Márciusi műsort hirdetett az Átrium


...
Alföldi Róbert az Igenis, miniszterelnök úr! című előadáson - fotó © Lakatos Péter

Márciusi műsort hirdetett az Átrium

Bizakodva nézünk a jövőbe. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy márciusban új sorozatot indítunk az Átriumban a RefCOO szervezésében. A havi rendszerességgel jelentkező Marslakók című tudománynépszerűsítő talkshow-ban egy-egy világhírű, nemzetközi elismertségű magyar tudóst látunk vendégül, akiket Vecsei H. Miklós faggat kutatói karakterükről, munkásságukról, mindennapjaikról. Az első epizód március 20-án lesz látható, a vendég Barabási Albert-László hálózatkutató lesz. 

A színházi előadások sorát márciusban Molnár Ferenc Egy, kettő, három című darabja indítja (1-jén kétszer). Az Átrium utolsó bemutatója, a 12 dühös ember három alkalommal kerül színre (10-én és 17-én kétszer). Ugyancsak három előadást játszunk az Igenis, miniszterelnök úr! (19-én, 21-én, 22-én), a Chicago (23-án kétszer és 25-én) és a Pintér Béla és Társulata Kaisers TV, Ungarn (2-án és 3-án ) című előadásából. Két-két alkalommal kerül műsorra Yasmina Reza házassági komédiája, Az öldöklés istene (6-án és 26-án), a Hernádi Judit többszörösen díjazott főszereplésével látható A félelem megeszi a lelket (18-án és 30-án), a Bodó Viktor rendezte korrupciós pszicho-thriller-krimi-komdéia, A Krakken művelet (9-én kétszer), a Duda Éva Társulat és a Budapesti Operettszínház Frida című produkciója (4-én és 5-én), valamint Pintér Béla Titkaink című előadása (7-én és 8-án). Az Őrült Nők Ketrece egymás után ötször kerül színre (11-től 13-ig esténként, 15-én délután, 16-án este) a hónapban. A Vaknyugat március 31-én lesz látható. Az Így szerettek ők című felolvasószínházi sorozatban Krúdy Gyula életét dolgozzuk fel, Gyabronka József és Járó Zsuzsa szereplésével, az előadást március 27-én mutatjuk be. A Krizshow-ban 29-én Krizsó Szilvia vendégei Kepes András író, újságíró, egykori televíziós szerkesztő, műsorvezető, riporter, illetve Korda György és Balázs Klári bridzsszakértő táncdalénekes-duó lesznek.

A Mentőcsónakban e hónapban Cigány magyar és a Szociopoly két-két alkalommal lesz műsoron, de láthatják a Menekülj okosan!-t és a Megáll az időt is.

A színház fennmaradásához még mindig a közönség segítségét kérjük, a részletek a tamogatas.atrium.hu címen találhatók.

Amíg lehet, folytatjuk.