Hírek


...

A Szalay Zoltán hagyatékából válogatott, Feketén-fehéren című kiállítás február 25. és április 30. között látható az Átrium Galérián a színház nyitvatartási idejében. A tárlatot a képek válogatója, Alföldi Róbert, a galéria művészeti vezetője nyitja meg február 25-én este 6 órakor.


...

Január óta lehet bedobni a sorsjegyeket az Átriumban lévő gyűjtődobozba, így az adomány a sorsjegy ára, a nyeremény pedig támogatás a színháznak.


A Nők az idegösszeomlás szélén és a Frida című előadások játszását májustól a Budapesti Operettszínház nem vállalja „a kialakult tao helyzet bizonytalansága miatt, és ameddig ez a kérdés nem tisztázódik”.


...

Valentin-napon, február 14-én folytatódik az Átrium felolvasószínház-sorozata, amely a magyar irodalom nagyjainak szerelmeit és kapcsolatait dolgozza fel. Ezúttal Csáth Géza és Jónás Olga viszonyáról szól az előadás, amelynek megtekintését csak 18 éven felülieknek ajánljuk.


...

Február 9-én délután látható 225. alkalommal Jerry Herman és Harvey Fierstein musicalje, Az Őrült Nők Ketrece az Átriumban.


Tapasztalattal rendelkező, az Interticket rendszerben jártas közönségszervező-jegyértékesítő (sales) munkatársat keresünk az Átriumba.


...

Cégét, vállalkozását szponzorként hirdetheti az Átriumban, vagy annak egyes előadásaihoz kapcsolódva. Kössön velünk szponzorációs szerződést, és vállalkozása, cége, márkája jelenjen meg a színház felületein!


...

Bizakodva nézünk a jövőbe. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy márciusban új sorozatot indítunk az Átriumban a RefCOO szervezésében.