Hírek


...

Több mint egy év kihagyás után új bemutatóval jelentkezik az Átrium. A kulturális tao megszűnése után az Átrium a közönségéhez fordult, és az Átrium Mecénás Klub keretében kérte a közönség segítségét a túléléshez. Most részben ezekből a támogatásokból tud megszületni egy új produkció, a Minden nagyon jó lesz.


...

...avagy: milyen pénzt?


...

Jegypénztárunk a karácsonyi és év végi ünnepek előtt, alatt és után az alábbi rend szerint várja kedves közönségünket. Az ünnepek alatt csak jegypénztári ügyeletet tartunk, meghatározott időpontban. Ha az online jegyvásárlással ez idő alatt gondja támad, itt megtalálja az online jegyrendszer-szolgáltató ügyfélszolgálatának elérhetőségeit is.


...

Átrium Mecénás Klub, 1%, támogatói jegy, mörcs, egyszeri adomány – az Átrium a közönség támogatása nélkül már nem létezne. Kérjük, segítse színházunk működésének fenntartását!


...

December 9-én a budapesti Madách téren tüntetést tartanak a színházak szabadságáért, a kultúra függetlenségéért, az előadóművészeti törvény egyeztetés nélküli, a kormány által tervezett módosítása ellen.


...

Hámori Ildikót választották meg a legjobb női főszereplőnek a milánói MIFF Awardson. A színésznő a Szabó Magda Pilátus című regényéből készült filmért kapta az elismerést, amelyhez szeretettel gratulálunk!


...

Ma este százötvenedszer látható az Igenis, miniszterelnök úr!, Antony Jay és Jonathan Lynn válságkomédiája az Átriumban. Az előadás e jubileumi alkalommal köszönti ötvenezredik nézőjét.


...

Neves művészek közreműködésével adománygyűjtő estet szervez az Oltalom Karitatív Egyesület és az Átrium december 6-án este. Mások mellett itt lesz Hernádi Judit, Fodor Tamás, Fullajtár Andrea, Hegedűs D. Géza és Spiró György is.