Grecsó–Hrutka-koncert, Jordán–Lukáts-felvételi a Krizshow-ban


...
fotó: Krizsó Szilvia fb

Grecsó–Hrutka-koncert, Jordán–Lukáts-felvételi a Krizshow-ban

A szeptember 18-án új kötettel jelentkező Grecsó Krisztián énekel, gitározik és Hrutka Róberttel ad koncertet, a standuppal készülő, friss VIDOR-életműsdíjas Jordán Tamás Lukáts Andorral Krizsó Szilviát felvételiztetik újonnan induló színiiskolájukba – ezzel várja közönségét a Krizshow vasárnap este az Átriumban.

Krizsó Szilvia ajánlója:
„Elképesztően jó közönség gyűlt össze a Krizshow átriumos, teltházas debütálásán, amiért nagyon hálás vagyok. Most vasárnap (szeptember 17-én) mindent bevetünk, hogy ez megismétlődjön. Grecsó Krisztián megmutatja sokoldalú tehetségét, Hrutka Róberttel nem csak közösen énekel majd, de gitározik is! És, hogy ne mondhassák, hogy csak Katát könnyű táncba vinni, Krisztián engem is megtáncoltat, de a stílus egyelőre maradjon az én titkom.
Jordán Tamáshoz Lukáts Andor érkezik, akik ketten együtt egy rögtönzött színitanodát mutatnak be, engem felvételiztetnek színész tanoncnak, amire én magam is kíváncsi vagyok. Az előadás szünetében és után Jordán Tamás a nemrég megjelent könyvét is dedikálja majd, így bőven lesz részünk izgalmas és szórakoztató programban! Remélem, velem tartanak!”

Grecsó Krisztán előzetes szavai:

Jegyvásárlás a szeptember 17-i Krizshow-ra