa.
Hálásak vagyunk a szeretetért, amit a közönség sugárzott felénk. Hálásak vagyunk az Átriumnak, amiért otthonra leltünk náluk.
Jó volt az előadások végén meghajolni előttetek. Most is így teszünk. Köszönjük azokat a pillanatokat a nagyérdeműnek, és köszönjük a színháznak is!
Taven baxtale!
A Tudás Hatalom csoport