Az Átrium ifjúsági ajánlata


...

Az Átrium ifjúsági ajánlata

Családi gumiszoba

Január 20-án 11:00-kor Dolák-Saly Róbert és Palya Bea várják a legkisebb korosztályt az Átriumba egy játékos, interaktív, sajátosan Dolák-Salys humorba ágyazott koncertre, amelyen a felnőttek is jól szórakoznak. A műsorban a megzenésített versek, valamint önálló dalszerzemények előadásán túl együtt éneklés, tréfás találóskérdések, bűvészmutatvány, tánc, „házibuli”, valamint némi rosszalkodás is helyet kapnak.

január 20. 11:00 Átrium - Jegyvásárlás 

Bizony

Január 26-án a Mentőcsónak Egység és a Kerekasztal Színházi Nevelési Központ koprodukciója kerül bemutatásra a Bizony című előadás, melynek helyszíne a Helvécia Söröző. A részvételi kocsmaszínház szereplői egy idén végzős baráti társaság, akik mindent megtesznek, hogy biztonságos pontokat találjanak abban a világban, ami éppen brutálisan elkezdett megváltozni körülöttük.
Hogyan lehet úrrá lenni a bizonytalanságon? Marad még bármi, ami bizonyos? Miben hihetünk, és kinek? Hogyan válasszunk jövőt magunknak, és mennyi ebbe a valódi beleszólásunk? Világmegváltsunk, vagy inkább csak igyunk még egy fröccsöt? A kocsma káoszában csak egy dolog marad bizonyos, hogy valójában semmi sem igaz, és minden az.

Január 26. 16:00 Helvécia SörözőJegyvásárlás