Gyabronka Józseffel, Háy János-premierrel és Alföldi Róberttel nyit az Átrium


...

Gyabronka Józseffel, Háy János-premierrel és Alföldi Róberttel nyit az Átrium

Május 21-től már élő előadások lesznek a budapesti Átrium színházban. Az első produkciót, Nassim Soleimanpour Fehér nyuszi, vörös nyuszi című darabját Gyabronka József egyszeri és megismételhetetlen előadásában már a helyszínen és online is lehet követni. Ezen az estén még szűkített nézőtérrel és maszkviselési kötelezettséggel lehet részt venni. Jegyek már kaphatók mind a helyszíni, mind az online előadásra.

Május 22-én premierre kerül sor: Háy János A bogyósgyümölcskertész fia című kamaszregényének színházi változata lesz látható az 50 fős Bisztrószínpadon az Átriumban. A címszerepet – az elbeszélőt, és általa az összes szereplőt – Kovács Máté alakítja, az előadást Kocsis Gergely rendezte. Az előadás 23-án és 28-án is műsorra kerül májusban. Ezekre az előadásokra május 10-től válthatók jegyek az atrium.jegy.hu oldalon.

Június 3-án és 5-én David Javerbaum Isteni végjáték. Egy este a Mindenhatóval című darabjának ősszel bemutatott magyar változatát újítjuk fel. A Mindenható szerepét Alföldi Róbert játssza, angyalai Ivanics Tamás és Kovács Máté. Ezekre az előadásokra május 12-től válthatók jegyek.

Június 4-én, pénteken este tartja az Átrium sz ÚjraÚjraMegnyitót a Bisztrószínpadon.

Június végén mutatja be az Átrium a Mefisztó című kortárs zenés kabarét. A Klaus Mann regénye nyomán, Mikó Csaba és Kukk Zsófia színházi átirata alapján készült produkciót a társulat: Alföldi Róbert, Hartai Petra, Huzella Júlia, Nagyabonyi Emese, Péterfy Bori, Tornyi Ildikó, valamint a rendező, a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház igazgatója, Urbán András jegyzi. Erre az előadásra május második felétől válthatók jegyek az atrium.jegy.hu oldalon.

 

A színházlátogatáshoz jelenleg érvényes védettségi igazolvány szükséges. Ezért az Átriumban 2020 őszén elhalasztott előadások pótlására 2021 őszén kerül sor. A jegyek érvényesek, a pótló előadások listája az atrium.hu oldalon lesz folyamatosan hozzáférhető, várhatóan 2021 júliusától.

 

Azonban az Átrium addig is lehetőséget biztosít a következőkre:

• Aki az elhalasztott előadás jegyét másik, a nyár folyamán meghirdetett előadásra szeretné beváltani, megteheti május 8-tól a jegy@atrium.hu címen vagy május 10-től személyesen az Átrium jegypénztárában hétköznap délután 3 és este 7 óra között. Az érintett előadások nézőit a nyári időpontokról külön értesítjük a megadott emailcímen, és számukra időt biztosítunk az esetleges átváltást segítendő.

• Aki az elhalasztott előadás fel nem használt jegyét Átrium Voucher ajándékutalványra váltaná, amely 2022. június 30-ig használható fel, megteheti a jegy.hu felületén május 10-től augusztus 31-ig.  A beváltott utalványokat a határidő utáni 30 napban küldi meg az Interticket a vásárláshoz használt címre.

• Aki az elhalasztott előadás fel nem használt jegyével nem kíván élni, a jegy árának összegét támogatásként felajánlhatja az Átrium számára a jegy.hu felületén május 10-től augusztus 31-ig.

 

Aki mindezen lehetőségekkel nem kíván élni, szeretettel várja az Átrium ősszel, a pótló előadáson. Az augusztusi, szeptemberi és októberi műsor a tervek szerint július végéig elérhetővé válik. Akinek a pótló időpont nem felel meg, augusztus 31-ig élhet a fenti lehetőségek bármelyikével. Augusztus 31. után a jegyek automatikusan a pótló időpontra lesznek érvényesek.

 

Az Átrium Bisztró keddtől szombatig délután fél 3-tól este fél 10-ig várja látogatóit, idén terasszal bővült a vendégtér. A jegypénztár hétköznap délután 3 és este 7 között áll az Átrium közönségének rendelkezésére, természetesen maszkviselési kötelezettséggel.