Hírek


...

Gothár Pétert, Vaknyugat című előadásunk rendezőjét 70. születésnapja alkalmából köszöntjük!


...

„Szeretnél Átrium-logós kitűzőt? Szívesen elolvasnád előadás előtt az Egy, kettő, három műsorfüzetét? Kedvezményesen váltanál jegyet egy-egy remek színházi produkcióra? Megnéznéd magad Frida Kahlo mellett? És magadat, mint Frida Kahlót? Meghallgatnád Az Őrült Nők Ketrece legjobb dalait egy picit másképp? Akkor a Pozsonyi Pikniken a helyed, az Átrium standjánál!” – így szól az Átrium felhívása a szeptember 2-i dzsemborira. Íme a különleges ajándékok és kedvezmények listája!


...
Augusztus 22-én már várja vendégeit a Margit körúti Átrium, amely augusztus 31-én Az Őrült Nők Ketrecével indítja az évadot. Részletek a megújulásról és az új évadról.

...

Októberben repertoárelőadásaink mellett egy kivételes ősbemutatót és számos újdonságot kínálunk az Átrium nézőinek. Íme a részletek.


...

A szegedi 27. THEALTER nemzetközi színházi fesztivál közönségdíját idén a Pintér Béla és Társulata nyerte el, Szívszakadtig című produkciójáért. Szívből gratulálunk a díjhoz!


...

Még soha nem játszottunk vidéken ilyen rövid idő alatt ennyi előadást, ráadásul ennyi embernek, mint az elmúlt egy hónapban. Két előadásunk, a Sirály és Az Őrült Nők Ketrece szabadtéren debütált.


1%

Kedves barátaink, nézőink, közönségünk!

Ezúttal támogatást kérünk. Sokat segítene munkánkban, előadásaink műsoron tartásában és jövőbeni előadásaink létrehozásában, ha a jövedelemadó 1%-át színházi szakmai partnerünk, a THEA Theatre Entertainment & Art Nonprofit Kft. részére ajánlanák fel. A cég színházi előadásokat hoz létre, illetve fenntartja a Mentőcsónak Egység ifjúsági színházi nevelési munkáját. Kérünk mindenkit, akik fontosnak, értékesnek tartják tevékenységünket, hogy 1%-uk címzettjeként a 14226238-2-42 adószámot jelöljék meg. Nagyon köszönjük a segítséget!


...

Július 3-án a Sirályt szabadtéren, a gyulai vár melletti tószínpadon játszottuk, a Gyulai Várszínház meghívására.