Műsorváltozás | Az öldöklés istene és Nézz le!


...

Műsorváltozás | Az öldöklés istene és Nézz le!

Tisztelt Közönségünk,

sajnálattal tájékoztatjuk nézőinket, hogy AZ ÖLDÖKLÉS ISTENE 2022. december 8-án 19 órára az Átriumba, illete a NÉZZ LE!  2022. december 9-én 19:30 órára a 123-as laborba kitűzött előadásainkat betegség miatt ELHALASZTJUK.
A megváltott jegyek a Nézz le! 2023. január 26-án 19:30 órára kitűzött előadásra, Az öldöklés istene 2023. február 15-én 19 órára kitűzött előadásra automatikusan érvényesek.

Amennyiben az időpont megfelelő, nincs teendő, a meglévő jegyek az új, pótló időpontban átváltás nélkül felhasználhatók. Kérjük, őrizzék meg belépőiket. 

Amennyiben nem felel meg a pótló időpont, a jegyek értékében beválthatók az Átrium bármely előadására, vagy Átrium voucher ajándékutalványra, vagy felajánlhatók támogatásként, vagy visszaválthatók 2022. december 16-án 20:30 óráig a musorvaltozas@atrium.hu címen, megküldve a jegyek kódját, valamint a számlázási adatokat (név, cím, cég esetén adószám) vagy az Átrium jegypénztárában nyitvatartási időben.
A kellemetlenségért elnézésüket és megértésüket kérjük, a produkció megbetegedett közreműködőinek mihamarabbi gyógyulást kívánunk!

Üdvözlettel:
az Átrium csapata