Májustól a tao miatt nem játssza az Átriumban előadásait az Operettszínház


Májustól a tao miatt nem játssza az Átriumban előadásait az Operettszínház

Értesítjük kedves nézőinket, hogy a Budapesti Operettszínház vezetősége a Nők az idegösszeomlás szélén és a Frida című előadások játszását májustól sajnos nem tudja vállalni, mint írják, „a kialakult tao helyzet bizonytalansága miatt, és ameddig ez a kérdés nem tisztázódik”. A döntésről a Budapesti Operettszínház művészeti titkára tájékoztatta emailben az Átriumot.

A Nők az idegösszeomlás szélén április 16-17-18-án, a Frida március 4-én és 5-én, valamint április 21-én és 22-én még látható lesz az Átriumban, a májusra és júniusra megállapodás szerint tervezett előadások nem valósulnak meg.

Frissítés: Az Operettszínház közleménye kapcsán tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy a Frida és a Nők az idegösszeomlás szélén című előadásokat érintően mindössze a Budapesti Operettszínház hivatalos emailcíméről érkező döntést ismertettük. A döntés váratlanul érte a színházat, az ügyről az Operettszínház az Átriummal semmiféle előzetes egyeztetést nem folytatott. Nagyon sajnáljuk, hogy partnerünk ezt a tájékoztatást sérelmesnek, etikátlannak és jogilag aggályosnak tartja.