Hírek


...

A kulturális államtitkárság 2019. május 16-án értesítette színházunkat, hogy a 2018. november 13. előtti törvény szerint járó 218 millió forintos taótámogatásból 50 millió forintot ítéltek meg részünkre, vagyis a 2018-as taóösszeg 77,1 százalékát – 168 millió forintot – az Átriumtól a minisztérium elvette.


...

Tájékoztatjuk tisztelt közönségünket, hogy a Krizshow május 25-i előadásán technikai okok miatt Müller Péter és Müller Péter Sziámi helyett Náray Tamás lesz Krizsó Szilvia vendége Závada Pál és Závada Péter mellett.


...

A Cigány magyar című előadás a berlini Deutsches Theaterben tart vendégjátékot május 24-én és 25-én.


...

Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy 2019. június 17-én a tervezett Színházkomédia című darab helyett a Kasszasiker című vígjátékot mutatjuk be, Kovács Máté, Herczeg Adrienn, Gálvölgyi János, Péterfy Bori, Voith Ági, Bercsényi Péter, Hartai Petra, Brasch Bence és Varga Ádám szereplésével, Spáh Dávid rendezésében. A korábban, a Színházkomédiára megváltott jegyek erre az előadásra érvényesek!


...

Az Így szerettek ők – Ady Endre II. 2019. május 13-i 19:30 órára és az Így szerettek ők! - József Attila II. május 24-i 19:30 órára kitűzött előadása technikai okok miatt elmarad.


...

A huszonötödik előadásához közeledik Az öldöklés istene az Átriumban. Yasmina Reza világszerte nagy sikerrel játszott kegyetlen komédiájában Péterfy Bori a bántalmazó kisfiú jól szituált anyját alakítja. 


...

Május 9-én érkezik 25. előadásához az Átriumban Yasmina Reza házasságról és viszonyokról szóló vígjátéka, Az öldöklés istene.


...

Május 4-én és 5-én az Átrium történetét és Kozma József munkásságát bemutató kiállítással, játékkal, plakátböngészdével, kedvezményes jegyvásárlással várjuk a Bauhaus 100. évfordulója alkalmából hozzánk betérőket.