Elindult a jegyvásárlás júniusi és júliusi előadásainkra


...
fotó: Mészáros Csaba

Elindult a jegyvásárlás júniusi és júliusi előadásainkra

Az Átrium július közepéig várja a nézőket - az évad utolsó másfél hónapjában ünnepi és ráadás előadásokkal valamint egy új musical bemutatójával készülünk.

A Pintér Béla és Társulata június 1-én két Parasztopera előadással kezdi a hónapot, június 7-én és 8-án pedig a Tündöklő Középszer három előadásával búcsúztatja az évadot.

A Kultúrbrigád és az Átrium nagysikerű előadása, az Igenis, miniszterelnök úr! május 27-re leegyeztetett és leszervezett pécsi vendégjátékát a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. továbbra is ismeretlen, ám valószínűsíthetően politikai okok miatt lemondta. Az előadást Szigetváron, a Vigadó Kulturális Központban láthatják a baranyai nézők, az eredeti napon két előadást is sikerült műsorra tűzni. A fokozott érdeklődésre való tekintettel az Átrium is műsorra tűzi még egyszer az előadást az évadban: június 2-án, szombaton 14:30-kor lesz látható a Hevér Gábor és Alföldi Róbert főszereplésével, Znamenák István rendezésében, a BBC világhírű sorozata alapján készült válságkomédia előadása. 

Június 3-án a Mentőcsónak Egység és a GYERE Gyerekesély Egyesület interaktív társasjátékát, a Szociopolyt kivételesen, egyszeri alkalommal az Átrium színpadán játszhatják az érdeklődők.

Az Őrült Nők Ketrece június 5-én a 200. előadásához ér, július 12-én a negyedik születésnapját ünnepli, július 15-én pedig ezzel az előadással zárjuk az évadot, további előadások: június 9., július 11., július 13., július 14.

Az Egy, kettő, három című előadásunk nyáron két szabadtéri meghívásnak tesz eleget: június 16-án a Kőszegi Várszínházban, június 25-én és 26-án pedig a debreceni Nagyerdei Szabadtéri Színpadon lesz látható. 

Június 23-án kerül sor az évad utolsó bemutatójára: Alföldi Róbert állítja színpadra a világhírű Chicago című musicalt, Fekete Ernő / Brasch Bence, Parti Nóra, Sodró Eliza, Hernádi Judit / Csarnóy Zsuzsanna, Hámori Ildikó, Mihályfi Balázs, Bercsényi Péter, Figeczky Bence és sokan mások szereplésével. A nyilvános főpróbára és a bemutatóra minden jegy elkelt, az előadást összesen további tíz alkalommal tűzzük műsorra, a júliusi időpontok jegyértékesítése májusban indul.