Hírek


...

Május 4-én és 5-én az Átrium történetét és Kozma József munkásságát bemutató kiállítással, játékkal, plakátböngészdével, kedvezményes jegyvásárlással várjuk a Bauhaus 100. évfordulója alkalmából hozzánk betérőket.


...

Hernádi Judit játssza el a Fehér nyuszi, vörös nyuszit június 8-án az Átriumban, Balsai Móni pedig június 20-án a Fishing on Orfű fesztiválon. 50. előadásához és bemutatásának első évfordulójához érkezik a Chicago. 250. előadását és premierjének ötödik évfordulóját különleges előadással ünnepli Az Őrült Nők Ketrece. Színházkomédia: a színházcsinálás édes és keserű oldaláról szóló vígjátékot mutatunk be. Címszavakban ez az Átrium nyara, abban a reményben, hogy tudjuk folytatni a következő évadban is a munkát.


...

Az utolsó előadásához érkezik a Tasnádi István által írt és Vidovszky György rendezte Majdnem 20 című előadás.


...

Tisztelt közönségünk, az április 20-án 19:30 órára kitűzött Így szerettek ők – Ady Endre II. című előadásunk technikai okok miatt más időpontra kerül, valamint Az Őrült Nők Ketrece május 27-én 19:30 órára, illetve május 28-án 19:30 órára kitűzött előadása a Vígszínház műsorváltoztatása miatt elmarad.


...

„Senki nem úgy játszik este 7-kor a másikkal, hogy az milyen szavazó. Mert az előadás a fontos, és meghalnánk egymásért, hogy rendben lemenjen. És ezt nem tudom, hogy miért felejtjük el, amikor lejövünk a deszkáról. Úgyhogy, csináljunk együtt színházat! És akkor talán megismerjük jobban egymást! És akkor végre szembesülünk azzal, hogy nincs kétféle haza, hogy nincs kétféle művészi minőség. Mert ugyanazt tartjuk fontosnak. És valahogy lényegében azt hiszem, az emberek a lelkük legmélyén ugyanazt tartják igaznak. Mindannyian egy szabad, nyitott, gyarapodó, gyereket nevelő, hithű, boldog országban szeretnénk élni. Még akkor is, ha most sértődünk és gyűlölködünk, és ordítunk és reszketünk.”


...

A Trafó és a SZÍNHÁZ folyóirat a legizgalmasabb, leginnovatívabb, legprogresszívebb független színházi előadás elismeréséért alapította meg a Halász Péter-díjat, amelyre a Cigány magyar című előadásunk is jelölést kapott.


2019. január 1-jétől változtak a színházjegy adómentes juttatásának feltételei: a minimálbér összegéig a munkáltatók adómentesen juttathatnak többek között színházjegyet is a munkavállalóknak.


Záporoznak az Átriumba a levelek, üzenetek, telefonok: van-e még jegy a Fehér nyuszi...-ra, hogy fogyhat el ilyen gyorsan a jegy Az Őrült Nők...-re, és így tovább. Elmondjuk, mi a helyzet.