Műsorváltozás 2022. január


...

Műsorváltozás 2022. január

Sajnálattal tájékoztatjuk tisztelt közönségünket:

• A 2022. január 14-én 18 órára a 123-as laborba kitűzött Szociopoly című interaktív színházi társasjátékunkat betegség miatt elhalasztjuk. A megváltott jegyek automatikusan érvényesek a 2022. január 28-án, pénteken 18 órára kitűzött előadásra. Amennyiben az időpont megfelelő, nincs teendő, a meglévő jegyek az új, pótló időpontban átváltás nélkül felhasználhatók. Amennyiben nem felel meg a pótló időpont, a jegyek legkésőbb 2022. január 21-ig beválthatók értékében az előadás másik kitűzött időpontjaira, vagy a Mentőcsónak és az Átrium bármely más meghirdetett előadására, vagy Átrium Voucher ajándékutalványra, vagy felajánlhatók támogatásként a színház számára, vagy visszaválthatók a jegy@atrium.hu címen vagy az Átrium jegypénztárában nyitvatartási időben, a jegy és a számlázási adatok (név, cím, cég esetén adószám, ha szükséges: bankszámlaszám) egyidejű megküldésével.

• A 123-as laborba 2022. január 15-én 19:30 órára kitűzött Nézz le! és 2022. január 22-én 19:30 órára kitűzött Megáll az idő című előadásainkat betegség miatt elhalasztjuk. A megváltott jegyek automatikusan érvényesek a Nézz le! esetében a 2022. február 12-én, szombaton 19:30 órára kitűzött előadásra, a Megáll az idő esetében a 2022. február 4-én, pénteken 19:30 órára kitűzött előadásra. Amennyiben az időpont megfelelő, nincs teendő, a meglévő jegyek az új, pótló időpontban átváltás nélkül felhasználhatók. Amennyiben nem felel meg a pótló időpont, a jegyek legkésőbb 2022. január 22-ig beválthatók értékében a Mentőcsónak és az Átrium bármely más meghirdetett előadására, vagy Átrium Voucher ajándékutalványra, vagy felajánlhatók támogatásként a színház számára, vagy visszaválthatók a jegy@atrium.hu címen vagy az Átrium jegypénztárában nyitvatartási időben, a jegy és a számlázási adatok (név, cím, cég esetén adószám, ha szükséges: bankszámlaszám) egyidejű megküldésével.

• Az Átrium színház 2022. január 16-án 14:30 órára kitűzött Az Őrült Nők Ketrece című előadását betegség miatt elhalasztjuk. A megváltott jegyek automatikusan érvényesek a 2022. március 14-én, hétfőn 14:30 órára tervezett előadásra. Amennyiben az időpont megfelelő, nincs teendő, a meglévő jegyek az új, pótló időpontban átváltás nélkül felhasználhatók. Amennyiben nem felel meg a pótló időpont, a jegyek legkésőbb 2022. január 24-ig beválthatók értékében az Átrium bármely más meghirdetett előadására, vagy Átrium Voucher ajándékutalványra, vagy felajánlhatók támogatásként a színház számára, vagy a visszaválthatók a jegy@atrium.hu címen vagy az Átrium jegypénztárában nyitvatartási időben, a jegy és a számlázási adatok (név, cím, cég esetén adószám, ha szükséges: bankszámlaszám) egyidejű megküldésével.

• Az Átrium színház 2022. január 18-án, 19-én és 20-án 19:30 órára kitűzött Az Őrült Nők Ketrece című előadásait betegség miatt elhalasztjuk. A január 18-i jegyek a március 1-jén 19:30 órára tervezett előadásra automatikusan érvényesek. A január 19-i jegyek a március 16-án 19:30 órára tervezett előadásra automatikusan érvényesek. A január 20-i jegyek a március 15-én 14:30 órára (délután!) tervezett előadásra automatikusan érvényesek. Az előadást angol nyelvű felirattal játsszuk. Amennyiben a pótlás időpontja megfelelő, nincs teendő, a meglévő jegyek az új időpontban átváltás nélkül felhasználhatók. Amennyiben nem felel meg a pótló időpont, a jegyek legkésőbb 2022. január 24-ig beválthatók értékében az Átrium bármely más meghirdetett előadására, vagy Átrium Voucher ajándékutalványra, vagy felajánlhatók támogatásként a színház számára, vagy a visszaválthatók a jegy@atrium.hu címen vagy az Átrium jegypénztárában nyitvatartási időben, a jegy és a számlázási adatok (név, cím, cég esetén adószám, ha szükséges: bankszámlaszám) egyidejű megküldésével.

• A 2022. január 21-én, pénteken 19:30 órára kitűzött A félelem megeszi a lelket című előadásunkat, valamint a 2022. január 23-án, vasárnap 16:00 órára kitűzött Igenis, miniszterelnök úr! című előadásainkat elhalasztjuk. A megváltott jegyek automatikusan érvényesek A félelem megeszi a lelket esetében a 2022. március 3-án, csütörtökön este 19:30 órára kitűzött időpontra, az Igenis, miniszterelnök úr! esetében a 2022. március 4-én, pénteken este 19:30 órára kitűzött időpontra. Amennyiben az időpont megfelelő, nincs teendő, a meglévő jegyek az új, pótló időpontban átváltás nélkül felhasználhatók (az Igenis, miniszterelnök úr! esetében a korábban elhalasztott 2021. november 28-i jegyek is erre az előadásra érvényesek). Amennyiben nem felel meg a pótló időpont, a jegyek legkésőbb 2022. január 27-ig beválthatók értékében az előadás másik kitűzött időpontjaira, vagy más meghirdetett előadásra, vagy Átrium Voucher ajándékutalványra, vagy felajánlhatók támogatásként az Átrium számára a jegy@atrium.hu címen vagy az Átrium jegypénztárában nyitvatartási időben, a jegy és a számlázási adatok (név, cím, cég esetén adószám) egyidejű megküldésével.

• 2022. január 28-án, pénteken este fél 8-kor a meghirdetett Egy, kettő, három című előadás helyett az Isteni végjáték – Egy este a Mindenhatóval című komédiát játsszuk, amelyre a megváltott jegyek automatikusan érvényesek. Amennyiben az Egy, kettő, három című előadást kívánják megtekinteni, jegyeik beválthatók a 2022. február 16-án este fél 8-kor kezdődő előadásra, vagy Átrium Voucherre becserélhetők legkésőbb január 28-án este fél 8-ig az Átrium jegypénztárában.

A kellemetlenségért elnézésüket és megértésüket kérjük, a produkciók megbetegedett közreműködőinek mihamarabbi gyógyulást kívánunk!

A pótló időpontok teljes listája itt olvasható.