Előjegyzés teltházas előadásainkra


...
Bach Kata és Fehér Balázs Benő Az Őrült Nők Ketrece című előadásban – fotó: Dudás Ernő

Előjegyzés teltházas előadásainkra

Jó néhány előadásunkra több hónapra előre el van adva minden jegy. Hogy ne maradjon le a következő előadásokról, kérjen értesítést a jegyvásárlás indulásáról az adott produkcióra. Íme a részletek.

Az Őrült Nők Ketrece című előadásunk esetében a jegy@atrium.hu címen kérhetnek értesítést a következő havi jegyvásárlás indulásáról. Kollégáink felveszik mailcímüket, és mielőtt elindulna a jegyvásárlás, emailt küldenek az időpontokról és a dátumról, így interneten, illetve személyesen is megvásárolhatják a belépőt. A dátumok ismeretében természetesen le is lehet foglalni a jegyeket, ebben az esetben három munkanapon belül kell átvenni a foglalást az Átriumban.

A Sehova Kapuja, a Kaisers TV, Ungarn, a Tündöklő Középszer és a Parasztopera esetében a jegy@pbest.hu mailcímre írva kérhetnek értesítést az előadások legközelebbi műsorra tűzéséről. A Pintér Béla és Társulata szervezői ilyenkor feljegyzik a címet, és amikor az adott produkció műsorra kerül, üzenetet küldenek, amelyre válaszüzenetben lehet megadni, az időpontok közül melyik megfelelő a feliratkozott számára.

Bemutatóink, illetve az évad későbbi részében műsorra kerülő előadásainkról szintén vezetünk előjegyzési listát, a jegy@atrium.hu, a Budapesti Operettszínház produkciói esetében a jegy@operett.hu, illetve a Pintér Béla és Társulata előadásai esetében a jegy@pbest.hu címen kérhető értesítés a jegyvásárlás kezdetéről.