Hírek


...

Július 14-ig hétköznap délután 2 és este 6 óra vagy az előadás vége között várjuk nézőinket. Július 15-től augusztus 20-ig nyári szünetet tartunk, de július 29-én (hétfő) és augusztus 12-én (hétfő) délután 2-től este 6-ig ügyeletet tartunk. A nyári szünet alatt a jegypénztári telefon nem működik. Augusztus 21-től újra nyitunk, némileg rövidebb időtartamban, mint korábban. Az online jegyvásárlás egész nyáron 0–24 működik.


...

Az egy hónapos gyűjtési időszak, amit azután hirdettünk meg, hogy a kulturális tao megszüntetése után a tavalyi törvény szerint járó összegnek (amelyet feltételezve tavaly működtünk és idénre terveztünk) mindössze 23%-át ítélte meg az Átriumnak a kulturális kormányzat, véget ért.


...

Balsai Móni üzenete a június 20-i, orfűi Fehér nyuszi, vörös nyuszi előadás közönségének.


...

Hernádi Judit üzenete a június 8-i Fehér nyuszi, vörös nyuszi előadás közönségének.


...

A 81. születésnapját ünneplő XIII. kerület ebben az évben díszpolgárává választotta Alföldi Róbert színész-rendezőt is. Szívből gratulálunk!


...

Az Átrium a 2018. november 13. előtti törvény alapján 218 millió forint jegyár-kiegészítést hívhatott volna le, az EMMI döntése alapján azonban ebből 50 millió forintot ítéltek meg, azt is csak abban az esetben, ha lesz rá fedezet, több részletben. 168 milliót elvontak. Ez egyedi döntés, indoklás nélkül, új, transzparens kultúratámogatási rendszerről pedig semmi hír.


...

A kulturális államtitkárság 2019. május 16-án értesítette színházunkat, hogy a 2018. november 13. előtti törvény szerint járó 218 millió forintos taótámogatásból 50 millió forintot ítéltek meg részünkre, vagyis a 2018-as taóösszeg 77,1 százalékát – 168 millió forintot – az Átriumtól a minisztérium elvette.


...

Tájékoztatjuk tisztelt közönségünket, hogy a Krizshow május 25-i előadásán technikai okok miatt Müller Péter és Müller Péter Sziámi helyett Náray Tamás lesz Krizsó Szilvia vendége Závada Pál és Závada Péter mellett.