Elmaradó előadások az Átriumban


...

Elmaradó előadások az Átriumban

Tisztelt közönségünk,

az Átrium körül kialakult bizonytalanság nem biztosítja a nyugodt, zavartalan alkotómunka körülményeit, ezért sajnálattal tájékoztatjuk önöket, hogy a Kasszasiker című előadást terveinkkel ellentétben nem tudjuk bemutatni.
A jegyek az előadás időpontjáig a váltás helyén visszaválthatók vagy más előadásra cserélhetők, az online vásárolt jegyek ellenértékét a forgalmazó visszautalja a vásárlóknak.

Tájékoztatjuk továbbá kedves nézőinket, hogy ugyancsak a színház körül kialakult helyzet miatt nem tudjuk vállalni Chicago című előadásunk műsorra tűzésének jogi és anyagi feltételeit a következő évadban. A jelenleg kitűzött előadásokat megtartjuk, így július 5-én, az 50. előadással búcsúztatjuk a produkciót.
Bár már alig van idő, és a sok egyéni felajánlás ellenére a szükséges összeg közel sem áll rendelkezésre, mégis reménykedünk, hogy az Átrium helyzete valami módon rendeződik, és a tervezett bemutató valamikor a jövőben megvalósulhat, illetve hogy más előadásoktól nem kell véglegesen elbúcsúznunk.

Megértésüket köszönjük, az okozott kellemetlenség miatt szíves elnézésüket kérjük.