Ajándékok, kedvezmények és Chicago – Az Átrium idén is a Pozsonyi Pikniken


...
Chicago előadás – fotó © Lakatos Péter

Ajándékok, kedvezmények és Chicago – Az Átrium idén is a Pozsonyi Pikniken

A Pozsonyi Pikniken vásárolhatók meg először az Átrium új, évados bérletei. Nézőinket Chicago-koncerttel, dedikálással, nyereményjátékokkal, kiadványainkkal, ajándékokkal és kedvezményekkel várjuk Újlipótváros szombati dzsemboriján.

Szeptember 1-jétől, elsőként a Pozsonyi Piknik látogatói által vásárolhatók meg új évados bérleteink. A kedvezményes jegyárú bérletek csak címeket tartalmaznak, az időpontot a néző választhatja meg, hiszen ők már a havi jegyvásárlás kezdete előtt lefoglalhatják helyeiket. A Pikniken 20% kedvezményt biztosítunk a szeptemberi Chicago, A félelem megeszi a lelket, Az öldöklés istene, Egy, kettő, három, II. Edward, Vaknyugat és A Krakken művelet című előadásainkra a készlet erejéig. 

A Jászai Mari téri színpadon Chicago című előadásunk dalai közül adunk elő néhányat, délután 4-kor az Átrium standjánál Péterfy Borival, Az öldöklés istene egyik főszereplőjével találkozhatnak nézőink. Az érdeklődők próbára tehetik tájékozottságukat az Átrium előadásaival kapcsolatban: totónkon a helyes megfejtők jegyeket nyerhetnek legnépszerűbb előadásainkra. Standunknál megtalálják nézőink a STEREO Akt és a Mentőcsónak Cím nélkül című előadásához kapcsolódó installációt is.

Új bérleteink: Itt és most (Igenis, miniszterelnök úr!, A Krakken művelet, Chicago), Szeretet (Az Őrült Nők Ketrece, A félelem megeszi a lelket, Az öldöklés istene), Mini (Vaknyugat vagy Az öldöklés istene és A Krakken művelet vagy Egy, kettő, három), Holdraszállás (Chicago, Tizenkét dühös ember, A Krakken művelet, Az öldöklés istene), Kortárs komédia (Vaknyugat, A Krakken művelet, Az öldöklés istene), Joker (Az Őrült Nők Ketrece, Chicago, továbbá egy választható előadás az alábbiak közül: Vaknyugat, A Krakken művelet, Az öldöklés istene), Krizshow-trió (Krizshow előadás három alkalommal).

További információkat, a most bevezetett bérleteinkről itt találhat!

13:40 Bárkiből lehet sztár – dalok a Chicagóból (Rakpart-színpad, az Újpesti rakpart és a Jászai Mari tér sarkán)
Közreműködik: Huzella Júlia, Brasch Bence, Simó Anna, Dienes Ildikó, Katona Vanda, Szalay Olimpia. A Ketrec zenekara: Pál Gábor (basszusgitár), Nagy Zsolt (dob), Schreck Ferenc (harsona), Horváth Marcell, Ablonczy Keve (szaxofon, klarinét), Magyar Ferenc (trombita), Grósz Zsuzsanna (zongora) 
Facebook esemény végett, kattintson ide.

Kedvezményeink csak a helyszínen megvásárolt jegyekre érvényesíthetőek – foglalásokra nem vonatkoznak –, illetve más kedvezményekkel nem vonhatók össze.

Szeretettel várunk mindenkit a Pikniken, az S14-S15 számú pavilonban, az Újpesti rakparton, reggel 10 és este 8 óra között!