Kedvezmény a II. kerületieknek november 1-jétől az Átriumban


...

Kedvezmény a II. kerületieknek november 1-jétől az Átriumban

November 1-jétől a II. kerület lakói kedvezménnyel válthatnak jegyet az Átriumban a színház saját előadásaira a II. Kerület Kártyával.

Az elmúlt héten felvette a kapcsolatot egymással a II. kerület önkormányzatának új vezetése és az Átrium csapata. Őrsi Gergely polgármester, mint elmondta, hosszú távú, tervezhető, tartalmi együttműködésben gondolkodik a kerület legjelentősebb kulturális intézményével, ami az Átrium számára megnyugtató, és fontos lépés a tervezhetőség, a színház kiszámítható jövőképének megteremtése tekintetében. Bár az első megbeszélés még csak a tartalmi együttműködés kereteinek megtervezéséről szólt, a kerület nyitottsága és a partneri viszony kialakítását célul kitűző attitűdje okán a színház vezetése úgy döntött, hogy 2019. november 1-jétől az Átriumban történő személyes jegyvásárlás alkalmával az Átrium Produkció és a Mentőcsónak előadásaira 10% kedvezményt adunk a színházunknak otthont adó kerület lakói számára kiváltható II. Kerület Kártya tulajdonosai számára.

A városvezetés és a színház megbeszéléseinek eredményéről természetesen folyamatosan tájékoztatni fogjuk közönségünket, bízunk benne, hogy a II. kerület és a főváros vezetése már a közeljövőben enyhíteni tud a kulturális kormányzat Átriumot sújtó döntéseinek hatásán, ahogyan abban is bízunk még mindig, hogy a kulturális kormányzat értékeli a minőségi munkát, és korrigálja az egyes független színházakat érintő jelentős forráscsökkentést, aminek következtében – hosszútávon – visszaépíthetővé válik az Átriumban folyó színházi műhelymunka, csökkenthetők lesznek az emelt jegyárak, és megfelelő létszámban, méltó munkakörülmények között tudjuk folytatni a színházi tevékenységet. Folytatjuk.

>>> A II. Kerület Kártyáról itt olvashatnak részletesen.