Hírek


...

Igenis, miniszterelnök úr! és Egy, kettő, három című előadásunk rendezője, Znamenák István a legjobb férfi mellékszereplő díját kapta a színikritikusoktól az Örkény Színház Patika című előadásában nyújtott játékáért. A legjobb jelmez díját Nagy Fruzsina, A félelem megeszi a lelket című előadásunk tervezője kapta, Az ügy című előadásban (Soharóza–Trafó) nyújtott munkájáért.


...

Szeptember 24-én elindult a novemberi jegyértékesítés az Átrium előadásaira.


...

A tao-támogatás megszűnte, a támogatás 77%-os csökkentése miatt az Átrium a 2019/2020. évadtól befogadó színházként üzemel, a saját előadásokat a Kultúrbrigád játssza tovább az épületben. Az önök támogatását a meglévő saját produkcióink továbbjátszására fordítjuk-fordítottuk – amíg lehet. A többi napon a házat piaci alapon kiadjuk más produkciókra, rendezvényekre, amelyek lebonyolítását és szervezését az adott bérbevevők intézik.


...

2019. szeptember 21-én került sor a Színházak Éjszakája rendezvényre, amelyen az Átrium is várta több programmal a közönséget. A jelmezes szelfipont, a színházbejárás mellett két felolvasóesttel szolgáltunk az érdeklődők számára. Köszönjük mindenkinek, aki az Átriumot választotta ezen a délutánon vagy estén!


...

Mint minden évad kezdetén, egyes előadásainkban most is szereplőváltozásra kerül sor, elmondjuk, kik az új, illetve nem is feltétlenül új arcok az Átrium produkcióiban.


...

A Színházak Éjszakája programjaira szeptember 9. és 15. között lehet regisztrálni a szinhazakejszakaja.hu weboldalon.


...

Délelőtt 10 és este 8 óra között várjuk kedves közönségünket a Pozsonyi Pikniken, a Színházak utcájában, a Szent István parknál, a 190-es pavilonban jegyekkel, átriumos ajándéktárgyakkal, akciókkal, a Fehér nyuszi, vörös nyuszi novemberi előadásának belépőivel, este 7-kor pedig Brasch Bence és a Ketrec zenekara lép fel a rendezvényen.


...

Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója az ATV Egyenes beszéd augusztus 22-i adásának adott nyilatkozatában azt állította, hogy az Átrium a tao-felajánlásokért jutalékot fizetett. Ezt az állítást határozottan visszautasítjuk, az Átrium a fennállása alatt soha egy fillért sem fizetett sem jutalékként, sem más jogcímen tao-felajánlásért.