Hírek


...

Az október 5-i Krizshow vendége az élete első 50 éve dalainak bemutatására készülő Lovasi András és Vujity Tvrtko televíziós újságíró.


...

Szeptember 16-án sokrétű programon vehettek részt az Átriumban a Színházak Éjszakája látogatói. Képes beszámolónk.


...

Szeptember 11-én délelőtt tartotta Alföldi Róbert A félelem megeszi a lelket című új rendezésének olvasópróbáját az Átriumban, amelyen megismerhettük a rendező elképzeléseit, a díszlet- és jelmezterveket és a szerepbeosztást. 


...

A szeptember 18-án új kötettel jelentkező Grecsó Krisztián énekel, gitározik és Hrutka Róberttel ad koncertet, a standuppal készülő, friss VIDOR-életműsdíjas Jordán Tamás Lukáts Andorral Krizsó Szilviát felvételiztetik újonnan induló színiiskolájukba – ezzel várja közönségét a Krizshow vasárnap este az Átriumban.


...

Molnár Ferenc darabjai időtállóak, száz évvel ezelőtt írt mondatai érvényesek, nem csoda, hogy rangos és népszerű színházi előadások készülnek belőlük hazánkban és külföldön egyaránt. Halála után 65 évvel mi vele ünnepeljük a magyar dráma napját szeptember 21-én.


...

Jó néhány előadásunkra több hónapra előre el van adva minden jegy. Hogy ne maradjon le a következő előadásokról, kérjen értesítést a jegyvásárlás indulásáról az adott produkcióra. Íme a részletek.


...

Az ATV reggeli műsorában Krizsó Szilvia a szeptember 8-tól az Átriumban látható Krizshow előadásokról mesélt. Az interjúból kiderült, ki jön Kern András mellé, hogy milyen hangulat lesz, amikor Vujity Tvrtko jön vendégségbe, hogy miről fog beszélni Grecsó Krisztián, vagy hogy mivel lepi meg a közönséget Demcsák Zsuzsa.


...

Szeptember 2-án szombaton az immár kilencedik alkalommal megrendezett Pozsonyi Pikniken, Újlipótváros civil kulturális fesztiválján délelőtt 10-től este 7-ig vártuk közönségünket ajándékokkal, kedvezményes jegyvásárlással, beszélgetéssel, sminkeléssel.