Hírek


...

Az ATV reggeli műsorában Krizsó Szilvia a szeptember 8-tól az Átriumban látható Krizshow előadásokról mesélt. Az interjúból kiderült, ki jön Kern András mellé, hogy milyen hangulat lesz, amikor Vujity Tvrtko jön vendégségbe, hogy miről fog beszélni Grecsó Krisztián, vagy hogy mivel lepi meg a közönséget Demcsák Zsuzsa.


...

Szeptember 2-án szombaton az immár kilencedik alkalommal megrendezett Pozsonyi Pikniken, Újlipótváros civil kulturális fesztiválján délelőtt 10-től este 7-ig vártuk közönségünket ajándékokkal, kedvezményes jegyvásárlással, beszélgetéssel, sminkeléssel.


...

Több előadásunkba új szereplők lépnek be az új évadban.


...

Rábai Balázs, az RTL II Híradó műsorvezetője lesz az Átrium Hangja.


...

Gothár Pétert, Vaknyugat című előadásunk rendezőjét 70. születésnapja alkalmából köszöntjük!


...

„Szeretnél Átrium-logós kitűzőt? Szívesen elolvasnád előadás előtt az Egy, kettő, három műsorfüzetét? Kedvezményesen váltanál jegyet egy-egy remek színházi produkcióra? Megnéznéd magad Frida Kahlo mellett? És magadat, mint Frida Kahlót? Meghallgatnád Az Őrült Nők Ketrece legjobb dalait egy picit másképp? Akkor a Pozsonyi Pikniken a helyed, az Átrium standjánál!” – így szól az Átrium felhívása a szeptember 2-i dzsemborira. Íme a különleges ajándékok és kedvezmények listája!


...
Augusztus 22-én már várja vendégeit a Margit körúti Átrium, amely augusztus 31-én Az Őrült Nők Ketrecével indítja az évadot. Részletek a megújulásról és az új évadról.

...

Októberben repertoárelőadásaink mellett egy kivételes ősbemutatót és számos újdonságot kínálunk az Átrium nézőinek. Íme a részletek.